:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Sabah 5,6 fındık
Bir kucuk muz,1 kase yogurt
Ara, yarım elma ,yarım armut
Öğle 3 kasık pilav ,az yogurt,1 kibrit kutusu kadar helva
1 kac çatal et
Aksam 2 çatal omlet, 1 dilim peynir salata 2 dilim ekmek

Ac miyim
Evet açım :)))
Böyle uyuyup sabah mutlu olmak istiyorum

günaydın...
dün akşamki menümü ve sabahki menümü yazıp güne başlayalım..
dün akşam:
2 parça karnı bahar çiğden yedim,
1 çatal makarna,
2 bardak çay
ara:2 tahta form 1hanımeller bisküvi,

sabah:
az patatesli yumurta,
çay yapalım 1 bardakta çay içerim artık..

Ay bu bile benim bacaklarımı ağrıttı epey de terletti diyeti bozmamak için en iyisi misafirliğe gitmemek
kesinlikle ya zaten kadın ben diyetteyim dye bişey yapmamış bi pogaça birde tatlı vardı ..onuda yemese m ayıp olurdu normal gün olsa yemem bi şekilde arada kaynardım ama karşılıklı olunca yemek zorunda kaldım..

canım emnün güzel ama şöyle diyim muzzzzz diyete düşman bence sindirimi çok yavaşlatıyo ....
öğlen et yemeğini bol yiiyp pilavı hiç yemesen bile olurdu çünkü akşamda 3 dilim ekmek var öğününde biliyorum yiyince az gibi geliyo ama yerken çok kaloride az olmasına dikkat etmeliyiz...

günaydın..akşam spor yaptın mı pekii..
benim kahvaltım..

---3 kuru kayısı
---1 kuru incir.
---1 tane form bisküvü.
---1 fincan çay şekersiz.

günaydın..akşam spor yaptın mı pekii..
benim kahvaltım..

---3 kuru kayısı
---1 kuru incir.
---1 tane form bisküvü.
---1 fincan çay şekersiz.

afiyet olsun cicim.
yok ya dün öğlen sadece yarım saat yürüdüm.dün akşam migrenim tutmuştu sadece sessizlik ve uyumak istiyordum.onlarıda yapamadım gece boyuda ufaklık uyutmadı şuan halen çok ağrıyor.
çay içip sonrada ilaç içeceğim.

hayırlı sabahlar
güne sporla başladım kahvaltıya daha var
günaydın hayırlı sabahlar canım benim..
canım genel olarak iyi ama sadece orda bki helva oranı fazla sanki beni neden yedin der gibi bağırıyor.

nescafe kiloyu etkiler mi bi bilgi vsrim mi

granül kahve bende merak ediyorum aslında bi ara sade kahve içine süt tozu ilavesiz metabolizmayı hızlandırdığını duymuştum bende hem sabah hemde öğleden sonra 1 er fincan içiyorum. tabi benim duyduğum aslında aç karnına içildiğinde işe yaradığı söyleniyodu ama bakalım. birkaçgün denicem

günaydın arkadaşlar

akşam yemeğimi yazayım dicem ama çok kısa:) sadece 2 tane yumurta yedim ofisten saat 18:00 de çıkarken
ama öğle yemeğimden sonra ara öğün olarak müsli yedim 1 kase
sonrasında kursa geçiyorum (kpss)
veeeee
saat 21:00 gibi koştur koştur spora başladım
ve spor hocasıyla bi program yaptık ve start verdik bugün biraz ağrılı uyandım ama alışır heralde 3, 4 güne

sabah kahvaltımda
1 dilim ekmek ve biraz peynir ve maydonoz.
şimdide kahve içiyorum

bugünde kaçamaksız geçsin istiyorumm:)))))))

ahh ahhh o misafirlikteki ikramlara hayır diyebilmek harika bi duygu tebrik ederim:):))) hem miden rahat hem vicdanın

O an kivraniyorum tabi ama aklima yedikten sonraki vicdan azabim geliyor degermi diyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…