brraavvoo bende uzun zaman sonra 60 ları görnce çok sevinmiştim çok sevndm senn adınaEki Görüntüle 1119618 hanımlar bu sabahki kilom
gecen hafta sislik vardı sanırım ve diyete pek uymamıştım ve kilom 71.4 çıkmıştı bu sabahki kilomda 69.7 sonunda 60 lı bişeler gördüm çok mutluyum
asıl emzirmek sana yardımcı güzelim .....emzirdiğin zaman acayip kalori harcıyosun belki de emzirdiğin için böle güzel kilo verdin...bol su iç sakın süt yapsın dye abuk sabuk şeyler yeme ...en güzel sütü su yapar.....ben en çok emzirme dönemlermde kilo veririm ve malsef 2 ay önce bıraktım emzirmeyi..aynı şeyleri yapmama rağmen o dnem verdiğim kiloları veremiyorum...Valla durmak yok böyle devamm sizleri takip ediyorum çok gaza geliyorum ama emzirme beni kısıtlıyor işte böyle böyle gidecek son 3 kg...
senin buraya kadar olabilir limon artık bundan sonra vermeye değilde kilonu korumak için ugrasacaksn ama kısarak da olmuyor bizim gibi su bile içip yarana valh
Ben şunu anladım ki bir de kesinlikle kalori hesabı yapilmadan olmuyor bu iş
Eki Görüntüle 1119618 hanımlar bu sabahki kilom
gecen hafta sislik vardı sanırım ve diyete pek uymamıştım ve kilom 71.4 çıkmıştı bu sabahki kilomda 69.7 sonunda 60 lı bişeler gördüm çok mutluyum
Günaydın hanımlar
Şeyda tebrik ederim
Bu hafta ki kilo 74.0
Kahvaltim
derya cim napym valla çok istiyorum ışte izin yok eşim den
derya cim napym valla çok istiyorum ışte izin yok eşim den
ona bile istemiyor
Günaydın ....
Kızlar bugün bildirileri yarın guncelleyecegim evde değilim telden güncelleme yapamıyorum..
Bu hafta yüzümün karası bildirimi mi yapayım .
54.400 çıktım..çok moralim bozuk ..kilo veren koruyan herkese tebrikler.
artık yenileri alma zamanı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?