:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Akşam yemeği
2kasık bulgur pilavı
100 gr kuru fasulye
100.gr. Semizotu salata
benden bu kadar artık herkese iyi aksamlar

Bir süredir katılamıyordum ve tabiki kilo aldım aarkadşlar yarından itibaren düenli giricem ve kalori sayıcam
kilo bildirimi 57.2

brraavvoo bende uzun zaman sonra 60 ları görnce çok sevinmiştim çok sevndm senn adına

Valla durmak yok böyle devamm sizleri takip ediyorum çok gaza geliyorum ama emzirme beni kısıtlıyor işte böyle böyle gidecek son 3 kg...
asıl emzirmek sana yardımcı güzelim .....emzirdiğin zaman acayip kalori harcıyosun belki de emzirdiğin için böle güzel kilo verdin...bol su iç sakın süt yapsın dye abuk sabuk şeyler yeme ...en güzel sütü su yapar.....ben en çok emzirme dönemlermde kilo veririm ve malsef 2 ay önce bıraktım emzirmeyi..aynı şeyleri yapmama rağmen o dnem verdiğim kiloları veremiyorum...

Yani canım en son lise 1 de 52 kilo falandım . Yıllarca 57-58 olmuştum. Memnunum şu anda bakalım. Esksi givi abartmıyorum bakalım. Sabit kalmak için uğraşıyorum

kızlar sivasa abimin yanına gtmiştik giremedm..artık tam gaz burdayım...orada çok güzel şeyler duydum zayıflamışsın çok dediler...
ama orada biraz ipin ucu kaçtı ..

şimdi haşalnmış yumurta peynir zeytn domates ve şekersiz çayımla kahvaltımı yaptm..

artık gnde 3 litre suyu içmeye çalışcam..bana su verdiriyo valla kiloyu yoksa ne yapsam da yapışıp kalıyolar
su ve yürüyüş müthiş ikili...

Gunaydin kizlar
Haftasonu evde yoktuk kpederin yazligindaydik yine kotu gecti sinirler bozuk durumda .yorgunluktan oluyorum 16 kisiydik ve yemekleri hep ben yaptim ne yedim ne ictim bilmiyorum ne kaldiysa onu yiyebildim fakat adet oldum dun odemim var . cuma gunu 300 gr vermistim tok karnina tartildigimda suan fazla ciktim.ama mutluyum yine cunku ablam dogum yaptiginda kilolu haliyle aldigi ve cogu etiketli 7 tane pantolon ,kapri vermisti bana. olmuyodu basenden yukari cikmiyodu hicbiri ve suan dugmesi bile kapaniyor sikiyor sadece .onlari giymek hayaldi kacsenedir duruyorlardi bazanin altinda islh belimden dustugu gunleride gorecegim .kendi pantolonlarim olmuyor elim belimde geziyorum esorfman gibi duruyorlar onlarinda resmini cekecem size
Kilo bildirimi ise ben bu haftayi saymiyorum cunku eminim kendimden ve parmaklarim kilo alcak degilya yuzuk sigmiyor adet bitsin bi 69 olcam haftaya
71 im

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Kahvaltimi unutmusum yazmayi
Bir dilim tost ekmegini 2 ye bolup minnak tost yaptim kasarla:)
Cay

Son düzenleme:
Günaydınlar herkese
Elifeyza hoşgeldin kaldığın yerde devam et inşallah
Bende 1.5 saatlik spormu yaptm
Şimdi de kahvalti yapıyorum
1 yumurta
1kk peynir
Salatalık
1dilim kepek
1çay bardagi yarim yağlı süt

Günaydın hanımlar
Şeyda tebrik ederim
Bu hafta ki kilo 74.0
Kahvaltim

Kizlar supersinizzzzz
Usrii senden foto istiyorum lutfennnnn en azimli arkadasimiz degisimini goster bize artik

derya cim napym valla çok istiyorum ışte izin yok eşim den

Yuzunu koymadiktan sonra nolcakki bu erkeklerde bazen abartiyor.album yapcam bende bi ara onu sadece arkadas grubu gorebiliyor ama telden zor annemde yapacam.

Leslie yapiyodum evsahibimiz gelince yarida kaldim terim sogudu yapasim gitti.bide yasli susmuyo anlatiyoda anlatiyo anlaadimda hi oylemi dedim durdum:)))

Sent from my GT-I8160 using Kadınlar Kulübü mobile app

günaydın kızlar kilo verenleri tebrik ederim bende tatilde uzak yollara gittim gece geç döndük ve sabah acele çıktım evden tartılamadım umarım kilo almamışımdır

günaydın kızlar 3 gündür internet yoktu giremiyodum dün kilo bildirimi de yapadım aynıyım verrip almamışım ama regl dönemimdeyim ödem var biraz bunada şükür iştahım çok açıktı kahvaltımda 2 yumurta az paeynir domates 3 dilim ekmek

günaydın canım moralini bozma kilo veremesende gayet iyisin bence ben dün klo bildirimi yapamamıştım kilom 63.4 aynıyım

günaydın kızlar güzel bi tatilin ardından geldim kilo bildirimini şimdi vereyim 64 ben bu rakamdan kurtulamadım bi türlü grm veremiyorum

Ara
10 tane cubukkraker 10 gr yapiyor 16.30 kal
Cay

Ustume olan tek pantolonuma camasir suyu doktum
Herseyim bol geliyor pantolonlarim asaga dustugu icin sandaletlin altinda eziliyor pacalar gitti bile simdiden.lcw ye gideyim diyodum bugun keremde hasta alerjisi tuttu dr gitmem lazim evde sebze yok pazara gitmem lazim offff kvalide hasta iremide birakamiyirumkafayi yicem napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…