:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

sende benm gbisin işler aksi olunca sinir stres basıyo demi..ama sakin olmak lazım yoksa herşey daha kötü olyo...hava güzelse iremi de al gt derm geze geze gtmiş olursun...dnerkende pazarını al pantolana sona bırak başka gn alırsınn...sıkma tatlı canını olyo bazen öle...

ara 1 nektarin 1 salatalık bol su...

öğlene karar vermedm madımak veya makarna düşünüyorum

benm ev allak pullak tatil dönüşnü hiç sevmem....

Öğle yemeğim
4 kasık kuru fasulye
3kasık bulgur pilavı
Yoğurt
Yeşil soğan

öğle 2 kase kadar mercimekli hamur çorbası karpuz yoğurt...

ne güzel 1 kase içiştim tencereyi boşaltırken kepçeyle içiverdim öle yaa

Herkese merhabalarrr
dün gıremedım arkadaslar fırsat bulupta

kılo bıldırımı : 62.800 (regl bıtınce gıdecek inş

canlarımmm merhabalarr

tatilden sonra düzen oturdu artık yine burdayım
kahvaltı
azıcık krep
3 zeytin
2 çatal peynir
tek şekerli çay

öğlen
1kepçe çorba
4 kaşık patates yemeği

ara
1 tane küçük magnum mini

akşam
fırında köfte 2 tane azıcık patates soğan
3 kaşık pilav

bol su içtim az sonra da yürüyüşe çıkıcamm

Ara öğün
Yarim elma ve bir dilim bisküvi pastaSı kızlar biliyorsunuz
Çok kacamgm olmuyR

Akşam yemeği de yapıyorum
Kabak yemeği ve salata

Kızlar ben geldim. Çok yoğun bir gündü anca fırsat buldum oğlan yeni uyudu bende düş alican banyoyu temizlicem bazen çalışmak mi akıl kari çalışmamak mi düşün muyo değilim...

dün öğleye kadar iyiydim ama sonra tutamadım boğazımı abur cubur sayılmaz ama yedm baya

bu gn de iştah yernde regl mahvedecek beni sanırım ..

yarın oruç olmayı düşünyorum inşallah nasip olursa

günaydın kızlar kahvaltım her zamanki gibi yumurta peynir az ekmek şekersiz çay ama fazladan iki çay kaşıği fındık ezmesi tırtıkladım ama iştahım çok açık ya dünde iki baklava yemiştim diyet diye bişey kalmadı

Herkese günaydın kızlar...
Ve hepinizden özür diliyorum bildirileri güncelleyemediğim daha ama öğlene kadar güncelleyeceğim hepsini tek tek okudum not ettim.. Işlerin yoğunluğundan giremedim akşamda ev derdi aynı tempo devam...

Dün akşam yemeği..
Karpuz ve erik yemek yemedim toktum.
30 mekik -40 squat .
Bel çevirdim.yanlara eğırlık verdim..
Usriyusra nın veridiği mekik programına başladım yormadan güzel bi programa benziyo inş işe yarar göbek sıkılaşsın istiyorum..

Günaydın herkese
Sabah ki sporum çok verimli değil di sadece 30 dakika yapabildim daha sonra 120 mekik çok zor yapmasını becerimyrm
Kahvalti
120 gr krep
2 kk peynir

Bugün kahvaltimda dgsklk olsun istedim

Kızlar 120 mekik çektim ama hepsini bir seferde yapmadim oranje senin kadar profosyonel değilim sen daha iyi yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…