:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Kızlar birgün varsınız bir gün yoksunuz

Ara öğün.m
Yeşil çay 3tane form cubuk kraker

Öğle yemeği
Peynirli salata
Yoğurt
Yarım dlmdn az ekmek
3kasık kabak yemeği

yusra inan yediklerimi yazmaya yüzüm yok..aslında sürekli okuyorum yazdıklarınızı ama işte ben yazamıyorum utançtan ...kafamı veremdm yne diyte...toparlıcam inşallah yoksa ne verdiysem hepten geri alcam...yediklerm vücudma yerleşmedn aklımı toplamam gerek farkındayım

canlarım listeyi güncelledim.. listede olmayan görmediğim varsa özelden yazın kızlar..

öğlen yemeğim tavuk sote. çeyrek lavaş.
salataa.
3 elma dlm patates

Yine benn :3
nasılsınız arkadaşlarr

kahvaltım
1 dilim ekmek
3 zytin
kk peynir
yarım salatalık

öğlen
2 kepçe kuru fasulye
3 kaşık pilav
1 bardak ayran

ara
3 kaşık kısır

akşam
2 köfte
1 patates fırında

ara
nescafe

Gunaydin guzeller:)

2 gundur yokum basimiza gelmeyen kalmadi dunde keremi dra goturdum kvalideye gectim yazamadim .

Sali bi dilim ekmek ve 10 tane cubuk yedim onla durdum.dunde kahvalti yapmadim sadece aksam yedim.diyet ,yeme duzenim kalmadi bi baslayamadim

Kahvalti yapmadim yapinca yazarim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

günaydın canım geçmiş olsun ..bende kır pidesi yiyicem .. başka bişey yok mecburen az midemi rahatlatacak kadar yesem yeter

günaydın canım geçmiş olsun ..bende kır pidesi yiyicem .. başka bişey yok mecburen az midemi rahatlatacak kadar yesem yeter

Saol canim.yarim pide ye sabah ogunu onemli ve uzmanlarda hep oyle diyor biliyosun kahvaltiyi saglam yapin diger ogunleri kisin diyor .
Ben pazara gidemedim marketede ugrayamadik evde sadece kiyma var ogleni dusunuyorum ne yesem diye.canim sebze istiyor ve ben kiloyu verdigim donemdeki duzenimi yapmak istiyorum ozaman oglenleri sebze yiyordum.bu hafta hic umitli degilim (

Canim bunu yazdiktan sonra kvalideme iremi biraktim oda cok hastaydi amakpederim gorumcem falan bakariz git lcw ye dediler 2 saatte bisuru sey aldim kedime ve uzun zamandir hep ustumeolan seyleri aliyodum 40 beden ve istedigim gibi pantolon aldim 2 tane ustte aldim 4 tane cok mutlu oldum.eve donup pazara gidecektim kvalide fenalasti onu acile goturduk keremide goturemedim .herseye Allah izin verirse demeyi ogrenemedim drdan sonra karakola dustuk :)hemsire saldirdi kpederime heryere sikayet ediyoruz simdi.

Günaydın arkadaşlar
sabah sporu yapıldı
Kahvaltim
Yumurta
25gr peynir
Yarim domates
Yarim salatalık
2 koz biber
30 gr lavas. ekmegim yoktu

ayy canım çok geçmiş olsun bazı yerlerde çok ii oluyolar bazı yerlerde ise köpek gibi davranıyolar acyip bi tiplari var neresi varsa oralara sikayet edin başhekime cıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…