artık kendini toparla çok az kaldı yaz da geldi hep ince bayanla.ra bakarak ah keşke bende böyle olsaydım mi diyc z lütfen
ilik su iç yulaf ezmesi çok tok tutuyor sabah.tan yersen iyi olur
hoşgeldin canım iyiyiz de sen nasılsın napyn evlenme teklifi aldin bizi unuttn
Gunaydin guzeller:)
2 gundur yokum basimiza gelmeyen kalmadi dunde keremi dra goturdum kvalideye gectim yazamadim .
Sali bi dilim ekmek ve 10 tane cubuk yedim onla durdum.dunde kahvalti yapmadim sadece aksam yedim.diyet ,yeme duzenim kalmadi bi baslayamadim
Kahvalti yapmadim yapinca yazarim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın canım geçmiş olsun ..bende kır pidesi yiyicem .. başka bişey yok mecburen az midemi rahatlatacak kadar yesem yeter
sende benm gbisin işler aksi olunca sinir stres basıyo demi..ama sakin olmak lazım yoksa herşey daha kötü olyo...hava güzelse iremi de al gt derm geze geze gtmiş olursun...dnerkende pazarını al pantolana sona bırak başka gn alırsınn...sıkma tatlı canını olyo bazen öle...
Canim bunu yazdiktan sonra kvalideme iremi biraktim oda cok hastaydi amakpederim gorumcem falan bakariz git lcw ye dediler 2 saatte bisuru sey aldim kedime ve uzun zamandir hep ustumeolan seyleri aliyodum 40 beden ve istedigim gibi pantolon aldim 2 tane ustte aldim 4 tane cok mutlu oldum.eve donup pazara gidecektim kvalide fenalasti onu acile goturduk keremide goturemedim .herseye Allah izin verirse demeyi ogrenemedim drdan sonra karakola dustuk :)hemsire saldirdi kpederime heryere sikayet ediyoruz simdi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ilik su iç yulaf ezmesi çok tok tutuyor sabah.tan yersen iyi olur
sedacım be benm kafa gtti yne bi konsantre olamadım ya ...bi kaç gün yapamıcam sanki off..başa dnmek istemiyorum sizleri takipteym kendme gelnce yazcam bende...kızlr artk niye eskisi gibi gelmiyosunuz sayfaya gelin artk yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?