:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

ayy canım çok geçmiş olsun bazı yerlerde çok ii oluyolar bazı yerlerde ise köpek gibi davranıyolar acyip bi tiplari var neresi varsa oralara sikayet edin başhekime cıkın

Canim bu kadin arizaliydi noldu anlamadim.ben sustum hicbisey demedim ayirmaya calistim kadin resmen dovecekti kpederimi.boynuna saldiriyor vurmaya calisiyor .kpderim 3 ay once bypas oldu ve kanamasi oldu enfeksiyon kapti bidaha aldilar ameliyata.adam daha iyilesmedi;kpderimimi dusuneyim kvalideyemi sasirdim tek yaptigim susmakti ve kpederimi uzaklastirmak.kadina hicbisey demedik ama benim o raddeye gelmem icin birinin ya cocuguma bisey yapmasi yada namusuma laf etmesi lazim ki o hale geleyim.kaynim adliyede calisiyor memur 3 ayri yere sikayet ettik .kaynim onu oyle bir hale getirecemki surekli biyerlerden cagrilip ifade vermek zorunda kalacak diyor.kameralarda vardi onlarin izlenmesi icin dilekcede verdik.eger biz hatali olsaydik medyaya verilmisti bile goruntuler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
kızlr artk niye eskisi gibi gelmiyosunuz sayfaya gelin artk yaaa

Beni biliyon canim islh burdayim artik.

Kahvaltimida yazayim
1 catal patates kizartmasi
Bi catal peynir
Cay

Bisey hazirlayamadim canim istemiyor.keremin beslenmesinden kalmisti sabahonlari yedim

sedacım be benm kafa gtti yne bi konsantre olamadım ya ...bi kaç gün yapamıcam sanki off..başa dnmek istemiyorum sizleri takipteym kendme gelnce yazcam bende...

canım öyle düşünme salma kendini öğlenki öğününden başla hadi canım kendini bırakırsan alırsın kiloları yapma yaz geldi artk ne kadar verirsek kar bize rakibem

öyle olur canım kendilerini arkalarlar bunlar
gerekli yerlere başvurmuşsunuz canım sabredin birazcık herşey oluruna varır

afiyet olsun canım yaz geliyo vermemiz gerekiyo kalan kiloları

günaydın kızlar diyete çok devam edemiyorum abartmadan yemeye çalışıyorum ama yürüyüşlere devam eşimle dün 1,5 saat yürüdük

afiyet olsun canım yaz geliyo vermemiz gerekiyo kalan kiloları

Evet canim benim en az 6 kilodaha vermem lazim.yeni kiyafetler alinca anladim nekadar farketigimi zayiflamak cok guzel bir duygu.
Dun esim gec geldi bende kvalideye gittim dr falan derken markete gidemedim.evde kepek ekmegi ,ligtyogurt ,sebze,domates,ligt peynir yok bunlarsiz bugun idare edecem aksamda markete gitcez esimle .yarin baslayacam Allah izin verirse.

Mutfak dolaplarini sildim,camasir astim,balkonu yikadim.camlarida oglen irem uyuyunca silerim.bukadar is yaptim kimse bisey yazmamis nerdesiniz kizlarr

Kahvaltiya devam diyeyim
İreme kasarli ve beyazp. Yumurta yaptim bitirmedikalani 1.5 ykkadar ben yedim

canım şart değil ki illa ligt olacak diye bişey yok ben hep normal peynir normal yoğurt tüketiyorum sütümü bimden alıyorum yarım yağlıdan öğle işte sıkıntı etme herşeyden al vitaminini

kızlar hafta sonu memleketteydim tanıdıklar akrabalar beni görünce naıl şasırdılar nolmuş sana çok zayıflamışsın diye çok mutlu oldum bende hayranlıkla baktılar bana vücudumu incelediler resmen

masallah hizlisn sabah işlerini bitirdin

Daha cok sey yapmam lazim ,kacgundur evi otel niyetine kullandik.cocuga bakan olsa oglene kadar bitiririm dee..

canım şart değil ki illa ligt olacak diye bişey yok ben hep normal peynir normal yoğurt tüketiyorum sütümü bimden alıyorum yarım yağlıdan öğle işte sıkıntı etme herşeyden al vitaminini

Seda benim pis bi huyum var,her markayi yiyemiyorum.evde peynir var kasarda var ama ben sevmedim.ben ozgullu kasar ve bimin dost peynirini seviyorum.yagli peynir bana kokuyor.beyaz ekmekte doyurmuyor beni hamur gibi geliyor tadi.gittigim yerde ac kaliyorum hep.yok yogurt sut kokuyordu,yok peynir bilmem neydi diye nazlaniyorum ama elimde degil.eve ayri kendime ozel aliyorum .bizim burdakentsel donusum var cogu yer kapandi market uzak kaliyor.eskiden karsimda manav vardi yan sokakta tavukcu ve market herseyimi alirdim

kızlar hafta sonu memleketteydim tanıdıklar akrabalar beni görünce naıl şasırdılar nolmuş sana çok zayıflamışsın diye çok mutlu oldum bende hayranlıkla baktılar bana vücudumu incelediler resmen

Harika bi duygu demi.bende eskiden xl icine zor girerdim yani 44 de giyerdim 46 da bazen simdi gerine gerine 40 beden aldim bedeni yok diye cikmadim magazadan.sen 60 lara dustun cok farkediyosundur.ben 80 e dogru gidiyordum

Kizlar kirmziliyi azonce cektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…