:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Ara
Lipton 5 li cay
Kabizliga care bulamiyorumm(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Örtmen msj yollamis 2.30 da veli toplantisivar diye.bu saatmi soylenir yaaa bugun evdeki islerimi hakketcektim yarinda keremin dis kontrolune goturcem .bu hafta evde duramadim evimi ozledim ya

öğlen ..
ızgara tavuklu salata yedim. sadece nar ekşili sirkeli sos ile..
sabah börek yemiştim öğleni salata ile yapayım dedim .

aynı sorunu yasiyorum ya metabolizma sıfır

Sivi tuketiyorum,sebze yiyorum ama yok surekli ayni problem .bi lokma bisey yiyincede gobek sisiyor hamile gibi midemle gogsum bir oluyor.napcaz boyle yaa

öğlen ..
ızgara tavuklu salata yedim. sadece nar ekşili sirkeli sos ile..
sabah börek yemiştim öğleni salata ile yapayım dedim .

Oh afiyetolsun iyi dengelemissin.ben oglen yapmadim daha okul isi cikinca kofte kaldi.

Öğle yemeğm

Öncesinde süt içmiştm
1kase tarhana
50 gR tavuk haşlama
1dilim ekmek

hoşgeldin canım iyiyiz de sen nasılsın napyn evlenme teklifi aldin bizi unuttn
Menün güzel afiyet olsun

unutur muyum canım asıl bundan sonra sıkı sıkı sarılmam gerek size

çok yoğunum canım ya okulda iş çok oluyor malesef..

kahvaltım
haş yumurta
kk peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
tek şekerli çay

ara
10 kiraz

öğlen
1 kase mercimek çor

ara 10 kiraz

öğlen yemeğim lahana sarması vardı yedim ama fazla yiyemedim öğleden sonrada misafirliğe gittik yapılan ikramlardan bi güzel yedim gidişatım çok kötü bu arada kızlar ben pek evde durmuyorum kursa gidiyorum sabaah dokuzdan bire kadar bi kurs birden dörde kadar bi kurs arada hamur işi falan oluyo yiyoruz kahvaltıyı bazen orda yapıyoruz öğlen gelemiyorum tost dürüm falan istiyoruz kurstan çıkınca görümcem eltim falan ne gidecen eve gel yemek yapıp yiyelim diyolar bi hayır demeyi öğrenemedim bi dahaki hafta kurs son umarım ondan sonra çok güzel verebilirim yoksa nasıl olacak böyle

slm kızlar.bi kaçgundur giriyrm yazmadan kaçıyorum cunku cok abarttım adetim yakın neye dalacagımı sasırıyorum.
bugunde oek iyi sayılmam ama 2 gun öncesine göre gene iyiyim

sabah
2 dilim ekmek
1 kıymalı yumurta

ara
1 yeşil elma

ögle
2 dilim baklava ve biraz cekirdek
:18:

ara
1 sade soda,

akşam yemegim
2 kepçe mercimek çorbası
4 yemek kaşıgı bezelye yemegi
2 bardak ayran

kızlar akşam yemeği öğlen yediğim yemekler di sadece yanına yoğurtlu kabak salatası yaptım

çook geçmiş olsun canım nasıl durumlar

Sivi tuketiyorum,sebze yiyorum ama yok surekli ayni problem .bi lokma bisey yiyincede gobek sisiyor hamile gibi midemle gogsum bir oluyor.napcaz boyle yaa

yulaf ezmesini denedin mi canım bire bir gelir yakınında migros varsa dene bence hem tok tutuyor zayıflamaya yardımcı kabızlığa da bire bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…