:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Kizlar resimleri silip alintilayamadim kusurabakmayin

Hepinize tesekkur ederim.ilk resim beyazli 76 kusurdum bu resmi gorunce baslamistim.siyahliyi hatirlamiyorum 72 falandim sanirim.bugun kvalidemde tartildim 69.5 ciktim.benim kilom ustte yogun gobek en yogunuydu.bacaklarim usttume gore ince duruyor

Kahvalti yapmadan ciktim yine tek ogun yedim bugun.okula gittim geldim yuruyerek .kvalideme gectim simdi geldik.aksam yemeginde yarim kase nesfit,2-3 kasik menemen ve cay ictim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Seyda bende adet oncesi aseriyorum herseye,doymak bilmiyorum resmen.eskiden boyle degildim yeni oldu .kalorisi dusuk ivir zivir al ye.cok kasma kendini zaten adette vucut tutuyo kendini

günaydınn...
kahvaltı için küçük bi meyveli yoğurt
burçak bisküvü yerim 4-5 tane ve çay diye düşünüyorum..
:26::26::26:

aynen şeyda bendensin...
.bende okuyup kaçıyorum adet yakın mahvoldum tartıya da çıkamıyorum korkudan.....
adet başladığı an gnde 3litre su içeyim ağzıma abur cubur asla sürmeym diyorum ...
bölece hem ödem atarım hemde kilo gder dye umut ediyorum yapabilirim inşallah
ya kafayı ycem herşeye saldırıyorum resmen

Gunaydinn kizlar

Kocayi oglani postaladim iremde uyanmadan kahvaltimi hazirliyorum

1 dilim cavdar ekmek
Yarim domates+salatalik
1 dilim kasar
Cay

Herkese afiyet balseker

Canim moralinizi bozmayin hepimz yasiyoruz bu donemi ,napalim hormonlar cosuyor.
Ligt aburcubur alin ,kurumeyve yada yaz meyveleri guzel onlardan yiyin caniniz bisey istedikce .ben atlattim coksukur.yarin bitiyor benimde ama baslamadan bi hafta once belirtiler cikiyor 3 gunune kadar suruyor

günaydın kızlar bu sabah spor yapmadim dinlenme günü
kahvalti m klasik kahvalti peynir ekmek domates ışte

Arkadaşlar bugün velilerimizle benimle bir gün çocuk olur musun etkinliğimiz var akşam fotolarla atıcam yediklerimi kendinize iyi bakın sağlıkla kalınn

canım süper olmmuşsun devam et

Saol canim devam islh da bu aralar hep tekogun yiyorum evde durdugum yok aniden cikmak zorunda kaliyorum hep

Fotoya aldigim yorumlarinizdan sonra esimede gosterdim.ben mi ince cikmisim bak bi diyip sag sol dondum:)ben sana diyorum inanmiyosun ki dedi yetmedi kvalideyede gosterdim boylesin dediler cok mutluyum:)

Son düzenleme:
Saol canim devam islh da bu aralar hep tekogun yiyorum evde durdugum yok aniden cikmak zorunda kaliyorum hep

canım sen spor yaptın mı çünkü sıkılaşmışsın

Kizlar bide benim tartida ben 1 kg fazla cikiyorum.su sisesi tarttim 5 lt dogru cikiyor ama,kvalidemin ve annemin tartisinda az cikinca su tarttim yine dogru cikti.nasil oluyor anlamadim ki

Son düzenleme:
canım sen spor yaptın mı çünkü sıkılaşmışsın

1 aya kadar yapiyordum fakat bu son ay sartlardan dolayi diyet ve spor yapmadim ve sarkmaya basladim hemen.bacaklarim.cok dirilesmisti simdi ust bacak basladi sallanmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…