:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Saol canim devam islh da bu aralar hep tekogun yiyorum evde durdugum yok aniden cikmak zorunda kaliyorum hep

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tek öğünle olmaz ki canım akşam yemeğini düzenli yee
ayy benimde yiyesim gelmese keske
canım benm öyle deme ben sabah saat 7de kalkıyorum 7:30 da servise biniyorum yarım saat içindede bişey yiyesim gelmiyo eşimde yemiyo onun için hazırlamıyorum
Bende oyleyim canim bugun yaptim kahvalti ilk kez
canım benm

tek öğünle olmaz ki canım akşam yemeğini düzenli yee
Seda tek aksam yiyorum bu aralar.sabahlari canim istemiyor.bu aralar kvalidem hasta ,kerem hasta.bianda dr a hastaneye gidiyoruz, aksam ustu geliyorum.iremi kvalideye biraktigim icin oraya geciyorum sonra yemrk yap falan firsat olmuyor aksam yiyorum.evde durmayi ozledim ya duzenimi ozledim.bugunde 2 de keremi dise goturcem gelcem gorumcemle alisverise cikcaz kiyafete doyamadim:) hergunum boyle iste bugunde disarda yerim belki

herkese günaydınnn=) buara aklımı bebek olaylarına verdıgım için pek buralarda olamıyorum , aman aman kısmalar yapmıyorum menumde cunku bebık ıcın hazırlanıyorum =))) ama yınede devam edıyorum dıkat etmeye yıyeceklerıme =)

Aay ne guzel Allah gonlunuze gore versin tez zamanda islh

yok ablacım gayet iyi maşşallahh

Ara
Sabah cay icmedim sogumustu diye simdi isittim
1 bardak cay
1 isirik browni

bende öyle canım 7 de uyanıyorum ama 9 da çocuklarla yapıyorum

öğlen yemeğim

yarım kase ayran aşı çorbası
4 tane etli yaprak sarma
1,5 dl ekmek.
1 tane cezerye.. ve çay.

aynen bende öyleyim işte neye dalacagımı sasırıyorum yıyorum yıyorum doymuyorum ama bugun tutuyorum kendimi inşallah bu saatten sonrada kaçamak yapmam

ya evet canım yaaa ben dogum yaptıktan sonra böyle oldum ondan öncesinde böyle saldırmıyordum ne yesem diye sasırıyorum doymuyorum bi turlü inşallah bende cok su içicem adet başlayınca

kızlar bu sabah kahvlatıdan önce yarım saat kadar yuruyus yaptım

kahvaltım
2 dilim ekmek
az peynir
3 zeytin

ara
3 kayısı
6 tane erik

Merhaba

Listenize hayran kaldım. gerçekten çok istikrarlı gitmişsiniz, çok uzun zamandır gayet güzel kilolar vermişsiniz.
Bende bugün diyete başladım. çÇokkk çok kararlıyım:)
Belirli bir diyet yapmayı düşünmüyorum. Az yiyerek, vaktim olduğunda yürüyüş yaparak vermeyi planlıyorum.
76.7 kiloydum bu sabah ve 165 boyundayım. Hedefim enn kısa zamanda 62 kilo olabilmek:)
Ben de dahil olabilir miyim acıbaaaa:)

Sevgilim ve annemin fırçalarından ötürü diyeti yavaşlatıyorum artık.Bu demek değil ki hunharca yiyeceğim.

Yavaş yavaş,az az,çeşit yemeye devam. Hedefime ulaştım şükür.

seyda ogln boe ge cti ama ara ogun çok kötü bir dilim kek 2tane form bisküvi artık o bisküvi.nin form olması ne ise yaracksa çocukları dışarı çıkardım da bende onlarla yedm valah
arada olur öyle canım insanın kan sekeri düşüyor bazen yenik düşüyorsun.

akşam yemegimi saat 17.00 de yedim

2 dilim ekmek
2 bardak ayran
4 yemek kaşıgı yeşil fasulye yemegi
salata

az önce ara yaptım yarım fıncan nescafe ve 1 cay bardagı kadar cekirdek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…