- 7 Şubat 2014
- 1.406
- 597
- 73
tek öğünle olmaz ki canım akşam yemeğini düzenli yeeSaol canim devam islh da bu aralar hep tekogun yiyorum evde durdugum yok aniden cikmak zorunda kaliyorum hep
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım benm öyle deme ben sabah saat 7de kalkıyorum 7:30 da servise biniyorum yarım saat içindede bişey yiyesim gelmiyo eşimde yemiyo onun için hazırlamıyorumayy benimde yiyesim gelmese keske
Bende oyleyim canim bugun yaptim kahvalti ilk kez
canım benm
Seda tek aksam yiyorum bu aralar.sabahlari canim istemiyor.bu aralar kvalidem hasta ,kerem hasta.bianda dr a hastaneye gidiyoruz, aksam ustu geliyorum.iremi kvalideye biraktigim icin oraya geciyorum sonra yemrk yap falan firsat olmuyor aksam yiyorum.evde durmayi ozledim ya duzenimi ozledim.bugunde 2 de keremi dise goturcem gelcem gorumcemle alisverise cikcaz kiyafete doyamadim:) hergunum boyle iste bugunde disarda yerim belkitek öğünle olmaz ki canım akşam yemeğini düzenli yee
herkese günaydınnn=) buara aklımı bebek olaylarına verdıgım için pek buralarda olamıyorum , aman aman kısmalar yapmıyorum menumde cunku bebık ıcın hazırlanıyorum =))) ama yınede devam edıyorum dıkat etmeye yıyeceklerıme =)
1 aya kadar yapiyordum fakat bu son ay sartlardan dolayi diyet ve spor yapmadim ve sarkmaya basladim hemen.bacaklarim.cok dirilesmisti simdi ust bacak basladi sallanmaya
tek öğünle olmaz ki canım akşam yemeğini düzenli yee
canım benm öyle deme ben sabah saat 7de kalkıyorum 7:30 da servise biniyorum yarım saat içindede bişey yiyesim gelmiyo eşimde yemiyo onun için hazırlamıyorum
Aay ne guzel Allah gonlunuze gore versin tez zamanda islh
Aminnn inş isteyen herkese nasıp etsın Rabbim :)
yok ablacım gayet iyi maşşallahh
Seyda bende adet oncesi aseriyorum herseye,doymak bilmiyorum resmen.eskiden boyle degildim yeni oldu .kalorisi dusuk ivir zivir al ye.cok kasma kendini zaten adette vucut tutuyo kendini
aynen şeyda bendensin...
.bende okuyup kaçıyorum adet yakın mahvoldum tartıya da çıkamıyorum korkudan.....
adet başladığı an gnde 3litre su içeyim ağzıma abur cubur asla sürmeym diyorum ...
bölece hem ödem atarım hemde kilo gder dye umut ediyorum yapabilirim inşallah
ya kafayı ycem herşeye saldırıyorum resmen
öğle yemeği
4tane yaprak sarma
1kâse yoğurt içine yulaf ezmesi
seyda ogln boe ge cti ama ara ogun çok kötü bir dilim kek 2tane form bisküvi artık o bisküvi.nin form olması ne ise yaracksa çocukları dışarı çıkardım da bende onlarla yedm valah
arada olur öyle canım insanın kan sekeri düşüyor bazen yenik düşüyorsun.seyda ogln boe ge cti ama ara ogun çok kötü bir dilim kek 2tane form bisküvi artık o bisküvi.nin form olması ne ise yaracksa çocukları dışarı çıkardım da bende onlarla yedm valah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?