:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

ben naptım bugün yaaaaaaaaa

sürekli yeme krizine giriyorum bugün de vali ve milli eğitim müdürü için hazırlattığımız şeylerden yedim oysaki ikindiye kadar ne güzel gitmişti

Akşam olarak.az yoğurt yedim ve bir küp lokum...

Şimdide mekik cekicem minimum 100 kadar ve 50 squat.yapcam yazdıktan sonra..bu haftayı iyi değerlendirmm lazım haftaya nolur bilmiyorum çünkü.

iyi aksamlar benim bugünkü yedklrm haddi hesabı yok
akşam yine 3.4tane sarma
1kayısı ve bir kaç kiraz
bir tane sarma 37 kalori bilmiyorum bana noldu reglme bir kaç gün kaldı da acaba onun krizleR i mi gerçekten öyle bir şey var mi yok mu bilmiyorum beni normalde çok etkilemyr stres haric

Slm kizlarrrrrr
Bugun alisverise ciktik bi yurumusum oluyorumm cok fena

Oglen 5-6 kasik menemen+ayran+2 dilim ekmek yedim( ekmrk sadece sabah yerdim bu ilk oldu)

Arada dondurma yedim valla ama erittim resmen

Aksam
1kepce tarhana
Yarim kabak dolma ve ayran

Gecmise bakamicam kizlar yorgunum umarim kacamak olmamistir menulerde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlarr 38 beden pantolon olduu banaaaa nasil oldu anlamadim birde dar kalip

Mekigimi . Squat i mi yaptım..biraz dinlenip yan lar içinde bise yap cam ..birde kızlar omuz arkası ve gogus bölgesini zayıflatan etkili bi egzersiz biliyor musunuz..

Eki Görüntüle 1127505
Kizlarr 38 beden pantolon olduu banaaaa nasil oldu anlamadim birde dar kalip

Canım ne güzell.. Bende geçen 28 bdn kot aldım biraz esnedi keşke 27 beden alsaydım diye pişman oldum kumasta ise 38 çok rahat oluyo 36 da oluyo ama az dar geliyor.. üst giyimde de artık M bile giymiyorum S- XS oluyo artık..Çok mutluyummmm.Bi kaç kilo daha verseydik iyi olacaktı..minyon olunca hala kilolu hissediyorum

Mekigimi . Squat i mi yaptım..biraz dinlenip yan lar içinde bise yap cam ..birde kızlar omuz arkası ve gogus bölgesini zayıflatan etkili bi egzersiz biliyor musunuz..

Ben biliyorum goguse cok faydasi oldu ama nasil anlatayimki
Ellerine pet sise alip yan tutup ellerini arkada birlestir esnet yani

İkincisi pet sise al gogus hizasinda dirseklerini kir siseler dik durcak.iki elini yanaomuz hizasinda ac sanki omurgalarinin oryasinda top vatmis gibi sıkistirarak yapcaksin.
Video bulsam koyardim tvde izlemistim cok once

Ay nasil mutlu olmayayim.eskiden beden bulamazdim 44 olmazdi kaliba gore.bugun 42 denedim ilk cuval oldu;40 giydim rahat oldu satici buyuk dedi 38 verdi .dugme sikiyo sadece onada acilma olur bunu alin dedi.ben zaten gobekten cekiyorum ,gobegime gore alirsam bacaklar esorfman oluyor
Dedigin gibi minyonluk baya etkiliyor ama ben seviyorum 1.57 boyumu:))

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar
Kahvaltiyi annemde yapacaz bikactane cubuk kraker yedim

kahvalti
30 gr lor
bir dilim çavdar
yarim domates
yarim salatalık
1yumuRta 2 yeşil zeytin

öğle yemeğim
yarim porsiyon kepekli makarna
üstüne 2kasık yoğurt ve salata. kızlar burda deprem oldu baya sllandi

eline damblari alip egilerek kolları arkaya kadar aç kapa yap en son arkaya doğru yernde say bilmem anlasldimi ki
Dambillarim var onlarla yapayım.aslında su jillian a hiç ara vermeden yapsaydım süper olur du.you tube gidince yapamaz oldum .su telden de dns ayarları degisiyormu ki.

Bugün sabah..
İki slm ekmek erasina peynir ve çay.

Öğlen önler yedim az ve 2 köfte.2 dlm ekm. ayran.

1elma.

Akşama da ne yerim bilmiyom.midem bulaniyo bugün yaaa.

arkadaşlarr iyi haftasonlarıı

bugün uçurtma şenliğimiz vardı koştur koştur çok yoruldum
kahvaltı
1 haş yumurta

öğlen
köfte ekmek
ayran

ara limonlu soda

Akşam yemegim 6.30 gibi yedim aslında yemeyecektim oğluma pirinç pilavı yaptım çok lezzetli geldi dayanamadimm İki yemek kasigi yedim...şimdi biraz açlığın var ama masum bişey bulamazsam yemem ...geç oldu zaten....

akşam yediğim 2kasık mantar sote
2kasık yoğurt salata
az önce de 1kayısı yedim hemen ardından 2yudum süt ictim ki şeker olarak depolamasin

Eve yeni geldim
Annemlerde kahvalti mormal klasige ilave ,bi parca sucuk ve 1 cay ks cilek receli yedim.

Annemlerin erik agaci ve cilekleri var;aklima eldikce erik yedim:)

Aksama
3 kanat
Salata
Ayran
2 kasik pilav

Cayda ictim

Face e resim koydum bugun herkes ozel msj yoluyo naptin fit olmussun diye :) azimliyim adet bitti su hastane islerini bitirip evdeki duzenime donsem verecem kilo daa off

hayırlı pazarlar
kahvaltim
1 yumuRta beyaz i
2kasık lor
domates salatalık
1dilim de kızarmış ekmek( çavdar)

Slm diyecem kimse yok:)
Neyse yazim yine
Kahvalti
1.5 dilim cavdar ekmegi
Bir kup seker kadar b.peynir
2 zeytin
Domates+salatalik
1 yumurtali omlet
Cay

Oglen yapmadim parka goturduk cocuklari ,hasatimiz cikti spor olmus oldu bana:)
3 top dondurma yedim oglen yapmayacam bu yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…