:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

günaydın herkese
geçen hafta 74
şimdi ki kilo 73 ilk çizelgm güncelldm

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum veremeyen ler de ir sonraki haftaya kadar ins verirlr

Gunaydin
70.4
600 gr vermisim .aslinda bu hafta duzenim yoktu iyi gitmis

Kahvalti
Cavdar ekmegi,peynir,domates iste ayni

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kahvaltidan vazgecip nesfit yiyim dedim .tartarak koydum bu sefer ve sok sok ...
30 gr 1 porsiyonmus ve sadece 3 yemek ks. ediyor yanii.kasenin dibinde kaldi.ben yarisina kadar koyuyordum.kim doyar bunla aboo.benim gibi yapiyosaniz gunluk kalorinin yarisi sabah gitti:)) sonra niye kilo veremedim bu hafta deriz:))valla peynir ,domates,cavdar ekmegi bide yumurtami yerim adam gibi karnim doyar ayni kaloriyi alirim:)

bazı paketler de 40 gr yani yine de ekmek peynir daha karli

Cok azmis ama canim.bide gunde iki porisyon yiyin diyorlar ozaman tabi zayiflariz 200 cal ne demek ya sutte koyuyosun olsun 400 fazlasiyla.ben hata yapiyomusum iyiki tarti almisim sayende:)simdi ac degilim ,canim yemek istemiyor diye yedim bidaha yemem:)

sabah 2 bardak su ile gne başladım devamı iyi olur inşallh....1 yumurta 2 zeytn 3 parça peynir 1 dilim çavdar 2 çilek reçeli kahvaltım...şekersiz çayımla...

Sevda biraktimi diyeti gormuyorum.limonuda bugun gordum:)

asında artıdayım ama moralimi bozmak istemyorum regl de yakın o yzden sabit dicem..

65.6 yı gördüğümde ne sevnmiştim ya...ama yne de o halmle zayıf gelmiyodum gözüme inşallah pskolojik olarak bi sıkıntm yoktur...

günaydın kızlar biliyosunuz diyet yapamıyorum artık ama dikkat ediyorum çok şükür sabitim

kahvalti
1yumurta beyazi
1dilim peynir
1dilim kızarmış ekmek
bir kozlu biber
domates

​pardon 24 şubat

tebrikler canım.kararlı olmak işin başı.öğlen bi ayranla geçircem bugün dışardayım çünkü.çarşıya çıkıcam.akşam planım haşlanmış tavuk butunu pilavsız domates salatalıkla yemek.am korkuyorum aslında yine vazgeçer eski beslenme alışkanlığıma dönerim diye.kaç günde alışılıyor bu işe?

kararlı olmak şart tabi ...ben herşeyden yiyorum açıkçası grubun en azimlisi usriyusra canım 16 kilo kadar verdi onun menüler süper kaçamk nerdeyse hiç yapmıyo..

ben herşeyden yiyerek zayıfladım ama porsiyonları azalttım
ekmeğimde beyaz olamdı hiç...

aslında teorik olarak çok kolay...

bol su iç her gün düzenli olarak azda olsa spor yap ve porsiyonları azalt

ben bu düzeni çok seviyorum ama evde oturunca iyide gezme tatil misafir bunlar bozuyo beni
yoksa ben diyet değil düzenli beslenme diyorum bu işe

pratik ilk başta zor gelebilir ama illa ki alşıyo inasan

günaydın herkese
geçen hafta 74
şimdi ki kilo 73 ilk çizelgm güncelldm

Yeni farkeetim :)

Canim senin metob cok iyi calisiyor.ben hic kacamak yapmadan 2 ay duzenli gittim ;bi hafta verdiysem bi hafta veremedim.
Senin masallahin var (defalarca masallahhhh )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…