O an kivraniyorum tabi ama aklima yedikten sonraki vicdan azabim geliyor degermi diyorum:)
Aksam 5 den sonra bisey yemedim sadece du ictim ama gobek almis basini gidiyor midem nasil sis kabizliktan sanirim.disarda islerim var diyede form cayini icemedim yoksa o ise yariyordu
sabah kalkinca 2 bardak su ictim
kahvaltim
1 haslanmis yumurta salatalik zeytin kucuk parca peynir az sekerli cay
spora baslaman cok guzel daha saglikli ve hizli verirsin.ogunlerinde az basaracaksingünaydın arkadaşlar
akşam yemeğimi yazayım dicem ama çok kısa:) sadece 2 tane yumurta yedim ofisten saat 18:00 de çıkarken
ama öğle yemeğimden sonra ara öğün olarak müsli yedim 1 kase
sonrasında kursa geçiyorum (kpss)
veeeee
saat 21:00 gibi koştur koştur spora başladım
ve spor hocasıyla bi program yaptık ve start verdik bugün biraz ağrılı uyandım ama alışır heralde 3, 4 güne
sabah kahvaltımda
1 dilim ekmek ve biraz peynir ve maydonoz.
şimdide kahve içiyorum
bugünde kaçamaksız geçsin istiyorumm:)))))))
Bende 3 bagirsak ameliyati gecirdim kronik bu kabizlik.hergun duzenli form cayini icince duzene giriyor aslinda ama icindeki sinamekininde zararlari var.duphalac verdi dr oda midemi mahvediyor yarim siseyi bi seferde ictigimi biliyorum bazen 10 gunu buluyor.ceken bilir cok zorbenimde çok problemliydi malesef üniverste yıllarında bi yapıştı bana o zar zor hallettim tabi tam değil sıkıntılıyım yani bende ama benimki kronikleşti içmediğim ilaç, çay, bitki kalmadı ama başlayınca gerisi geliyo tek çözümüde ona fırsat vermiyorum baktım biraz durdu hemen bişeyler yapmaya çalışıyorum çünkü gerisi çok sancılı oluyo hem kilo veremiyosun ödem oluyo sıkıntılı yani
spora baslaman cok guzel daha saglikli ve hizli verirsin.ogunlerinde az basaracaksin
ay ben telden yapamadim ya bilg bozuk tablet hala serviste.telden yapabilen varsa banada ogretsin ltfn.hatta imza kismina yazsamda yeterli ama orayada yazamadimoranje arkadaşım bu kilo çizelgesini nasıl nerden yapıyoruz? bilen arkadaşlarım yardım edebilirler mi
ay ben telden yapamadim ya bilg bozuk tablet hala serviste.telden yapabilen varsa banada ogretsin ltfn.hatta imza kismina yazsamda yeterli ama orayada yazamadim
bende goruyorum:)) hepimize goster bunu bizede guc versin :)inşallah hepimiz başaralım benim kilolarım hazla olduğu için biraz daha kasmam gerekiyo ama rahatsız değilim bu sefer halledicem Allahın izniyle hissediyorum o enerjiyi ve kararlılığı görüyorum kendimde :)))
bencede deymez kiloları verdikten sonra tabiki olucak öyle güzel tatları tatmak yemek ama şimdilik uzak dursunlar bizden :)))))))
hoşgeldin.. kilon kaç canım..Ben de katılabilir miyim????
İlk defa diyet yapıyorum, acemiliklerim bol bol
oranje arkadaşım bu kilo çizelgesini nasıl nerden yapıyoruz? bilen arkadaşlarım yardım edebilirler mi
bende goruyorum:)) hepimize goster bunu bizede guc versin :)
Aynenn bi vereyim sonra yemeye kiyamicam belki.ozellikle spor yapmanin faydasi bu okadar ter attim yoruldum diyip kiyamiyosun yemeye spor beni bu konuda cok motive ediyor
hoşgeldin.. kilon kaç canım..
teldende aslında yapılabilir ama bilgisayardan kolay oluyo..
ticker faktory den giriyoruz..
kilo çizelgesini seçiyoruz..
şifre istiyo kkşifreni giriyorsun
public data
weıght i seçiyorsun seçeneklerden.
paund var ama ordan kilogramı seçiyorsun
altta sırasıyla hedef kilonu -başlangıç kilonu ve şuanki kilonu giriyorsun.
en alta boyunu giriyorsun istersen.
sonra ileri dedikten sonra çizelge çıkıyo eğer istediğin gibi görünüyorsa altta çıkan linkten http ile başlayıp png ile biten kısmı kopyalayığ yapırştıryorsun profilindeki zielce bölmüne ...
aslında çok kolay ama işte girip deneyerek yapılıyo bende birkaç denemede anca yapabilmiştim.
hoşgeldin.. kilon kaç canım..
teldende aslında yapılabilir ama bilgisayardan kolay oluyo..
ticker faktory den giriyoruz..
kilo çizelgesini seçiyoruz..
şifre istiyo kkşifreni giriyorsun
public data
weıght i seçiyorsun seçeneklerden.
paund var ama ordan kilogramı seçiyorsun
altta sırasıyla hedef kilonu -başlangıç kilonu ve şuanki kilonu giriyorsun.
en alta boyunu giriyorsun istersen.
sonra ileri dedikten sonra çizelge çıkıyo eğer istediğin gibi görünüyorsa altta çıkan linkten http ile başlayıp png ile biten kısmı kopyalayığ yapırştıryorsun profilindeki zielce bölmüne ...
aslında çok kolay ama işte girip deneyerek yapılıyo bende birkaç denemede anca yapabilmiştim.
Halihazırda 53.5 kiloyum sabah aç karnına. 49 kilo hedefim. Yani hiçbir zaman olmadığım kilo
Pazartesiden beri diyetteyim, kalori hesabı yapıyorum.
Sabah ve öğle arası iş yerine gelebilecek ara öğün bulabilsem tam olacak. Sizler ara öğünde ne tüketiyorsunuz acaba???
Aslında evde pilates setim var ama ben spor konusunda çok üşengeçim.
Siz evde mi spor salonunda mı yapıyorsunuz sporu?
Spor salonuna yazılmayı düşünüyorum haftasonu ben:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?