:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Aksam 5 den sonra bisey yemedim sadece du ictim ama gobek almis basini gidiyor midem nasil sis kabizliktan sanirim.disarda islerim var diyede form cayini icemedim yoksa o ise yariyordu

sabah kalkinca 2 bardak su ictim
kahvaltim
1 haslanmis yumurta salatalik zeytin kucuk parca peynir az sekerli cay
ekmegi unutmusum yazmayi kucuk dilim cavdar ekmegi

Son düzenleme:

benimde çok problemliydi malesef üniverste yıllarında bi yapıştı bana o zar zor hallettim tabi tam değil sıkıntılıyım yani bende ama benimki kronikleşti içmediğim ilaç, çay, bitki kalmadı ama başlayınca gerisi geliyo tek çözümüde ona fırsat vermiyorum baktım biraz durdu hemen bişeyler yapmaya çalışıyorum çünkü gerisi çok sancılı oluyo hem kilo veremiyosun ödem oluyo sıkıntılı yani

spora baslaman cok guzel daha saglikli ve hizli verirsin.ogunlerinde az basaracaksin

Bende 3 bagirsak ameliyati gecirdim kronik bu kabizlik.hergun duzenli form cayini icince duzene giriyor aslinda ama icindeki sinamekininde zararlari var.duphalac verdi dr oda midemi mahvediyor yarim siseyi bi seferde ictigimi biliyorum bazen 10 gunu buluyor.ceken bilir cok zor

spora baslaman cok guzel daha saglikli ve hizli verirsin.ogunlerinde az basaracaksin

inşallah hepimiz başaralım benim kilolarım hazla olduğu için biraz daha kasmam gerekiyo ama rahatsız değilim bu sefer halledicem Allahın izniyle hissediyorum o enerjiyi ve kararlılığı görüyorum kendimde :)))

oranje arkadaşım bu kilo çizelgesini nasıl nerden yapıyoruz? bilen arkadaşlarım yardım edebilirler mi
ay ben telden yapamadim ya bilg bozuk tablet hala serviste.telden yapabilen varsa banada ogretsin ltfn.hatta imza kismina yazsamda yeterli ama orayada yazamadim

bende goruyorum:)) hepimize goster bunu bizede guc versin :)

bencede deymez kiloları verdikten sonra tabiki olucak öyle güzel tatları tatmak yemek ama şimdilik uzak dursunlar bizden :)))))))

Aynenn bi vereyim sonra yemeye kiyamicam belki.ozellikle spor yapmanin faydasi bu okadar ter attim yoruldum diyip kiyamiyosun yemeye spor beni bu konuda cok motive ediyor

Ben de katılabilir miyim????

İlk defa diyet yapıyorum, acemiliklerim bol bol
hoşgeldin.. kilon kaç canım..
oranje arkadaşım bu kilo çizelgesini nasıl nerden yapıyoruz? bilen arkadaşlarım yardım edebilirler mi

teldende aslında yapılabilir ama bilgisayardan kolay oluyo..
ticker faktory den giriyoruz..
kilo çizelgesini seçiyoruz..

şifre istiyo kkşifreni giriyorsun
public data
weıght i seçiyorsun seçeneklerden.

paund var ama ordan kilogramı seçiyorsun
altta sırasıyla hedef kilonu -başlangıç kilonu ve şuanki kilonu giriyorsun.
en alta boyunu giriyorsun istersen.
sonra ileri dedikten sonra çizelge çıkıyo eğer istediğin gibi görünüyorsa altta çıkan linkten http ile başlayıp png ile biten kısmı kopyalayığ yapırştıryorsun profilindeki zielce bölmüne ...

aslında çok kolay ama işte girip deneyerek yapılıyo bende birkaç denemede anca yapabilmiştim.

Son düzenleme:
bende goruyorum:)) hepimize goster bunu bizede guc versin :)

Aynenn bi vereyim sonra yemeye kiyamicam belki.ozellikle spor yapmanin faydasi bu okadar ter attim yoruldum diyip kiyamiyosun yemeye spor beni bu konuda cok motive ediyor

inşallah güzel sonuçları yazmak nasip olur , düşünsene az kaldı artık hedefime 3 veya 4 kilo diye yazı yazacağım günler gelir inaşşallhhhhhhhhh:))) ama yol uzun

ay çok saol güzel güzel yazmışsın hemen deniyorum bende vaktim varken yapayım.

günaydın kızar şöyle bir göz attım geçmişe gerçekten de azimli hatunlarız
kahvaltımı yazayım
uyanınca 1 bardak sirkeli ılık su
bol yeşillikle bir yumurtadan hazırladığım yumurta salatası
4 zeytin
yarım domates
1 dilim çavdar ekmeği
1 fincan çay
birazdan ara yapcam 5i bir aradayla

Halihazırda 53.5 kiloyum sabah aç karnına. 49 kilo hedefim. Yani hiçbir zaman olmadığım kilo

Pazartesiden beri diyetteyim, kalori hesabı yapıyorum.

Sabah ve öğle arası iş yerine gelebilecek ara öğün bulabilsem tam olacak. Sizler ara öğünde ne tüketiyorsunuz acaba???

Aslında evde pilates setim var ama ben spor konusunda çok üşengeçim.

Siz evde mi spor salonunda mı yapıyorsunuz sporu?

Spor salonuna yazılmayı düşünüyorum haftasonu ben:26:

Aslında evde pilates setim var ama ben spor konusunda çok üşengeçim.

Siz evde mi spor salonunda mı yapıyorsunuz sporu?

Spor salonuna yazılmayı düşünüyorum haftasonu ben:26:

çok yokmuş kilon ama ipleri elde tutmakda yarar var.. ben sporu evde yapmaya çalışıyorum ..bazen topla hareketler yapıyorum.. leslie denedim oda güzel ama jillian yapıyorum onu tavsiye ederim çok güze toparlanma yapıyo ..kilonda yok zayıflatmasa bile aşırı bi değişiklik olurturuyo baktığım kadarıyla ben 3 defa yaptım şimdiye kadar ve fırsat buldukça da yapamyı düşünüyorum..
her öğün öğünlerimizi yazıyoruz istersen takip edebilirsin... evlimisn bu arada .. bende 49 olmak istiyorum hedefimiz aynııı...

bu arada bizim grubumuzda
--üşengecim yok...
--doymuyorum yok,
--pilav da olsun ekmek de olsun tatlıda olsun az da olsa bir arada hatta aynı günde tüketmek yok..
--olmuyo veemiyorum gibi olumsuz cümleler kurmak yok.-
--mümkün oldukça az yiyip sporla destek var.
--uzun vadede karlı bi yatırım olacak gibi düşünün bu yolu vücudumuz için..
-- azim azim azim....

o kadddar uleyyynnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…