:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

canım ben zaten sıkı diyet hiç yapmadım bünyeme aykırı her gün çikolata yerim mesela ve güzel beslenirim :) sağlıklı beslenmek amacım. spor yapmaya vaktim yok bakalım. ramazandan korkum.

canım ben 88liyim yaş farkımız çok yoktur bence ya

Evet diyetin cok kati degil yazdiklarindan biliyorum.bende diyet yapmiyorum senin dedigin gibi saglikli+dengeli besleniyorum.ayda 4 kilo verip 3 ayda hedefime ulasirdim istesem fakat, ben cikolata dondurma hastasiyim ben omrum boyunca cikolatadan uzak duramam onun yerine cikolatayi nekadar ve nezaman yemem gerektigini ogrenip uyguluyorum.

Herkes abla dedigi icin oyle dedim:).5 yas varmis ,istedigini diyebilirsin takilmam bunlara

aynen katılıyorum,abur cubur çok seviyorum.kim sevmez ki zaten.ve tatlı insanı mutlu ediyor.ama ayarını iyi yapmak lazım

günaydın
kahvaltim
2 çatal. kadar omlet
peynir ekmek domates

sporu yapmadim öğlen yapacağım
havalardan mi diR NEDİR KENDİMİ ÇOK YORGUN HİSSEDİYORUM

kızlar günaydın dün gelemedim benm kilo hep aynı neden kıramadım zinciri yaaa 64,2
bu ararlar iştahım arttı ew taşıycam temzilikti falan uğraşıyorum çok yoruluom
yoruluncada hemen bişeyler yiyim diyorum yaaa
Allahtan ewde ekmek yok

günaydın eskiden kaç kiloydun?kilo verdiysen eski başarılarını düşün

günaydın kızlar dün kilo bildirimi yapamadım kılom 63.7 300 gr almışım ama o kadar yememe rağmen çok iyi kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum bu hafta umarım 1 kilo verebilirim yeni gelen arkadaşlar var hoşgeldiniz

Slm guzeller..
Hala kahvalti yapmadim
Sabah keremin antb vermeyi unutmusum ,kostur kostur okula gittim ilac vermeye.iremde uykudan uyandirdim diye huysuz .ev aldi basini gidiyor ,toparlamaya calisiyorum

Slm guzeller..
Hala kahvalti yapmadim
Sabah keremin antb vermeyi unutmusum ,kostur kostur okula gittim ilac vermeye.iremde uykudan uyandirdim diye huysuz .ev aldi basini gidiyor ,toparlamaya calisiyorum
derya seni
metabolizma hızlandırmk için elmali bi su hazırlıyordn tarifini verir misin

bi de kızlar korse takmak nasıl göbek için toparlar mi ben hiç kullanmıyorm sağlık açısından zararlı diyorlar ama bilgim yok

Senin metonun masallahi var kis tavan yapar:))
Bu cay gribe de cok iyi geliyor ,vucut direncini arttiriyor.
Spordan once tavsiye ediliyor

2 litre oda sicakligindaki suyun icine;
2 elmayi kabuklariyla 4 e bol,
2 cubuk tatcin,
3 salatalik dilimi kadar taze zencefil(mevsimi gecti diye biliyorum ,tozu olabilir herhalde)
3-4 karanfil
1 cay kasigi karabiber

Karabiber haric hepsini ocaga koy ,kaynayinca karabiberi at, 2-3 dk kaynat

2 gunde bitecek

Kahvaltimi oglen noyetine yaptim.kvalidemleri geldi dr donusu.iremide aldilar giderken temizlige giristim bende.bgun baya hareketliyim fakat 1 kg fazla ciktim ((((((((

1 dilim ekmek
1 kup seker kadar helva
2-3 catal kasarli omlet
Domates+salatalik
Kozlenmis k.biber
Cay
Cay kasiginin ucuyla nutella

Ramazan yaklastigi icin suyu azaltmaya calisiyorum zira bana oructa aclik degil susuzluk koyuyor

ara ogun de
1 galeta nescafe sade

öğle yemeği
patlican yemeği yarim porsiyon
yarim kâse de mercimek çorbası
1 incecik dilim çavdar

sabah sporunu da yapacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…