- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
Bencede kilon zaten az iyi yapmislar ,cali bacak mi olcan kiz:)
51 kilo bence cok iyi yapmayin Allah askina ! Ablamda 51 kilo diyet yapmak istiyor.bolgesel fazlaliginiz varsa spor egzersiz yapin ama okadar az kilo olup diyet yapmak bence normal degil.sagliginiza bisey olur Allah korusun
Buraya kadar iyi geldin ,ne kilo yapar ne yapmaz biliyosun .fazla kacirdiginda dikat edersen hic bisey olmaz.abla sozu dinleyin azcik:)
canım ben zaten sıkı diyet hiç yapmadım bünyeme aykırı her gün çikolata yerim mesela ve güzel beslenirim :) sağlıklı beslenmek amacım. spor yapmaya vaktim yok bakalım. ramazandan korkum.
canım ben 88liyim yaş farkımız çok yoktur bence ya
Evet diyetin cok kati degil yazdiklarindan biliyorum.bende diyet yapmiyorum senin dedigin gibi saglikli+dengeli besleniyorum.ayda 4 kilo verip 3 ayda hedefime ulasirdim istesem fakat, ben cikolata dondurma hastasiyim ben omrum boyunca cikolatadan uzak duramam onun yerine cikolatayi nekadar ve nezaman yemem gerektigini ogrenip uyguluyorum.
Herkes abla dedigi icin oyle dedim:).5 yas varmis ,istedigini diyebilirsin takilmam bunlara
günaydın eskiden kaç kiloydun?kilo verdiysen eski başarılarını düşünkızlar günaydın dün gelemedim benm kilo hep aynı neden kıramadım zinciri yaaa 64,2
bu ararlar iştahım arttı ew taşıycam temzilikti falan uğraşıyorum çok yoruluom
yoruluncada hemen bişeyler yiyim diyorum yaaa
Allahtan ewde ekmek yok
günaydın eskiden kaç kiloydun?kilo verdiysen eski başarılarını düşün
derya seniSlm guzeller..
Hala kahvalti yapmadim
Sabah keremin antb vermeyi unutmusum ,kostur kostur okula gittim ilac vermeye.iremde uykudan uyandirdim diye huysuz .ev aldi basini gidiyor ,toparlamaya calisiyorum
derya seni
metabolizma hızlandırmk için elmali bi su hazırlıyordn tarifini verir misin
bi de kızlar korse takmak nasıl göbek için toparlar mi ben hiç kullanmıyorm sağlık açısından zararlı diyorlar ama bilgim yok
sağol canım ben içeym ya iste bu guzel direncli olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?