65.6 yı gördüğümde ne sevnmiştim ya...ama yne de o halmle zayıf gelmiyodum gözüme inşallah pskolojik olarak bi sıkıntm yoktur...
aslında benim de bağırsak sorunm var daha önce iyiydi şimdi ne ictysem fayda etmiyor ben kalori hesabı ve spora borcluym yoksa başka türlü gitmiyor bakalım hep böyle devam ederse HEDEFİM 50 kg
günaydın herkese
geçen hafta 74
şimdi ki kilo 73 ilk çizelgm güncelldm
Sevda biraktimi diyeti gormuyorum.limonuda bugun gordum:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya deryacım benmki kaçamk olmaktan çıkıyo diyeti bıraktığım an herşeye saldırıyorum anlatamam ya....inanamazsnz neler yiyebilecğime bi oturuşta hemde....Canim bende 6 -7 kilo arasi gidip geliyorum.herkes zayifladigimi soylesede ,beden numaram kuculsede kendimi ayni goruyorum.kilomuz cok cunku :)benim olmam gereken kilo 57 en az ,en cok da 62 o yuzden boyle hissediyoruz.arada kacamaklar oluyo ama toparlamaya calis hemen devami gelmesin
Ablacım bırakmadım da yoğunluğu azalttım diyelim.Annem ve sevgilim çok kızdı,küçücük kalmışsın diye,ben de artık abartmadan normal seyrinde devam ediyorum.
Sevda biraktimi diyeti gormuyorum.limonuda bugun gordum:)
canım ben bayadır sabitim amacım sabit kalmak 51.5 den memnunum sadece kilo bildiriyorum. artınca dikkat edeceğim diyet yapmıyorum marttan beri. ama esksi gibi de beslenmiyorum. orta şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?