:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Ben kacamagin disinda 1 aydir duzenim olmadigi icin 69.9- 71 arasi gidip geliyorum.bugun yine kvalidemi dra goturcez .carsamba yine keremi goturcem.bakalim akibiyet nolur sabahi yiyorum aksamiyiyorum oda bazrn 10 u buluyor.spor yapamiyorum.ev islerini bile zarzor yetistiriyorum artik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

65.6 yı gördüğümde ne sevnmiştim ya...ama yne de o halmle zayıf gelmiyodum gözüme inşallah pskolojik olarak bi sıkıntm yoktur...

Canim bende 6 -7 kilo arasi gidip geliyorum.herkes zayifladigimi soylesede ,beden numaram kuculsede kendimi ayni goruyorum.kilomuz cok cunku :)benim olmam gereken kilo 57 en az ,en cok da 62 o yuzden boyle hissediyoruz.arada kacamaklar oluyo ama toparlamaya calis hemen devami gelmesin

iyi haftalar arkadaşlar

geçen hafta 57.2
bu hafta 57

kahvaltım simit
kk peynir
tek şekerli çay

Bu hafta ki kilom 69,7 neyse almadım ama 100 gr verebilmişim.. Misafirim vardı yaptım pastaları börekleri herkes az yiyor artık kalanları yemekten almadığıma şükrediyorummm Valla..

Sevda biraktimi diyeti gormuyorum.limonuda bugun gordum:)

Ablacım bırakmadım da yoğunluğu azalttım diyelim.Annem ve sevgilim çok kızdı,küçücük kalmışsın diye,ben de artık abartmadan normal seyrinde devam ediyorum.

ya deryacım benmki kaçamk olmaktan çıkıyo diyeti bıraktığım an herşeye saldırıyorum anlatamam ya....inanamazsnz neler yiyebilecğime bi oturuşta hemde....

neyse ki bugn toparladım gbi kafayı sabahtan beri iyi gdiyorum bakalım valla 70 i tekrar bulmadığma şükür diyorum bu yediklermle ...

ben hala 42 giyiyorum ama çok farklı ya bedenler....yeni bişey almadım gerçi ama eski 42 bedenm belimden düşüyo geçen 40 denedm dar geldi...

40 beden etğe rahatça grersem benm için iş bitmiştir çünkü bekarken de 55 kilodayken 38 -40 giyerdim...basen sağolsun

sabah kahvaltımı 8 buçukta yapmıştım az önce 1 dilim karpuz yani büyük dilim olandan ara olarak yedim

akşam için yaprak sarcam şimdi kçük uyumuşken 2 kaşıkta pilavının tadına baktım başına oturunca yemem inşallah korkuyoruuummmmm

ara ogun de yeşil çay

öğle yemeği
3kask bezelye
2kasik bulgur pilavı
yoğurt

yine kimseciklerler yok oranje cimcimesude nerde hiç girmiyor en son duRumu noldu acaba

Merhaba
ben yeniyim. kilom 76.7. bu hafta çok iddalıyım:)
ilk haftalar çok gider ya, ona güveniyorum.
inşallah bende 50li kiloları görebilirim:18:

KİLO VEREN TÜM ARKADAŞLARA TEBRİKLER...
listeyi güncelledim ama bildiri yapan çok az arkadaşi var yaa nerelerdesiniz kızlar..

birde ben bu hafta nesfit yicem sabah-akşam öğünlerinde bakayım bi etki edecek mi..

Drdan yeni geldik.irem de bizleydi canima okudu.simdi onu yedirdim salliyorum bi yandan da gecikmrli oglen yemegimi yiyorum.sabahkinin aynisi napim o pratik geldi.kofte varda oda yagli diye istemedim

Busefer 45 gr nesfit

Harbi ya nerde millet ?bildirim var diyemi kactiniz kizlar:))

Ablacım bırakmadım da yoğunluğu azalttım diyelim.Annem ve sevgilim çok kızdı,küçücük kalmışsın diye,ben de artık abartmadan normal seyrinde devam ediyorum.

Bencede kilon zaten az iyi yapmislar ,cali bacak mi olcan kiz:)

ara ogun
3 form bisküvi
yarim elma

akşam yemeği sadece mercimek içeceğim
sonqrada
dondurma yiycm

Sevda biraktimi diyeti gormuyorum.limonuda bugun gordum:)

canım ben bayadır sabitim amacım sabit kalmak 51.5 den memnunum sadece kilo bildiriyorum. artınca dikkat edeceğim diyet yapmıyorum marttan beri. ama esksi gibi de beslenmiyorum. orta şeker

canım ben bayadır sabitim amacım sabit kalmak 51.5 den memnunum sadece kilo bildiriyorum. artınca dikkat edeceğim diyet yapmıyorum marttan beri. ama esksi gibi de beslenmiyorum. orta şeker

51 kilo bence cok iyi yapmayin Allah askina ! Ablamda 51 kilo diyet yapmak istiyor.bolgesel fazlaliginiz varsa spor egzersiz yapin ama okadar az kilo olup diyet yapmak bence normal degil.sagliginiza bisey olur Allah korusun
Buraya kadar iyi geldin ,ne kilo yapar ne yapmaz biliyosun .fazla kacirdiginda dikat edersen hic bisey olmaz.abla sozu dinleyin azcik:)

Son düzenleme:
İremin kaln 1 koftesini yedim aksam bitti benim icin.acikirsam kahve icerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…