:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

derya abla bu arada senin çizelgeni şimdi farkettim de sen hiç fotoda öyle görünmüyon ki

meraba kızlar bu ara çok yoğunum kursa gidiyorum son günleri sergiye jazırlık yapıyoruz pek giremiyorum bi yandan temizlik bi yandan çocuk çok yoruluyorum ama kilo veremiyorum bu tempodada kahvaltım az ekmek 1 yumurta az zeytin reçel öğlen kızartma sebze aksam patates yemeği aradada 2 lokum yemiştim

Atlat sergini gel duzenli.yanlis anlama cani.da menun agir geldi bana

Atlat sergini gel duzenli.yanlis anlama cani.da menun agir geldi bana

evet canm hiç sorma bencede ağır ama ben evde olsam o kadar yiyemem saat 9:30 evden çıkıyorum ortalama 4te 5te eve geliyorum ama çoğu zaman görümceme gidiyorumeve gelmem 9u 10u buluyo ister istemez bişeyler yapıp beraber yiyoruz hiç düzenm yok bu ara öğlen bişey yemeyi düşünmüyodum ama kursayemek getirmişler ısrarla yedirdiler 1 2 çatal aldım

canımm burda menülerimize yorum yapıyoruz yanlış anlamazsan reçel lokum ve kızartma tarzı şeyler ağır olmuş gibi geldi bana kalorileri

canımm burda menülerimize yorum yapıyoruz yanlış anlamazsan reçel lokum ve kızartma tarzı şeyler ağır olmuş gibi geldi bana kalorileri

haklısınız arkadaşlar evde olsam yemem onları birde miktarını yazmıyorum reçel normalde yemem ama peynir bitmiş evde nesense yeme ihtiyacı duydum ama sadece 1 çatal aldım kızatrmayıda kursta arkadaşların ısrarıyla iki lokma ekmekle 2 çatal aldım hiç yememekten iyidir ya

doğrudur canımmm telafi edersin

Kızlar c tesi tatile gidicez bodruma .otelde kalicaz yeme düzenimi bozmamaya çalışacağım ama ben tatilde havadan mi sudan mi bilmiyorum sisiyorum. ama ödem çabuk gidiyo dönünce ramazan da yaklasiyo daha da iyi olacak.
Tatilde hergün spor salonuna gitmeye çalışacağım ınş güzel bisrkilde dönerim en azından almadan iki hafta kalicam.

Bu gün öğle...
2 tane tavuk pirzola
Az pilav
Az patates kız.

Ara.
4 tane bisküvi çay.

Akşam karpuz.

ben hep burdayım kızlar okuyorum ama yazmıyorum yedikjlerimi ...dün öğle adet oldum kermes vardı yedim pasta türlernden valla..

şimdi düşüncem adet bitene kadar bol su içip ve doğru düzgn dyet yapmak...

ramazana 65 le grmezsem yanarım...

face olsa kesn eklerdim kızlar da kullanmıyoruz biz..meraktayım aslında tabi ama işte...

kahvaltım az çavdar
az ekmek
az beyaz peynir
az reçel
şekersiz çayla3 litre su içmeye çalışcam
ara olarak karpuz yerim
öğlene çorba içerim
akşama da sulu tavuk yapcam
az biraz yerm işte inşallh

günaydın
kzlar. kahvaltm
sebzeli omlet bir dilim t.b ekmegi
bir dilim peynir
bir yeşil biber
1 zeytin..
.

sabah sporun u da yaptım 1 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…