akşam yemeği
patlcn yarim porsiyon
ve salata
ben burdayım senin saydiklari yarısı zaten hiç girmiyorum geriye kalmışız 3kişi
hepsini kahvaltı mı sandın
eve canım benim fattmaaa
Yok kiss daha neler
Guzelim sen neyine diyet yapiyosun!
Aynısını ben yazmıştım sana şimdi valla görmeden
meraba kızlar bu ara çok yoğunum kursa gidiyorum son günleri sergiye jazırlık yapıyoruz pek giremiyorum bi yandan temizlik bi yandan çocuk çok yoruluyorum ama kilo veremiyorum bu tempodada kahvaltım az ekmek 1 yumurta az zeytin reçel öğlen kızartma sebze aksam patates yemeği aradada 2 lokum yemiştim
Saol canimda gercekler acidir oyleyim:))
Atlat sergini gel duzenli.yanlis anlama cani.da menun agir geldi bana
meraba kızlar bu ara çok yoğunum kursa gidiyorum son günleri sergiye jazırlık yapıyoruz pek giremiyorum bi yandan temizlik bi yandan çocuk çok yoruluyorum ama kilo veremiyorum bu tempodada kahvaltım az ekmek 1 yumurta az zeytin reçel öğlen kızartma sebze aksam patates yemeği aradada 2 lokum yemiştim
canımm burda menülerimize yorum yapıyoruz yanlış anlamazsan reçel lokum ve kızartma tarzı şeyler ağır olmuş gibi geldi bana kalorileri
haklısınız arkadaşlar evde olsam yemem onları birde miktarını yazmıyorum reçel normalde yemem ama peynir bitmiş evde nesense yeme ihtiyacı duydum ama sadece 1 çatal aldım kızatrmayıda kursta arkadaşların ısrarıyla iki lokma ekmekle 2 çatal aldım hiç yememekten iyidir ya
Kizlar face den eklemek isteyen varsa ozelden yazarimmm
kahvaltım az çavdar
az ekmek
az beyaz peynir
az reçel
şekersiz çayla3 litre su içmeye çalışcam
ara olarak karpuz yerim
öğlene çorba içerim
akşama da sulu tavuk yapcam
az biraz yerm işte inşallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?