:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

evet canım biliyordum da aklımdan çıkmış

Merhabalar,
10 gündür işim sebebi ile almanyada idim...tabi diyet bozuldu dikkat edemedim ....
Ama sigara içmemeye devam tam 33 gün oldu yani 1 ayı devirdim ama kilo almadım bu benim için büyük başarı....dün tartıldım hala 55.8 kg. 1 aydır aynı kilodayım ama yürüyorum fırsat oldukça ....

sabah: 1yumurta+1 havuç
Öğle: 1 kase yoğurtlu çorba+fırın tavuk baget+salata

ara ogun
yeşil çay

2kasık sutlaç yemiştim

öğle yemeği yok
yoğurdu yulaf ezmesi biraz nesft koyup yiycm ohh çok seviyorum ben bu nesfti

yarma nohut fasulye haşlayıp nane maydnz dereotu ile harıştırp öğle niyetne yedm yanına 3 kaşık yoğurtla...

nesfit hangi çeşit yusracım...bende alcamda ana öğün olarak mı yiyosun ara öğün mü ....

Oglen yemedim keremi kontrole goturdum geldim.yemek pismedi cok acim diye iremin brownisinin kalanini yedim.aksamada bezelye yapiyorum ,bir yandan evi supuruyorum.

Nesfitin sadesini seviyorum bende ama cok kalorili ya .mecburiyetten yiyorum yemek olmayinca.browniyle kal ayniya geliyor diye canim tatli istedigi icin yedim

Kizlar diyetin zayiflamin saglik icin nekadar onemli oldugunu bu donemler cok iyi anladim.kvalidem 120 kilo ve cok hasta.dr lar ne ultrasonda ne tomogrifilerden sonuc alamiyor,teshis koyamiyolar,kalp ve karacigerde problem var ameliyat edemiyolar,sedyeye cikamiyo tek basima cikartamiyorum bayilip kalsa merdivenden bile indiremeyiz.kisisel bakimini yapamiyor,corabina kadar biz giydiriyoruz.drlar pimi cekilmis bpmba gibisin biz sana mudahale edemeyiz doyorlar
Cok uzuluyorum elimizden bisey gelmiyor ,agliyor ben naptim kendimi mahvettim diye.9 senedir geliniyim zayiflasin diye cok destek verdim.gittigimde diyet hafif yemeklerini yapardim gitmedigimde tel acardim nolur anne dikkat et diye dinlemedi benicok pisman simdi cok caresiz.
Yatalak kalsa nasil bakariz kaldiramayiz bile.seve seve bakiyorum ona ama gucumuz yetmez.gencligimizin kiymetini bilip yol yakinken tedbirimizi alalim ders oldu bana

Son düzenleme:
çok haklısın allah kimseyi o duruma düşürmesin bende aynen annem için uzuluyorum hem kiloyla birlikte bir çok hastalık var annem de daha çok ödem var oturdugu zaman gözûmzn önünde nasıl sistgni görüyoruz anidn olyr

ara ogun de daha
3kepekli kraker ve bir haşhaş pogaca
bugün diet bozuldu galiba sabah da sutlaç yedim

akşamı da sadece kabak yemeği.yiycm ve bugünkü yediklerim 958
kcl buldu

Ablacım çok haklısın.Kilo,gerçekten hastalık.Hiçbir şeye faydası yok anca zarar,vücuda eziyet... Doktorlar da bi alem ya,öyle denir mi kocaman kadına,ne olursa olsun... Sen çabalasan da irade meselesi,kendini tutamadıktan sonra... Allah çektirmez inşallah ablacım,anneannemim bi lafı vardır,Allah diplere yatırıp kapılara baktırmasın diye...

kızlar bir kaç hafta sonra tayin isteyecğim öğretmenim istanbulda önerebileceğiniz ve asla dediğiniz semtler neler

Drlar da insafsiz ordan oraya perisan ettiler iyice.gunduz poliklinikte gece acildeyiz.care ariyoruz yok.
Uroloji
Kadin dogum
Genel cerrah
Beyin cerrahi
Kalp damar cerrahi
Onkoloji

Aralarinda paslasiyolar .her bolumde ayri tetkik iskence gibi.biri bisey soylemiyor sadece tetkik yapip digerine yolluyor.gittik diyoruz benlik degil oraya gidin diyolar basa donup duruyoruz.zayif olsa bukadar surmezdi yada bukadar zorlanmazdik.kpederim ve ben mucadele ediyoruz coluk cocuk perisan olduk ama en cok insan kendine eder iste olan kvalideme oluyor.sabah aradi agliyor bi sen varsin bikti herkes benden ,kotuye gidiyorum diye konustukca uzuluyorum elden bisey gelmiyor.usengeclikten lamba bile sondurmezdi bize yaptirirdi.telefon ayagina gelecek ,suyu ayagina hareketsizlikten dagada aldi kilo.esimde zayiflamama kizmiyor oda anladi kilo nekadar zararli sadece gorunus degil

Amin canim.onlarin cani yandikca caresizlik vuruyor insana
Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin ve hayirli evlat versin

Aksam
1 tabak tavuklu bezelye(patatessiz)
1 dilim ekmek
1 kozlenmis biber
Bugun dayanamadim kola ictim.eve almiyoruz biz uzun zamandir.market hediye etti diyet kola dayanmadim ictim

Valla abla devlet öyle yapıyor.Özelde de iyi doktora rastşayacaksın,yoksa orası da aynı nane malesef... Dediğin gibi en çok o çekiyor ama bakana da zor.Hareketsizlik çok kötü,benim müstakbel kv de aynı dediğin gibi,110 kg hiçbir iş yapmıyor...

Selam kızlar ...
Öğlen yemeğin iki dlm ekmek ve kiremitte kusbasi.
Ayran .

Ara ogün de
1 küçük cezerye ve çay.

Akşam daha bişey yemedim yiyesim de yok grip başlangıcı var ..istahim hiç yok.c tesi günü tatile gidiyoruz kızlar girerim gene fırsat buldukça sadece listeyi guncelleyemem ama bildirilere devam ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…