Kvalidem rahatsiz 2 haftadir hergunn hastanedeyiz.kilosu cok bide tek basina olmuyor yardimci olmak icin ben gidoyorum.sabah cikgecegel ac susuz perisan olduk.netice aldik sayilir islh bi kurtulsunda agrilardan.
Bugunde keremi goturcem
Yarin tekrR kvalideyi
Disim kirildi daha gidemedim oyle geziyorum
programı izlersen bize de bilgi verirsen iyi olurStarda melek programinda diyette nasil corbalar tuketilmeli o konusulcakmis
Benim kafami karistiriyordu bu corba mevzusu
canım tropikal meyveli olan paketlerin kalorisi göre değiştiriyor ben genelde ana öğünler de acil durumlarda yerim yada çay.ın yanına cips gibi yerim kıtır kıtır çok güzel oluyor
çok haklısın allah kimseyi o duruma düşürmesin bende aynen annem için uzuluyorum hem kiloyla birlikte bir çok hastalık var annem de daha çok ödem var oturdugu zaman gözûmzn önünde nasıl sistgni görüyoruz anidn olyrNesfitin sadesini seviyorum bende ama cok kalorili ya .mecburiyetten yiyorum yemek olmayinca.browniyle kal ayniya geliyor diye canim tatli istedigi icin yedim
Kizlar diyetin zayiflamin saglik icin nekadar onemli oldugunu bu donemler cok iyi anladim.kvalidem 120 kilo ve cok hasta.dr lar ne ultrasonda ne tomogrifilerden sonuc alamiyor,teshis koyamiyolar,kalp ve karacigerde problem var ameliyat edemiyolar,sedyeye cikamiyo tek basima cikartamiyorum bayilip kalsa merdivenden bile indiremeyiz.kisisel bakimini yapamiyor,corabina kadar biz giydiriyoruz.drlar pimi cekilmis bpmba gibisin biz sana mudahale edemeyiz doyorlar
Cok uzuluyorum elimizden bisey gelmiyor ,agliyor ben naptim kendimi mahvettim diye.9 senedir geliniyim zayiflasin diye cok destek verdim.gittigimde diyet hafif yemeklerini yapardim gitmedigimde tel acardim nolur anne dikkat et diye dinlemedi benicok pisman simdi cok caresiz.
Yatalak kalsa nasil bakariz kaldiramayiz bile.seve seve bakiyorum ona ama gucumuz yetmez.gencligimizin kiymetini bilip yol yakinken tedbirimizi alalim ders oldu bana
Nesfitin sadesini seviyorum bende ama cok kalorili ya .mecburiyetten yiyorum yemek olmayinca.browniyle kal ayniya geliyor diye canim tatli istedigi icin yedim
Kizlar diyetin zayiflamin saglik icin nekadar onemli oldugunu bu donemler cok iyi anladim.kvalidem 120 kilo ve cok hasta.dr lar ne ultrasonda ne tomogrifilerden sonuc alamiyor,teshis koyamiyolar,kalp ve karacigerde problem var ameliyat edemiyolar,sedyeye cikamiyo tek basima cikartamiyorum bayilip kalsa merdivenden bile indiremeyiz.kisisel bakimini yapamiyor,corabina kadar biz giydiriyoruz.drlar pimi cekilmis bpmba gibisin biz sana mudahale edemeyiz doyorlar
Cok uzuluyorum elimizden bisey gelmiyor ,agliyor ben naptim kendimi mahvettim diye.9 senedir geliniyim zayiflasin diye cok destek verdim.gittigimde diyet hafif yemeklerini yapardim gitmedigimde tel acardim nolur anne dikkat et diye dinlemedi benicok pisman simdi cok caresiz.
Yatalak kalsa nasil bakariz kaldiramayiz bile.seve seve bakiyorum ona ama gucumuz yetmez.gencligimizin kiymetini bilip yol yakinken tedbirimizi alalim ders oldu bana
Ablacım çok haklısın.Kilo,gerçekten hastalık.Hiçbir şeye faydası yok anca zarar,vücuda eziyet...Doktorlar da bi alem ya,öyle denir mi kocaman kadına,ne olursa olsun... Sen çabalasan da irade meselesi,kendini tutamadıktan sonra... Allah çektirmez inşallah ablacım,anneannemim bi lafı vardır,Allah diplere yatırıp kapılara baktırmasın diye...
çok haklısın allah kimseyi o duruma düşürmesin bende aynen annem için uzuluyorum hem kiloyla birlikte bir çok hastalık var annem de daha çok ödem var oturdugu zaman gözûmzn önünde nasıl sistgni görüyoruz anidn olyr
Drlar da insafsiz ordan oraya perisan ettiler iyice.gunduz poliklinikte gece acildeyiz.care ariyoruz yok.
Uroloji
Kadin dogum
Genel cerrah
Beyin cerrahi
Kalp damar cerrahi
Onkoloji
Aralarinda paslasiyolar .her bolumde ayri tetkik iskence gibi.biri bisey soylemiyor sadece tetkik yapip digerine yolluyor.gittik diyoruz benlik degil oraya gidin diyolar basa donup duruyoruz.zayif olsa bukadar surmezdi yada bukadar zorlanmazdik.kpederim ve ben mucadele ediyoruz coluk cocuk perisan olduk ama en cok insan kendine eder iste olan kvalideme oluyor.sabah aradi agliyor bi sen varsin bikti herkes benden ,kotuye gidiyorum diye konustukca uzuluyorum elden bisey gelmiyor.usengeclikten lamba bile sondurmezdi bize yaptirirdi.telefon ayagina gelecek ,suyu ayagina hareketsizlikten dagada aldi kilo.esimde zayiflamama kizmiyor oda anladi kilo nekadar zararli sadece gorunus degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?