:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

dün öğle yemekten sonra 2 kaşık yne yarmalı karışımımdan yedm yarım çay bardağı ayran ile
1 salatalık

akşam 2 kepçe çorba yarım tabak kadar köz patlıcan salata 1 çatal makarna

yatmadan canm işeyler istedi süt içtm sonra 3 ü bi arda içtim bi de 5 tane falan bebe biskvi yedm

sabah peynir az patates kızartma azcık reçel şekersiz çay içtim

suya devam tartıyı sevdm bugn

regl sonunu merak ediyorum ya 65 çok istiyorum inşallh regl sonunda

ara ogun de daha
3kepekli kraker ve bir haşhaş pogaca
bugün diet bozuldu galiba sabah da sutlaç yedim

akşamı da sadece kabak yemeği.yiycm ve bugünkü yediklerim 958
kcl buldu

canım normalde günlük kaç kalori alıyorsun 1000 altı sağlıksız diye biliyorum:44:

kızlar bir kaç hafta sonra tayin isteyecğim öğretmenim istanbulda önerebileceğiniz ve asla dediğiniz semtler neler

erkek arkadaşım sultangazi de canım ve eğitim yok çocukları anca terbiye edebiliyorlar bayan öğretmenler çok zorlanıyor sınıf yönetiminde tavsiye etmem

bu arada günaydın
kahvalti
1dilim çavdar bir dilim peynir
1yumuRta
ve biber

kahvaltım klasik

3 zeytin
çeyrek domates
çeyrek salatalık
yarım kk peynir
ekmek
tek şekerli çay

sabah kahvaltıdan sonra ara yapmadım 10 gbi oklua gttm okulu btti bizim oğlanın bu hafta....
12 buçukta kermese gttm ekmek arası yedm yarımı küçük oğlmla paylaştım pasta tatlı da yedm ama çok sayılmaz...
ara olarak salatalık ya da domates yerm akşama da 1tabak kabak yerm yoğurtla...

sabah ara ogun
1kayısı yeşil çay ve ceviz

öğlen
kabak yemeği3 kasık
2kasık bulgur pilavı
yoğurt

kayiplar cok ya arkadslar sanki aranizda anlaaip birlikte kayboluyrsnz bende kimse girmiyr diye yazmiyrm yediklerimi kendim calip kendim oynmk istiyrm

Kizlar kizlarr gitti valla benim diyet neyim ..tatilde ucu kaçtı ana dönüşte tam gaz ileri..sizler de sakin bırakmayın fırsat buldukça gireceğim gene. Azmi kırmaya gelmiyo bu konuda sizlere güveniyorum.ben geldiğin gün tartildim 54.300 çıktım kaç olarak döneceğim çok merak ediyorum.Akşam 1 saat yürüdüm ve form çayı da içtim en azından etkisi olur diye.

kayiplar cok ya arkadslar sanki aranizda anlaaip birlikte kayboluyrsnz bende kimse girmiyr diye yazmiyrm yediklerimi kendim calip kendim oynmk istiyrm

Canım ben yazmıyorım çünkü diyet yapmıyorım yazmak ayıp olqcak dşye sizi takip ediyorım ve kilo bildiriyorım. Her dşyet grubu dağılıyo bi yerden sonra. Bu benim 2. Grubum mesela

Sabah sabah tartı beni sevindirmişken hemen bildireyim 69,3 gr geldim geçen haftaya göre 400 gr ii bari 67 ye az kaldıı bu ayın sonu görürüm herhalde..

Günaydın kızlarbugün güncelleme yaplmyck ama ben yine de bildiri yapayim kilo aynı 73.0
Bu hafta rglnin verdiği sonuç olsa gerek

günaydın canlar

57.0 devam çünkü regl oldum ve acayip şişkinliğim var

Yine günaydın hiçkim.seye sabah uyanır uyanmz tartlmstm baya sıs varmrg dmk şimdi daha farkli neyse
Kahvalti
50 gr kadar mantarlı omlet
1dilm cavdar
30 gr süzme peynir
2 zeytin yeşillk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…