:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

slm hanımlar yoklugumu kimsecikler hissetmemiş

1 haftadır cok yogundum oyuzden yazamadım kızlar
diyetimede ço uymuş degilim bu sabahki kilo 71

sabah
2 dilim ekmek
2yemek kaşıgı recel
3 zeytin

ara
1 fincan nescafe 1 kurabiye

günaydın kızlar

kaç gündür internet yoktu dün geldi anca yazabildim
kahvaltım
az peynir 2 dilim ekmek 1 yumurta iki çatal reçel şekersiz çay

Mrb kizlar
Giremesim kacgundur.
Kvalide,kerem derken simdide iremle ben hasta olduk

hastalık bu utanacak bişey yok bizde hastalanıyoz bakma çocuk olunca bide çok daha zor

Okadar sık oluyoruzki ve pespese hep ,sanki cani tatli tipler vardirya onlar gibi hissediyorum.benimki yorgunluktan sanirim gun icinde hep kosturmacali geciyor evde durdugum yok.geceleride uykuduz kalinca vucut dayanamiyor

Okadar sık oluyoruzki ve pespese hep ,sanki cani tatli tipler vardirya onlar gibi hissediyorum.benimki yorgunluktan sanirim gun icinde hep kosturmacali geciyor evde durdugum yok.geceleride uykuduz kalinca vucut dayanamiyor

böyle durumlarda diyete ara vermen gerek bence vücut direncin düşmesin bakman gereken 2 çocoğun var biz annelerin ayakta durması lazım

bu arada kızlar
kimse girmediği için ben de pek girmek istemiyorum açıkcsi
kahvalti
1dilim ekmek
1dilim peynir
yumuRta domates salatalık

ara ogun de

3 findik yeşil çay ve yaban mersini

geçmiş olsun canım sana bi şey soylycm ama yanls anlama hastalığın hep beslenemdgn için biraz protein al

Bu aralar canim et istiyor zaten .bende et duskunu degilimdir vucut ariyo snirim.bu ay diyet yapmadim ama sabah evden cik dra git, gel okula git ,sonra kalabaliga yemek yap anca tek ogun yedim hep.gece gec saatte eve gelip camasir yika onu as yat, sabaha kadar uykusuz kal ,tekrardan devam ayni seyler.hic dinlenemiyorum surekli bi kosturma icindeyim.dediginizde olabilir niye yanlis anlayim .diyet yaparken herseyden yiyordum daha guzel besleniyordum valla su son ay beni mahvetti

Bu hafta bildirimimi geç de olsa yapıyorum kilo 55.4 çok zor veriyorum ..bir doktora mı gitsem...her gün nerede ise 1 saat yürüyorum..sigarayı bırakalı da 7 hafta oldu ama kilo nerede ise veremedim...yoruldum valla....

Dunden beri simdi yemek yiyorum
Kasarli tost

Bide 20lik disim hortladi ,apse yapmis etimi sikistirmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…