Mrb kizlar
Giremesim kacgundur.
Kvalide,kerem derken simdide iremle ben hasta olduk
Mrb kizlar
Giremesim kacgundur.
Kvalide,kerem derken simdide iremle ben hasta olduk
Kuzum çok güzel bi hstunsun sen ya
çok geçmiş olsun canm
Saol canim valla artik hastayiz demeye utaniyorum
hastalık bu utanacak bişey yok bizde hastalanıyoz bakma çocuk olunca bide çok daha zor
Okadar sık oluyoruzki ve pespese hep ,sanki cani tatli tipler vardirya onlar gibi hissediyorum.benimki yorgunluktan sanirim gun icinde hep kosturmacali geciyor evde durdugum yok.geceleride uykuduz kalinca vucut dayanamiyor
geçmiş olsun canım sana bi şey soylycm ama yanls anlama hastalığın hep beslenemdgn için biraz protein al
geçmiş olsun canım sana bi şey soylycm ama yanls anlama hastalığın hep beslenemdgn için biraz protein al
Hastayim diye moral mi veriyon bana canim hayirdir:)
Hayır fotolara bayıldım cidden çok hoşsun
Bu hafta bildirimimi geç de olsa yapıyorum kilo 55.4 çok zor veriyorum ..bir doktora mı gitsem...her gün nerede ise 1 saat yürüyorum..sigarayı bırakalı da 7 hafta oldu ama kilo nerede ise veremedim...yoruldum
Uzun zaman verememissin ya biyerde yanlislik yapiyosun yada altinda yatan hastalik vs olabilir.git bencede dra tahlillerin yapilsin.eger cok dusuk kalori aliyosan vucut uyarida vermis olabilir buda ters tepiyor.
Birde kizlar biz uzuluyoruzya kilo veremiyoruz diye
Eger duzenli spor yapiyosaniz ve diyetinize uyuyosaniz vucut kas yaptigi icin de tartida eksik cikmiyomusuz kas agirligi fazla cikartirmis.diyetisyenlerin tartilari bunu anliyor tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?