:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Ahah sen benim kim olduğumu anladın mı pekş

Anladim canim:) seda zaten kendi ismi onla sohbet ettik baya

Karanfilide cozdum e bi sen kaldin :)))ben seni hanim hanimcik bekliyodum cool ciktin kiz:))

günaydın herkese daha kahvaltı yapmadım kendime gelmeye çalışıyorum:85:

kahvaltim
1dlm kızarmış ekmek ve peynir
50 gr yağda yumurta
bir biber

sabah sporu da aynen herzaman ki gibi yapıldı kızlar artık dönün oranje yok diye girmemzlk etmyn

büyük oğlanda kilolu dye tahlil flan yaptırdım iyi çıktı çok şükür...kreş bitti artık onba da az sık yediriyorum onunla beraber yapyoz dyeti...beyaz ekmek vemiyorum bakalım inşallh yaza zayıflar iştahı çok açık dikkat etmesem obez olurdu diye korkuyorum bi akrabmız öle maalsef çok kilolu gözm korkuyo o yzden

küçğe de tuvalaet öğretmeye çalşıyorum memeyi kestik şükür uyku da halloldu çiş kaldı artık

ramazandan öncede temzlik derdi var tabi..siz yaptınız mı millet bahar temzliğini..

seda seyda derya ve yazamadığım dostlar hadi toplanalım..ben yazmasamda okuyrum yusracım hiç sayfa atlamadan valla...gözm sende yani 55 e düştüğnü görmeyi çok istiyorum senn...

Kizlar hic sitem etmeyin ben sayfaya yazdim isteyen varsa ekleyin ozelden yazarim dedim bi seda ,karanfil,limon yazdi.siz yazmayi nca istemiyosunuz diye dusundum kizmayim simdi size ama

Bugun agriyla kalktim yinr ,gece irem surekli agladi uyutmadi cok zordu ben bi yandan kotuyum.esim saolsun o ilgilendi.simdi daha iyiyim bulantim yok cok sukur

Kahvalti
Yarim dilim ekmek
Kasarli omlet
Cay

Ah canim cocuguna yeme demek cok zordur .keremdede agir alerji var ve surekli ilac kullaniyor.dozlari arttirdi dr.bi tanesi feci istah aciyor normalde sebze ve meyve yemez.pilav ,sinitzel,kofte,tost butun gun surekli bunlari istiyor,1ekmek yiyor gunde doymuyor saat basi acim diyor.dr sebzeye ve meyveye yonlendir diyor ama yok tadina dahi baktiramiyorum.yeme diyemiyorum kardesini yedirirken bile kiskanclik yapiyor

İreme cise alistirdim ben 2 gun guzel gitti agladi hatta bezi istemedi 15 dk da bi cis yapiyodu.bi yakinimiznda ayni yaslarda cocugu var onunki daha soylemiyor bunu dile getirdi ve iremde agliyo oturmuyo artik lazimligabende ustune gitmiyorum korkmasin diye.erkege daga kolaymis alistirmak kiza zor be

Elifeyza ozel msj kutun dolu msj yolllayamiyorum

Dun tartildim yazmayi unutmusum
70.4

69-70 kusurlerde gidip geliyorum
Diyete devam etseydim 65 dusmustum
Usri dun esim hazir biseyler aldi yemek yemiyorum diye.oda senin gibi soylendi zaten gonulsuzdu yedim bende

ara öğün 1hurma 1 bisküvi yeşil çay
ya kızlar bana ne diyorsunuz benim internetm bile yok aylık tl yüklediğim le giriyorum ben buraya ve telefon da çok zor çocuklarla bir şekilde idare ediyorum

Dun tartildim yazmayi unutmusum
70.4

69-70 kusurlerde gidip geliyorum
Diyete devam etseydim 65 dusmustum
Usri dun esim hazir biseyler aldi yemek yemiyorum diye.oda senin gibi soylendi zaten gonulsuzdu yedim bende

az kaldı sana yetişiyorm
haftaya çok güzel bir rakamla inşallah

Ogleni upuuuzun zamandir evde yiyorum aslinda ogleni yemiyordum

4 ks taze fasulye
1 domates
2 ks yogurt
1,5 dilim cavdar

boyum kısa verdim bile zor farkediliyi 17 kilo az değil

Takiliyorum guzelim.sadece sasiyorum diyetisyenler bile duraklamalari kabul ediyor surekli ayni hizda verilmez diyor ama sen masallah basladigindan beri 3 kusur ayda en cok 3 bildirim sabit kalmissindir ,1 kg gidiyor herhafta ona inanamiyorum madm iradeni koruyabiliyodun ,metobolizman bukadar hizli calisiyor ah be guzelim niye daha once diyete baslamadin.sahi sen nasil karar verdin?ben size surekli gosterdigim ilk halim diye bi fotom varya o resmi gorunce dank etmisti yoksa aynaya baktikca alisiyo insan herhalde normal geliyodum kendime

Bu arada ben sadece 6 kusur kg verdim ama inanilmaz fark var 44 den 38 -40 bedene dustum sende nasil farkedilmez 17 kg? Sana oyle geliyodur kendin resimlerini cek kiyaslama yap ozaman motive olursun.benim boyumda 1.57 bu arada

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…