:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

ben hayatımda boyunca bu 2nci diyetim oldu ne bileyim insan yaşlandıkça sağlığın kıymetini biliyor ben çok yiyen bi insan da değilim ama çok rahat alıp o kadar da veriliyormsm dmk

keşke özelde olsa da resim göndersm
gerçi wahsaaptn oranjeyle de gorusuyorm ama ona bile göndermdm ah ah

benim bir an da oldu o da bir gün buraları karistirirken bu topgi gördüm baktım ki allah allah insanlar gelip burda kilo mu veriyor dedim bende buraya mesaj attım çok azimli gördüm cevap gelince mesajıma bende hadi hayirlisi dedim ilk sayfalarda ben 3.ncu kişiyim ışte öyle devam etti buraya kadar geldik

Ozel msj da resim yollaniyormu bilmiyorum ama resim paylasinlari gorunce motive oluyor insan.diyet basari bolumunde biri vardi onu gorup buraya katilmistim.bende cok kolay aldigim kiloyu verebiliyorum ama oturan kiloda zorlandim.suan yemem iyi bugun duzenime dondum ama ramazanda nolcak bilmiyorum ,gec yedigim aksam yemekleri tartida etkiliyo beni ki sahur olayi var oyoy

aynen bende çok korkuyorum ramazan ayında hep alıyorum

Kalori hesabi en dogrusu olcaktir.oruc tutup kalori hesabi yaparak cok kilo veren duydum hatta manevi dini anlamda degil bu modaymis :)
Zaten sicaklardan dolayi biz esimle koca sise suyla aciyoduk orucu.bir yandan su biryandan soguk icecekler,karpuz:))

Son düzenleme:
Ara
2 kucuk hosbes goflet
Yarim sise soda
Usri bi ikimiz variz:)

bu saatte fırsat oldu misafir vardı
akşam
1kâse mantar çorba
2 kasık bulgur pilavı
1 tane kofte

Elifeyza ozel msj kutun dolu msj yolllayamiyorum
canım sildim de face mi yollcan...ah canım face kullanmıyorum kullansam şimdiye çoktan eklerdim zaten sizleri... anlaşılan yusra ve ben face ve foto özrlüyüz

o masallah bende tvalte alıştırmak istiyorum da daha erken diyorum 18 aylık oldu
bence küçük zorlanırsın ben 2 yaşını bekledm 25 aylık oldu benmki çabuk olcak gbi ...

Gunaydin bos sayfamiz.kizlar kirici konuscam ama ayip ettiniz.diyeyi birakabilirsiniz ama vedalasip gitseydiniz.mazereti olanlara demiyorum bilerek gelmeyenlere..

Kahvalti
2 haslanmis yumurta
Cay

Sabah proteinle baslanan kahvalti gun icin daha faydaliymis.
Ah bi iyilessemde spora basayabilsem;(iyileseyim ruton kan degerlerime baktiracam neden bukadar nanemol oldum

Elifeyza feysi yazcaktim evet.neyse yokmus...

Vala wc egitimi cocuktan cocuga degisiyor.kerem 1.5 yasinda soylemisti hic zorlanmadim geceyide ayni anda kesmistim.ama erkegin cisinin geldigini anlayabiliyosun.gece bakardim varsa kavanoza yaptirirdik uykudu bolunmezdi.kizi soy et uykudu zaten yok napcami bilmiyorum.

kahvalti.m
2kasık lor
1dlm.tb.ekmegi
1haşlanmış yumurta
2zeytin

ara öğün
az sütlü türk kahve
1 incir

evet kimse düzenli giremediği için bende pek girmek istemiyorum derya elif siz kalmışsnz ztn

Ara sutlu turkkahvesi
Usri ayniymis senle.
Vala kendileri bilir sisko sisko gezsinler biz fit olalim:))

Seydayla seda gelirdi onlar birakmaz diyeti ,merak ettim simdi

öğle
2tane kurdanli patlican kebabi
2kasık yoğurt
yarım kâse mantar çorba

Atesim cikti yine kotu oldum.en pratigi tosttu tost yedim oglene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…