:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

süpersin kardeşim bu çok güzel bir motivasyon.

eskiden azimimiz vardı gitmişti şimdi gene geldi vereceğiz canımın içi gidecek şu pis kilolar..
süpersin kardeşim bu çok güzel bir motivasyon.

yeni katılan arkadaşlar için motivasyon ve bilgi olsun istedim..gerçi hepsi güzel ayak uydurdu ama olsun ara ara kendimze bunları söylemekte yarar var..

Canımsın yaaa Çok iyi geldi inanki evet prensiplerimiz bunlar

Cimcimem çoook teşekkür ediyorum inş deneyeceğim canım :)

Yahu ben size yetişemiyorum bu ara yoğunluktan pc başına geçemiyorum kii

Yine yeniiii gelen dostlar olmuş aramıza hoşgeldiniz sefalar getirdiniz efendim

Dün akşamı yazamamıştım

spagetti ve salata yedim.

sabah rutin işte

Yarım domates
yarım satalık
1 yumurta
1 dilim ekmek
bir çatal peynir
şekersiz çay

bu ara sitresliyim az vucudumda şiş Adet göremedim halaa

motivasyon cümleleri güzel olmuş bu arada epey kalabalıklaştık ne güzel

menün güzel canım.canım benim bu videolar gerçekten süper..bbg ali olanları indirin diğer adamın olduğu videolar kısaltılmış.bu insanı taş gibi sıkı yapıyor.önceki akşam yaptım şuan tüm kaslarımda ağrı var bu akşam da yapacağım..

okadar işte az yi ye cezzz ve sporrrrrr okadarrrr :))))))

Canim yapmayi biliyorum sorun o kodu kopyala diyip yapistirdigimda kod gozukmuyor ve sistem kabul etmiyor.telefonun ekranini kirasim geldi

gaza gell gaza supersin

Aslında evde pilates setim var ama ben spor konusunda çok üşengeçim.

Siz evde mi spor salonunda mı yapıyorsunuz sporu?

Spor salonuna yazılmayı düşünüyorum haftasonu ben:26:

bende de var ama ben beceremiyorum evdeyken sporu, dün akşam salonda başladım bende program hazırladık sanırım daha iyi olacak yani öyle umut ediyorum:))))

Canim yapmayi biliyorum sorun o kodu kopyala diyip yapistirdigimda kod gozukmuyor ve sistem kabul etmiyor.telefonun ekranini kirasim geldi

Canım burda kullandığın şifreyi giriyorsun değilmi orayada ? Şifrelerin eşleşmesi gerekiyormuş...

Son düzenleme:
öğle yemeğini ilk ben yedim galiba menümü vereyim
2 kepçe çorba
1 su bardağı yoğurt
1 kase yağsız salata
1 dilim çavdar ekmeği
doydum elhamdülillah

Evet canm evliyim. Ben de şu Jillian'a bakıyorum. Aslında eşim de beden eğitimi öğretmeni ama nedense beni çalıştırmıyorBelki kandırabilirim.

bende de var ama ben beceremiyorum evdeyken sporu, dün akşam salonda başladım bende program hazırladık sanırım daha iyi olacak yani öyle umut ediyorum:))))

Ben de bi şansımı deneyeceğim, baktım olmuyor spora:26: Gerçi arkadaşım boşver salonu yüzmeye gidelim diyip duruyor ama, bakalım.

öğle yemeğimde

yemek öncesinde 2 bardak soğuk su( vücudunuz soğuk suyu vücut ısısına getirmek için fazla kalorilerinizi yakarmış )
1 tane fırında but
ve bol salata

ara öğün de müsli yiyorum ve

akşam yemeği olarakta ofisten çıkmadan önce bir kutu light ton balığı var bugün

pc den dene varsa ordan zor oalbilir ...

kızlar güzel öğlen menülerinize karşılık bende yazayım iki gündür aynı ama bu günde arkadaşın annesi yapmıştı getirdi..

---6 tane sarma.
---limonlu çay ardından .

menün güzel canım.
öğle yemeğini ilk ben yedim galiba menümü vereyim
2 kepçe çorba
1 su bardağı yoğurt
1 kase yağsız salata
1 dilim çavdar ekmeği
doydum elhamdülillah
az öz doyurucu.

4 kaşık bezelye yemeği
Ufak bir parça tam buğday ekmeği(Ekmeği evde yaptığımdan dilim yok)
1 adet yeşil biber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…