:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

günaydın kızlar kursum sergi falan bitti çok a şükür artık daha sık girip yazabilecem ve evde diyetimi uygulaya bilecem bu arada evde ne tür sporlar yapıyosunuz ben kilo vermekten çok sıkılaşmak istiyorum gene yürüüşe başlayacam bide bu yanlar için hangi hareketleri yapıyosunuz bu arada kahvaltım biraz zeytin az peynir 3 dilim kadar ekmek ve 3 yumurta pişirdim eşim ve oğlumla beraber yedik tavada yapmıştım 3 4 çatal kadar aldım şekersiz çay içtim ara öğünde çok nadir yapıyorum

canım ben 4 aydır başladım diyetle spor olarak leslie 3mılini yapıyorum ve hiç sikilmadan hala yapıyorum arada başka egzersizler de ekliyorum dennise austinin 30 dk aerobk dans onu da yapıyorum sıkılastryo oda
Bi kaç gündür jillina başladım o çok ağır bir spor o yüzden az az her gün dakikalrni fazla yapıyorum

ben 2 gün leslie yaptım ama bacaklarım çok ağırdı bide bacaklarımda kalçamda hiç sorun yok hatta biraz kalçam olsa diyorum daha çok böyle göbek bel bölgesi sıkılaşsın istiyorum leslie bacakları kalçayı dha çok yakıyo ben diğerlerine bakayım canm çok teşekkür ederim

Öğle yemeği
2 kasık bezelye
2kasık makarna
Semizotu salata

Derya nerdesin yine yoksun ya yapma böyle

meraba kızlar kimseler girmemiş bugün bende anca girebildim yoktum bugün evde
şimdi yediklerimide yazmak istemiyorum zaten öyle pek bişey yemedim

valla canım kursum bitti benmde sevindim daha sık girerim diye ama kimseler yok

günaydın kızlar kahvaltı hazırlayacam ama ondan önce tatılcam kilo verdiğimi düşünmüyorum gene havalar çok kötüydü hergün yağmur çıkamadım yürüyüşe ama başlıycam bide misafirim vardı hep dün bile diyet diye bişey kalmadı ortada

Günaydın
Geçen hafta 73
şimdi ki
71.5
Hep böyle mutlu olalım inşallah

günaydın fıstıklar

çok yoğun bir haftaydı ve yine öyle olacak okulun son haftası olduğu için

kilo bildirimi
geçen hafta 57.00
bu hafta 56.500

kahvaltım
yarım simit
tek şekerli çay
yarım kk peynir
4 zeytin

herkese selmalar döndüm kızlar ben .. iznim haftaya bitiyordu ama terfi etmişim gitmeden önce böyle bi durum söz konusuydu ama tatildeyken beklemiyordum .. çağırdılar geldim..
sabah tartıldım 57 kilo çıktım giderken 54.400 düm.. almışım ki hatta az almışım oyle böyle değil ya yedim durdum resmen ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…