:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

terfi için tebrikler canım kiloyu da verirsin yine

canm hoşgeldin almışsın kilolarıda bende almışım çok mutsuzum şu anda

canlarım kilo bildirim gene aynı 63,8
kahvaltı yapmadım
öğle yemeğim akşamdan kalan karışık kızartma cacık karpuz

hoşgeldin oranje çok almışsın ama

canm hoşgeldin almışsın kilolarıda bende almışım çok mutsuzum şu anda

aslında çok değil ödemde var anladığım kadarıyla veririm inş ranmazan da da genelde veriyorum.inş veririm en kısa zamanda tam gaz devam artık yeter yediğim içtiğim yani.
bildirileride not alıyorum gelsin geldiği kadar listeyi güncelleyeceğim.

Slm kizlar
Kacgundur oluyorum disimin agrisindaniltehapli gomulu disi cekti dr ve dislerimi temizletince agzim dil kokune kadar pisti aft dolu.disin yeri kulagima beynime vuruyor .ignr vuruluyofrum 2 saat sonra basliyor yine((((biyandandanda evi tasimaya hazirliyorum irem iyilesmedi ((
diyet yapamiyorum bu durumda hep danone yiyorum dr dedi kilomda ayni

ramazanda bende veriyorum hemde 4 5 kilo kadar ama düzensiz verildiği için sonra aynısını geri alıyorum

LİSTEYİ GÜNCELLEDİM ..
grup dökülmüş ama klan sağlan bizimdir..pes etmeyenler mükâfatını alıyo halıyle herkese tebrikler çok iyi gidiyorsunuz ..özellikle usriyusra azmine ve başarına hayranım olacak göreceksin..

GÜNAYDIN HERKESE...
kızlar bu sabah tartıldım gene tatl dönüşü olunca oynama olur mu diye kıyafetli halimle 56.400 çıktım..demekki ödem olmuş hepp inş. gider bi an önce..

kahvaltım..iki dlm ekmek arasına kaşar peyniri ve 5 tane zeytin.

günaydın kızlar
misafirlrm var pek giremiyorm
dün yediklerimi yazmdm kontrollü yedim inşallah
kahvalti
yarım dilim börek ( peynirli)
ezine,örgü,lor peyniri karışık tmpjam30 gr var di yedim
1çatal sebzeli omlet

günaydın kızlar
kahvaltım
iki dilim ekmek
1 domates
çok az peynir
şekersiz çay

ara öğün de 2bisküvi

akşam da çorba salata yarım dilim ekmek

yarın böyle kimse girmezse herhalde ben de ayrılcm burdan artık

günaydın
artık gelin kızlar ya
sporumu yaptim
kahvltida her zaman ki miktar
ekmek
peynir ve yumurta

diyet miyet kalmadı bende düzenm bozuldu..hafiften temizliğe başlamıştım k.peder geldi...dünden beri de annemn ev taşıması var onlardaydım bgnde gtcem..haftasonu da kaynana gelcek işler karışık bu ara düzenm yok umudum ramazanda inşallah...ben ramazanda 4 kilo kesn veryorum bu sefer nolcak bakalım...sizi takipteym yusra senn kilo bildimini görnce ağzım açık kaldı valla azmina hayranım yaa...bende istikrarlı devam etseydim 5 li rakamları görmüştüm çoktan emnim ama benm irade kararlılık zayıf biraz....

sayfa atlamaddan okıuyorum sizi ama utanç ve üşengeçlikten yazmıyorum kızlar ...düzenm otursaydı bi inşallah yne bende gnlük yazcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…