- 1 Nisan 2013
- 1.379
- 393
- 123
menün güzel canım.
az öz doyurucu.
diğer menülere bakınca bana çok yiyormuşum gibi geliyo yaaa
diğer menülere bakınca bana çok yiyormuşum gibi geliyo yaaa
canlar öğlen yemeğim:
sabah az yiyince çok acıktım 1 simit ve de 1 dilim ekmeğe acı salça sürüp yedim.
menün güzel canım.
az öz doyurucu.
4 kaşık bezelye yemeği
Ufak bir parça tam buğday ekmeği(Ekmeği evde yaptığımdan dilim yok)
1 adet yeşil biber
afiyet olsun simitin yanına keşke yeşillik yada ayran içseydin
Slm kizlar
Kizimi doktora goturdum geldim canim cikti vallacok aciktim muz yedim ogle yemegi sasti oglenide 5 de yiyip bida yemem artik
bu arada cetvel yaptim olmusmu ben goremiyorum
olmuş değişik olmuş..olsun yinede olmuş
Sabahlari klasik kahvaltı yapmaktan cok sıkıldımkesinlikle ya zaten kadın ben diyetteyim dye bişey yapmamış bi pogaça birde tatlı vardı ..onuda yemese m ayıp olurdu normal gün olsa yemem bi şekilde arada kaynardım ama karşılıklı olunca yemek zorunda kaldım..
canım emnün güzel ama şöyle diyim muzzzzz diyete düşman bence sindirimi çok yavaşlatıyo ....
öğlen et yemeğini bol yiiyp pilavı hiç yemesen bile olurdu çünkü akşamda 3 dilim ekmek var öğününde biliyorum yiyince az gibi geliyo ama yerken çok kaloride az olmasına dikkat etmeliyiz...
Aynen canım ya bence de helva olmamalıydıgünaydın hayırlı sabahlar canım benim..
canım genel olarak iyi ama sadece orda bki helva oranı fazla sanki beni neden yedin der gibi bağırıyor.
Canım bence eger yeni diyete başlıyorsan cok cok az yemediğer menülere bakınca bana çok yiyormuşum gibi geliyo yaaa
Kesinlikle katılıyorumaslında birazda kendini tanımakda gerek ben nezaman sık sık yenen bol yiyeceklerden yesem bi türlü zayıflayamıyorum, protein ağırlıklı karbonhidrat olabildiğince az ama mutlaka var olmalı ve sporrrrrrrrr ve çok daha önemli olan pes etmemek, o yüzden bünyen nasıl bilmiyorum ama kendine bağlı yani
Hoşgeldin canım
Ilk baslarda biraz zorluyo çizelgeAy beynim sulanfi vala yapa yapabi ara duzeltirim sifredenmis meger kafayi yedirtti bana bide ben baska adresten yapiodum simdilik idare eder
öğle yemeğini ilk ben yedim galiba menümü vereyim
2 kepçe çorba
1 su bardağı yoğurt
1 kase yağsız salata
1 dilim çavdar ekmeği
doydum elhamdülillah
Wuuuuuuw supersinizöğle yemeğimde
yemek öncesinde 2 bardak soğuk su( vücudunuz soğuk suyu vücut ısısına getirmek için fazla kalorilerinizi yakarmış )
1 tane fırında but
ve bol salata
ara öğün de müsli yiyorum ve
akşam yemeği olarakta ofisten çıkmadan önce bir kutu light ton balığı var bugün
aslında birazda kendini tanımakda gerek ben nezaman sık sık yenen bol yiyeceklerden yesem bi türlü zayıflayamıyorum, protein ağırlıklı karbonhidrat olabildiğince az ama mutlaka var olmalı ve sporrrrrrrrr ve çok daha önemli olan pes etmemek, o yüzden bünyen nasıl bilmiyorum ama kendine bağlı yani
Ben diyet yapali 15 gun oldu sanirim ilk basta bende doymuyodum sabah ogle aksam ve aralari iple cekiyodum adetimde yakindi.simdi bi tokluk geldi zorla yiyorum ve aralarida dahil esgectigim icin kilo vermem yavasladi.sizinde vucudunuz aliscak mide kuculmesi dogru inaniyorum.ben bir sene once diyetisyene gidip yariyolda birakmistim ozaman dr bana butun gun kahvalti yapmadan durdugum.icin vucut korumaya aliyor o yuzden kilo almissin dedi diyetimde cok doyurucuydu haftada 2 kilo veriyordum o diyete baslasam iyi olur aslinda.ben kafama gore takiliyorum ekmegi aburcuburu sekeri kestim ve kalorisi dusuk seyleri tuketiyorum.bana burasida guc veriyor iyiki bulmusum burayi oranjenin dedigi gibi veremiyorum yok doymuyorum yok gitcek bu yaglar biz ondan daha gucluyuz
yogurdun zayiflamaya etkisi buyuk zarari yok bende ayran cok iciyodum bi ara simdi hic tuketmiyorumBugünlerde sabah gözümü acar acmaz canım yogurt çekiyor
Normalde sabahları yiyemezdim
heralde vücut istiyor diyorum ve yiyorum
sabah 1 büyük kase yogurt
ara yarım elma 1 avuç leblebi,üzüm karışık
Ben de katılabilir miyim????
İlk defa diyet yapıyorum, acemiliklerim bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?