:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

diğer menülere bakınca bana çok yiyormuşum gibi geliyo yaaa

aslında birazda kendini tanımakda gerek ben nezaman sık sık yenen bol yiyeceklerden yesem bi türlü zayıflayamıyorum, protein ağırlıklı karbonhidrat olabildiğince az ama mutlaka var olmalı ve sporrrrrrrrr ve çok daha önemli olan pes etmemek, o yüzden bünyen nasıl bilmiyorum ama kendine bağlı yani

afiyet olsun simitin yanına keşke yeşillik yada ayran içseydin

evet haklısın yolda arkadaşlarla yürüyüşten gelirken simidi aldım çok acıkmıştım hemen yedim.ayran alacaktım konuşmaya dalınca marketi geçmiştik geri de dönemedim
ama iş yerine gelince küçük bir dilimdi 2 ısırımlıktı yani ekmek.

Slm kizlar
Kizimi doktora goturdum geldim canim cikti valla cok aciktim muz yedim ogle yemegi sasti oglenide 5 de yiyip bida yemem artik
bu arada cetvel yaptim olmusmu ben goremiyorum

Sabahlari klasik kahvaltı yapmaktan cok sıkıldım
Canım gece çekmişti sabaha erteledim :)))
ogle yemegi de yemek mı yaaa:)
kus kadardi cocuklardan artandi:)
günaydın hayırlı sabahlar canım benim..

canım genel olarak iyi ama sadece orda bki helva oranı fazla sanki beni neden yedin der gibi bağırıyor.
Aynen canım ya bence de helva olmamalıydı

diğer menülere bakınca bana çok yiyormuşum gibi geliyo yaaa
Canım bence eger yeni diyete başlıyorsan cok cok az yeme
cunku ilk basta porsiyonlari küçültmek yetiyor
hem cok az yersen sonra vücut korumaya geciyor(tecrubeyle sabit:)
Kesinlikle katılıyorum
Hoşgeldin canım
zaten incecikmissin
Ay beynim sulanfi vala yapa yapa bi ara duzeltirim sifredenmis meger kafayi yedirtti bana bide ben baska adresten yapiodum simdilik idare eder
Ilk baslarda biraz zorluyo çizelge Bende zorla yapmıştım
simdi sipsak
yapa yapa alışıyorsun :)

Bugünlerde sabah gözümü acar acmaz canım yogurt çekiyor
Normalde sabahları yiyemezdim
heralde vücut istiyor diyorum ve yiyorum

sabah 1 büyük kase yogurt
ara yarım elma 1 avuç leblebi,üzüm karışık

Rapor zamanı

ara:
1 portakal

öğle yemeği:

Salata
Azcık spagetti
1 küçük kase yoğurt

ara:

şekersiz çay
2 diyet bisküvi
yarım muz

1,5 lt de su içebildim şuana kadar

Son düzenleme:
öğle yemeğini ilk ben yedim galiba menümü vereyim
2 kepçe çorba
1 su bardağı yoğurt
1 kase yağsız salata
1 dilim çavdar ekmeği
doydum elhamdülillah

Wuuuuuuw supersiniz

bende protein ağırlıklı beslendiğimde daha çabuk veriyorum ..

Kızlar tavsiyelere teşekkürler çok az yediğim zaman dayanamıyorum elim ayağım titriyor en iyisi az ve sık yemek ara yaptım biraz önce 1 adet galeta ve 1 çay bardağı türk kahvesi karıştırılmış süt

Ben diyet yapali 15 gun oldu sanirim ilk basta bende doymuyodum sabah ogle aksam ve aralari iple cekiyodum adetimde yakindi.simdi bi tokluk geldi zorla yiyorum ve aralarida dahil esgectigim icin kilo vermem yavasladi.sizinde vucudunuz aliscak mide kuculmesi dogru inaniyorum.ben bir sene once diyetisyene gidip yariyolda birakmistim ozaman dr bana butun gun kahvalti yapmadan durdugum.icin vucut korumaya aliyor o yuzden kilo almissin dedi diyetimde cok doyurucuydu haftada 2 kilo veriyordum o diyete baslasam iyi olur aslinda.ben kafama gore takiliyorum ekmegi aburcuburu sekeri kestim ve kalorisi dusuk seyleri tuketiyorum.bana burasida guc veriyor iyiki bulmusum burayi oranjenin dedigi gibi veremiyorum yok doymuyorum yok gitcek bu yaglar biz ondan daha gucluyuz

Son düzenleme:
yogurdun zayiflamaya etkisi buyuk zarari yok bende ayran cok iciyodum bi ara simdi hic tuketmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…