:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

iyi aksamlr bu gün çok duzensiz bi gündü misafir vardı 2 tane kurabiye yedim bir an diyet yaptığımın farkında değildi gercktn muhabbete daldık arada goturmsm kurabiye.yi neyse kızlar akşam yemek yemegim meyve salatasıyla idare edecem

O da senin kaçamağın olsun boşver
Ben de biraz önce 3mil leslie yaptım yemek yemedim daha ama yemeliyim bir an önce geç olmadan

Akşam yemeği menüm
12 adet hamsi
1 kase havuç turp salatası
2 dilim ekmek
Ekmek fazla oldu ama eşim yeni bir ekmek keşfetmiş tadı çok güzeldi dayanamadım

oy kıyamam olsun bakalım üzülme başka yerden kısarsın olur biter :)

Benim akşam menüm :

4 küçük köfte
yağsız tuzsuz salata
1 dilim çavdar ekmeği

3 litre suyumuda bitirdim hamdolsun :)

Ha bu arada komşum turşu getirmiş ondanda aldım bikaç tane

Slm
6 da yedim yemegimi
aksam menum
4 kþ. manti yagsiz salcasiz +yarimkase ligt yogurt
1 cay bardagi kola

az oncede sekersiz turkkahvesi bi isirik %80kakaolu bitter

Son düzenleme:
ya ondan değilde bilmyrm çok duzensiz yediklerim
yada bana öyle geliyr ilerleme yok çok mücadele ediyorum bi şey yok gibi aman oranje duymasin vallah kovar beni burdan

yada bana öyle geliyr ilerleme yok çok mücadele ediyorum bi şey yok gibi aman oranje duymasin vallah kovar beni burdan

Kuzum neden böyle düşünüyorsun ? Herkesin kaçamakları olur zaman zaman bıkkınlıkları boşvermişliği olur...Sabretmek zorundasın /zorundayız...Bir günde birkaç haftada almadık bu kiloları ve bir günde bikaç haftada da gitmeyecek önce bunu kabullen...ve vazgeçme ...unutma başlamak bitirmenin yarısıdır... Biz yanındayız...

:18:duymasin valla
cetvelde 2 kilo vermis gozukuyosun bende ayniyim verdim duraklamadayim yediklerimizi yaziyoruz dikatimizi bisey cekerse uyariyoruz .banada tok olunca yemisim gibi geliyor ama yazinca bi lokma geliyor
yilmak moral bozmak yok gram gramda olsa verces bu kilolari

Keşke vermek de almak kadar kolay ve eğlenceli olsaydı o zaman içimiz hiç kararmazdı

Keşke vermek de almak kadar kolay ve eğlenceli olsaydı o zaman içimiz hiç kararmazdı

Bak simdi forumdaki diyet basari oykulerine gir ve resimli paylasimlara bak ozaman nasil keyifleniyosun aska geliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…