Güzel canım yogurdu bende seviyorum.Bugünlerde sabah gözümü acar acmaz canım yogurt çekiyor
Normalde sabahları yiyemezdim
heralde vücut istiyor diyorum ve yiyorum
sabah 1 büyük kase yogurt
ara yarım elma 1 avuç leblebi,üzüm karışık
Gayet güzel canım.Rapor zamanı
ara:
1 portakal
öğle yemeği:
Salata
Azcık spagetti
1 küçük kase yoğurt
ara:
şekersiz çay
2 diyet bisküvi
yarım muz
1,5 lt de su içebildim şuana kadar
Bende ilk kafaya koydugumda çok sık yiyordum .Bi süre sonra aralarda bitti gibi hiç açıklıyorum gibi gibi...zamanla alisiyorsun..Kızlar tavsiyelere teşekkürler çok az yediğim zaman dayanamıyorum elim ayağım titriyor en iyisi az ve sık yemek ara yaptım biraz önce 1 adet galeta ve 1 çay bardağı türk kahvesi karıştırılmış süt
Olsun cnm iki kurabiyeden yerine tamamlarsin sen..iyi aksamlr bu gün çok duzensiz bi gündü misafir vardı 2 tane kurabiye yedim bir an diyet yaptığımın farkında değildi gercktn muhabbete daldık arada goturmsm kurabiye.yi neyse kızlar akşam yemek yemegim meyve salatasıyla idare edecem
Hamsi yagda mi yapılmıştı canım.biz eve ekmek almıyoruz bi tek h sonu onuda yemiyorum gibi.Akşam yemeği menüm
12 adet hamsi
1 kase havuç turp salatası
2 dilim ekmek
Ekmek fazla oldu ama eşim yeni bir ekmek keşfetmiş tadı çok güzeldi dayanamadım
kızlar hiç iyi değilm
ya ondan değilde bilmyrm çok duzensiz yediklerim
yada bana öyle geliyr ilerleme yok çok mücadele ediyorum bi şey yok gibi aman oranje duymasin vallah kovar beni burdan
ah ah napym ya çok sıkıntılı ışteGüzel canım yogurdu bende seviyorum.
Gayet güzel canım.
Bende ilk kafaya koydugumda çok sık yiyordum .Bi süre sonra aralarda bitti gibi hiç açıklıyorum gibi gibi...zamanla alisiyorsun..
Olsun cnm iki kurabiyeden yerine tamamlarsin sen..
Hamsi yagda mi yapılmıştı canım.biz eve ekmek almıyoruz bi tek h sonu onuda yemiyorum gibi.
Canım gelirim baaak oraya...iki gündür benimde oyle silkelenip kendimize gelme zamanı.Bende bazen bakıyorum niye hi değişiklik yok diyorum ama giden kiloya bakınca anca bu kadar olur diyorum.Sen 3kilo verdin iki haftada gayet iyi gidiyorsun.iki kurabiye aklını çelmesin ..Bi günde kilo almazsin ..yarın güzel menulerinden ve güçlü bi moralle bekliyorum senii ...
cizelgeyi güncellemedm daha Cnm 3kilo vermiş:18:duymasin valla
cetvelde 2 kilo vermis gozukuyosun bende ayniyim verdim duraklamadayim yediklerimizi yaziyoruz dikatimizi bisey cekerse uyariyoruz .banada tok olunca yemisim gibi geliyor ama yazinca bi lokma geliyor
yilmak moral bozmak yokgram gramda olsa verces bu kilolari
canım benim senin adına çok sevindim evde yapman eşinle yapman gerçekten en güzeli vakittende kazanmış olursun..misafirliktede artık azardan tadına bakarsın hepsini yemen şart değil..en çok canın ne isterse tadımlık alırsan bir problem olmaz küçük tabak seçersen içine az koyarsan dolar tabak büyük olunca hiç dolmaz ve gözüne az görünüz.küçük tabak az porsiyon yani..Günaydınlarrrr
Sabah Menüm:
3 adet zeytin
2 çatal peynir
iki çeri domates
ufak bir parça tam buğday ekmeği
Ara öğün olarak yanımda mandalina getirdim.
Yarın arkadaşıma davetliyiz, 10 çeşit pasta-börekle ne yapacağım bennnnn
Eşimi ikna ettim yarın spora başlıyoruzEvde özel öğretmen varken spor salonuna gitmek istemiyorum.
canım eğer düzen vs falan kasarsan çok çabuk pes edersin ilk saldığında yapamıyorum der bırkaırsın rahat ol.. bi öğün kaçtıysa diğer öğün toparla emin ol ki oluyoo beni gören şaşıırıyoo ve içine totomu sokamadığım pantolonumu bugün giyidin ki altında kilotlu çorap da var.. azim canım düşünme gerisini..j
ah ah napym ya çok sıkıntılı ışte
bana sanki duzenli bi yeme tarzı olsa daha iyi olurdugibi geliyr dediğin gibi artık toparlanmam gerek
halley nee laaaaa....günaydın arkadaşlar,
akşamki menüm:
1 tabak borani yemeği (eti ve nohutu az,köftesi az pancarı çoktu)
salata,
az ezme,
2 kaşık ayran çorbası (lebeni)
1 küçük dilim kızımın kaşarlı pidesinden küçücüktü,
1 bardak çay,
ara:
2 küçük halley,2 bardak çay
bu sabah:
1 haşlanmışyumurta,
spor sadece öğlen 1 saat yürüdüm 2,5 lt su içtim tüm gün,
2 bardakta bitki çayı
canım eğer düzen vs falan kasarsan çok çabuk pes edersin ilk saldığında yapamıyorum der bırkaırsın rahat ol.. bi öğün kaçtıysa diğer öğün toparla emin ol ki oluyoo beni gören şaşıırıyoo ve içine totomu sokamadığım pantolonumu bugün giyidin ki altında kilotlu çorap da var.. azim canım düşünme gerisini..
halley nee laaaaa....
ama güzel genedee...
oy kıyamam olsun bakalım üzülme başka yerden kısarsın olur biter :)
Benim akşam menüm :
4 küçük köfte
yağsız tuzsuz salata
1 dilim çavdar ekmeği
3 litre suyumuda bitirdim hamdolsun :)
Ha bu arada komşum turşu getirmiş ondanda aldım bikaç tane
herkese günaydın
güne az kalori ve çok hareket ile başlayalım İnsallh
hava çok güzeldi sabah.Bugunu kaçırmdim taktım kulagima mp3 bi güzel yürüyüş yaptım dünkü sikintiyi uzerimden attım 3mil leslimi. de yaptım arkdslr
Kızlar haftasiçi öğün saatlerimi yazayım bu bakın:
Kahvaltı: 06:15
Ara Öğün:09:30
Öğle: 12:30
Ara Öğün00
Akşam30
Bundan Sonra bir şey yemiyorum. Nasıl sizce?
Bir de akşam yemeği öncesi 1 tatlı kaşığı keten tohumu yiyip, üstüne bol bol su tüketiyorum.
Akşam menum...
...7-8 tane sarma.
İki gündür sarma yiyorum valla yarin toparlamaliyim durumu..
Bugün özetle sabah
Kuru incir kayısı
Öğlen sarma
Arada azcik çerez çay.
Akşam sarma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?