:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Güzel canım yogurdu bende seviyorum.
Rapor zamanı

ara:
1 portakal

öğle yemeği:

Salata
Azcık spagetti
1 küçük kase yoğurt

ara:

şekersiz çay
2 diyet bisküvi
yarım muz

1,5 lt de su içebildim şuana kadar
Gayet güzel canım.

Bende ilk kafaya koydugumda çok sık yiyordum .Bi süre sonra aralarda bitti gibi hiç açıklıyorum gibi gibi...zamanla alisiyorsun..
Olsun cnm iki kurabiyeden yerine tamamlarsin sen..
Akşam yemeği menüm
12 adet hamsi
1 kase havuç turp salatası
2 dilim ekmek
Ekmek fazla oldu ama eşim yeni bir ekmek keşfetmiş tadı çok güzeldi dayanamadım
Hamsi yagda mi yapılmıştı canım.biz eve ekmek almıyoruz bi tek h sonu onuda yemiyorum gibi.
kızlar hiç iyi değilm

ya ondan değilde bilmyrm çok duzensiz yediklerim
yada bana öyle geliyr ilerleme yok çok mücadele ediyorum bi şey yok gibi aman oranje duymasin vallah kovar beni burdan

Canım gelirim baaak oraya...iki gündür benimde oyle silkelenip kendimize gelme zamanı.Bende bazen bakıyorum niye hi değişiklik yok diyorum ama giden kiloya bakınca anca bu kadar olur diyorum.Sen 3kilo verdin iki haftada gayet iyi gidiyorsun.iki kurabiye aklını çelmesin ..Bi günde kilo almazsin ..yarın güzel menulerinden ve güçlü bi moralle bekliyorum senii ...

Akşam menum...

...7-8 tane sarma.

İki gündür sarma yiyorum valla yarin toparlamaliyim durumu..

Bugün özetle sabah
Kuru incir kayısı
Öğlen sarma
Arada azcik çerez çay.
Akşam sarma

j ah ah napym ya çok sıkıntılı ışte
bana sanki duzenli bi yeme tarzı olsa daha iyi olurdugibi geliyr dediğin gibi artık toparlanmam gerek

cizelgeyi güncellemedm daha Cnm 3kilo vermiş

herkese iyi aksamlarrr
bugün işyerindeki yogunluk nedeni ile giremedim.
sabah kahvaltım 2 dilim kepek ekmegi
1 domates,5 zeytin,birazda peynir
ÖĞLE YEMEGİM
doktorumuz lahmacun söylediği için yemege gitmedim dayanamadım ve 1 tane yedim((((
AKŞAM YEMEĞİM
1 kase yogurt
ıspanak ve 1 dilim kepek ekmek
leslie ile 1 mil yapabildim.yeşil çayımıda içtim şimdi kitap okuma zamanı:))

Arkadaşlar iyi aks herkese bugün ki menü sabah 2 dilim kepek ekmek 2 ince dilim salam 4 tane zeytin.

Ara yapmadim csnim istemedi

Öğlen 3 klasik bulgur pilavi 1 kase yoğurt

Ara yarim kraker 1 tane kurabiye maalesef

Aksam da canim çok tatli istemişti 1 kase az şekerli sütlaç yedim 2 saat öncede 1 portakal bu gün de boyle bitti arkadaslar

Günaydınlarrrr

Sabah Menüm:

3 adet zeytin
2 çatal peynir
iki çeri domates
ufak bir parça tam buğday ekmeği

Ara öğün olarak yanımda mandalina getirdim.

Yarın arkadaşıma davetliyiz, 10 çeşit pasta-börekle ne yapacağım bennnnn

Eşimi ikna ettim yarın spora başlıyoruz Evde özel öğretmen varken spor salonuna gitmek istemiyorum.

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar,
akşamki menüm:
1 tabak borani yemeği (eti ve nohutu az,köftesi az pancarı çoktu)
salata,
az ezme,
2 kaşık ayran çorbası (lebeni)
1 küçük dilim kızımın kaşarlı pidesinden küçücüktü,
1 bardak çay,
ara:
2 küçük halley,2 bardak çay

bu sabah:
1 haşlanmışyumurta,

spor sadece öğlen 1 saat yürüdüm 2,5 lt su içtim tüm gün,
2 bardakta bitki çayı

canım benim senin adına çok sevindim evde yapman eşinle yapman gerçekten en güzeli vakittende kazanmış olursun..misafirliktede artık azardan tadına bakarsın hepsini yemen şart değil..en çok canın ne isterse tadımlık alırsan bir problem olmaz küçük tabak seçersen içine az koyarsan dolar tabak büyük olunca hiç dolmaz ve gözüne az görünüz.küçük tabak az porsiyon yani..

j
ah ah napym ya çok sıkıntılı ışte
bana sanki duzenli bi yeme tarzı olsa daha iyi olurdugibi geliyr dediğin gibi artık toparlanmam gerek
canım eğer düzen vs falan kasarsan çok çabuk pes edersin ilk saldığında yapamıyorum der bırkaırsın rahat ol.. bi öğün kaçtıysa diğer öğün toparla emin ol ki oluyoo beni gören şaşıırıyoo ve içine totomu sokamadığım pantolonumu bugün giyidin ki altında kilotlu çorap da var.. azim canım düşünme gerisini..
halley nee laaaaa....
ama güzel genedee...

yaaa ne yapayım enişten geçip karşımda yiyince bende biraz acıkmıştım 2 tane yedim ama küçüklerdi..ama bu sabah telafi edip ekmek yemedim öğlende ekmek hakkımdan kısar ben bunu ayarlarım..

herkese günaydın
güne az kalori ve çok hareket ile başlayalım İnsallh
hava çok güzeldi sabah.Bugunu kaçırmdim taktım kulagima mp3 bi güzel yürüyüş yaptım dünkü sikintiyi uzerimden attım 3mil leslimi. de yaptım arkdslr

Kızlar haftasiçi öğün saatlerimi yazayım bu bakın:

Kahvaltı: 06:15
Ara Öğün:09:30
Öğle: 12:30
Ara Öğün00
Akşam30

Bundan Sonra bir şey yemiyorum. Nasıl sizce?

Bir de akşam yemeği öncesi 1 tatlı kaşığı keten tohumu yiyip, üstüne bol bol su tüketiyorum.

maşallah 3lt su içebiliyosunuz , benim su tüketme konusunda sıkıntım oluyo zorlaya zorlaya 2 lt malesef biliyorum önemi büyük ama zorla içiyorum.

süpersin çok iyi yapmışsın sabah sporu harika hissetiriyo ben yapamaıyorum mecbur akşam oluyo ama şartlar:) bu arada okudum yazdıklarını dünkü sıkıntını attığın ii olmuş çünkü öyle lüxümüx olamalı yani olurda senin gibi hemen toparlanmalıyız azda olsa uzunda sürse kilolarımız inşallah patır patır gidecek zamanla , hayırlı günler kaçamaksız hemde:)

saatlerin çok iyi güne erkenden başlayıp erken bitiriyosun ne güzel, düzen iyidir

Akşam menum...

...7-8 tane sarma.

İki gündür sarma yiyorum valla yarin toparlamaliyim durumu..

Bugün özetle sabah
Kuru incir kayısı
Öğlen sarma
Arada azcik çerez çay.
Akşam sarma

afiyet olmuştur inşallah uzunca süre sarma yemezsin olur biter toparlarsın sende bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…