:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

kahvaltim
1 haslnms yumurta
2 dilim ekmek ve peynir
yarım domates 1 biber
1 fincan çay

gayet güzel...ama canım aslında peynir yediğimiz gün yumurta yamemeliyiz yumurta yediğimizdede peynir.bazen uyamıyoruz ama..ben geçen yıl diyetistene gittiğimde asla ikisini aynı anda yeme 1 gün birini diğer gün birini ye demişti.

canım saatler süper..karanlık çöktükten sonra birşey yememek lazım mış...

aynen öyle aslinda boş yere stres yapiyrm allahın izniyle geçecek bu konuda biraz daha inancli olursam tamamdir

Sabah 2 bardak su
kahvaltida 2 haslanmis bol pulbiberli yumurta
az sekerli cay

eylemi ya bilmyrdm ben yumurtanın et yerine geçtiği için öyle hergün yiyorum et olmadığı zamnlar.yumurta yiye yiye..........?

canım tabiki yiyeceksin aynı öğünde yada aynı günde tüketilmemesi gerekiyormuş..sabah peynir yediysen öğlen yumurta yada ertesi gün yumurta olabilir..

Son düzenleme:

bende 5 veya 6 dan sonra yemiyorum.
Ya busabah canim skildi aslinda.gorumcem 70 kilo onuda yoldas yaptim yanima ama benden fazla yiyor tepeleme tabak seklinde hemde ben.igun bile yapmiyorum tadimlik yiyorum 68 olmus 2 kilo vermis 1 haftada ben gidim gidim yiyorum yaaa su bunye olayina sinir oluyorum cunku abisi yani esim olcak sahis dun gece yarim borcam kedidilli pastayi yedi yatti hergun tatli yapiyorum pilavla ekmek yer kilo vermis benle tartildi

abi kardes yiyip yiyip eriyolar valla.getci gorumcemin zayiflamasini istiyorum daha bekar gelinlik giycek cok destek oldum ona simdi k.validemi zorluyorum oda cok hasta kilo vermesi lazim 117 kilo

afiyet olsun
şekerden vazgeçemiyomusun?
malesef canim azalttim sadece cok seker koyardim cayima ve ben cay delisiydim gunde 5 fincan icerdim simdi bazen hic icmiyorum bazende 1 ufak bardak az sekerli

günaydın kızlar pazartesi günü inşallah kilo vermiş olurum ya çünkü verdiğimi görürsem azmim artacak
gördüğüm kadarıyla herkes süper gidiyo ama arada bir halley duydum kulaklarıma inanamadım bende dün gece 21:30 gibi bir elma yedim yattım ama nasıl tok tutmuş beni sabah kalktığımda hala toktum
kahvaltı menüm
1 bardak ılık su içine bir kaç damla elma sirkesi kalkarkalkmaz bu kahvaltıysa şöyle
1 domates
1 dilim peynir
3 zeytin
3-4 dal maydonoz
1 dilim ekmek
yarım fincan az şekerli çay ben de şekerden vazgeçemiyorum

canım benim o duruma bende kızıyorum benimde eltim doğumdan sonra 60 kiloydu ben ozaman 66 idim sana yetişirim dedi.dediğin gibi gıdım gıdım yedim spor yaptım saatlerce ama her öünde 1 ekmek yanındada yemeğini yedi 55 kg ma düştü anlamadım olayı diyiyor bu benim az yemiş halim ben çok koşturuyorum diyiyordu.benden fazla koşurması mümkün değildi.gittiği ev gezmesiydi ordada yiyip içiyordu.ben oturmak nedir bilmezken veremedim.sonrasında gizliden ağlamıştım itiraf ediyorum..ama azim ettim 61 oldum kurban bayramında memlekete anneme gittim 66 olarak geri geldim 9 günde aylarca vremedim 9 günde aldım.benim tek problemim bağırsaklarım çalışmıyor en erken 3 günde büyük abdeste çıkıyorum 8 gün çıkmadığım oluyor.
bende bu hafta sonu bakalım fırsat bulursam bağırsak için doktora gideceğim.her gittiğimde osmalak diye ilac veriyorlar ama oda 3 günden sonra etki etmiyor sadece sancı yapıyor.bağırsak tembelliği yüzünden veremiyoruz.ben 3 gündür sinameki içiyorum biraz sancı yapıyor ama en azından çıkıyorum.o yüzden wc ye çıkaracak çeyler iç tüket.kaysı incir veya bitki çayları bol suda iç gidecek inşallah.

o halleyi yiyen kahraman benim..çookkk pişmanım.canım benim menün süper.

evet şekerim bünyeden bünyeye değişiyor ama doktor bana aynı öğünde tüketmezsen iyi olur demişti.eğer yersen öğlen ye demişti.ben ozaman 1 ayda 4 kg vermiştim.sonrasında malum melisaya hamile kalınca artık gidememiştim.
afiyet olsun.simit sorun değil öğlende ekmek oranını az tutsan yeterli.

saatlerin çok iyi güne erkenden başlayıp erken bitiriyosun ne güzel, düzen iyidir

El mecbur 7 olmadan işe gelmez zorundayım. Zaten 9 dedin mi uykum gelmeye başlıyor, kitap okuyorum falan 10 gibi yatış.

Kulağıma küpe olsun bu

Eskiden meyve yerdim 9 gibi, bi de üstüne yatardım. Artık sadece çay içiyorum, o da şekersiz çay 1 kalori. Onu saymadım

malesef canim azalttim sadece cok seker koyardim cayima ve ben cay delisiydim gunde 5 fincan icerdim simdi bazen hic icmiyorum bazende 1 ufak bardak az sekerli

hımm anladım ama madem azalttın inşallah sıfırlarsında, şeker ihtiyacını başka şeyden almak daha iyi oranje ne güzel kuru kasıylada içiyomuş yöntem daha sağlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…