kahvaltim
1 haslnms yumurta
2 dilim ekmek ve peynir
yarım domates 1 biber
1 fincan çay
Kızlar haftasiçi öğün saatlerimi yazayım bu bakın:
Kahvaltı: 06:15
Ara Öğün:09:30
Öğle: 12:30
Ara Öğün00
Akşam30
Bundan Sonra bir şey yemiyorum. Nasıl sizce?
Bir de akşam yemeği öncesi 1 tatlı kaşığı keten tohumu yiyip, üstüne bol bol su tüketiyorum.
süpersin çok iyi yapmışsın sabah sporu harika hissetiriyo ben yapamaıyorum mecbur akşam oluyo ama şartlar:) bu arada okudum yazdıklarını dünkü sıkıntını attığın ii olmuş çünkü öyle lüxümüx olamalı yani olurda senin gibi hemen toparlanmalıyız azda olsa uzunda sürse kilolarımız inşallah patır patır gidecek zamanla , hayırlı günler kaçamaksız hemde:)
Sabah 2 bardak su
kahvaltida 2 haslanmis bol pulbiberli yumurta
az sekerli cay
gayet güzel...ama canım aslında peynir yediğimiz gün yumurta yamemeliyiz yumurta yediğimizdede peynir.bazen uyamıyoruz ama..ben geçen yıl diyetistene gittiğimde asla ikisini aynı anda yeme 1 gün birini diğer gün birini ye demişti. [/QUOT eylemi ya bilmyrdm ben yumurtanın et yerine geçtiği için öyle hergün yiyorum et olmadığı zamnlar.yumurta yiye yiye..........?
Akşam menum...
...7-8 tane sarma.
İki gündür sarma yiyorum valla yarin toparlamaliyim durumu..
Bugün özetle sabah
Kuru incir kayısı
Öğlen sarma
Arada azcik çerez çay.
Akşam sarma
eylemi ya bilmyrdm ben yumurtanın et yerine geçtiği için öyle hergün yiyorum et olmadığı zamnlar.yumurta yiye yiye..........?
Sabah 2 bardak su
kahvaltida 2 haslanmis bol pulbiberli yumurta
az sekerli cay
canım saatler süper..karanlık çöktükten sonra birşey yememek lazım mış...
Tesekkurlerevet çok güzel canım benim...
malesef canim azalttim sadece cok seker koyardim cayima ve ben cay delisiydim gunde 5 fincan icerdim simdi bazen hic icmiyorum bazende 1 ufak bardak az sekerliafiyet olsun
şekerden vazgeçemiyomusun?
bende genelde biara hatta uauzn bi süre kahvaltıda peynir ve yumurta yedim tek ama güzel kilo verdim. bünyeye göre değişiyordur belki ama genel olarak bir olamsa daha iyi olur tabi..gayet güzel...ama canım aslında peynir yediğimiz gün yumurta yamemeliyiz yumurta yediğimizdede peynir.bazen uyamıyoruz ama..ben geçen yıl diyetistene gittiğimde asla ikisini aynı anda yeme 1 gün birini diğer gün birini ye demişti.
malesef canim azalttim sadece cok seker koyardim cayima ve ben cay delisiydim gunde 5 fincan icerdim simdi bazen hic icmiyorum bazende 1 ufak bardak az sekerli
bende çok içiyorum iş yerinde daha bi çok içiliyor artık sadece sabah içtiğim bir fincana 1 veya iki şeker atıroyrum diğer içtiklerimi ya kuru kayısıyla içiyorum ya da limonlu içiyorum çok azalttım birde günde 3-4 fincanı geçmiyo artık.
bu arada sabah kahvaltım ..
1 simit çay...
bende 5 veya 6 dan sonra yemiyorum.
Ya busabah canim skildi aslinda.gorumcem 70 kilo onuda yoldas yaptim yanima ama benden fazla yiyor tepeleme tabak seklinde hemde ben.igun bile yapmiyorum tadimlik yiyorum 68 olmus 2 kilo vermis 1 haftada ben gidim gidim yiyorum yaaa su bunye olayina sinir oluyorum cunku abisi yani esim olcak sahisdun gece yarim borcam kedidilli pastayi yedi yatti hergun tatli yapiyorum pilavla ekmek yer kilo vermis benle tartildi
abi kardes yiyip yiyip eriyolar valla.getci gorumcemin zayiflamasini istiyorum daha bekar gelinlik giycek cok destek oldum ona simdi k.validemi zorluyorum oda cok hasta kilo vermesi lazim 117 kilo
günaydın kızlar pazartesi günü inşallah kilo vermiş olurum ya çünkü verdiğimi görürsem azmim artacak
gördüğüm kadarıyla herkes süper gidiyo ama arada bir halley duydum kulaklarıma inanamadımbende dün gece 21:30 gibi bir elma yedim yattım ama nasıl tok tutmuş beni sabah kalktığımda hala toktum
kahvaltı menüm
1 bardak ılık su içine bir kaç damla elma sirkesi kalkarkalkmaz bu kahvaltıysa şöyle
1 domates
1 dilim peynir
3 zeytin
3-4 dal maydonoz
1 dilim ekmek
yarım fincan az şekerli çay ben de şekerden vazgeçemiyorum
bende genelde biara hatta uauzn bi süre kahvaltıda peynir ve yumurta yedim tek ama güzel kilo verdim. bünyeye göre değişiyordur belki ama genel olarak bir olamsa daha iyi olur tabi..
bende çok içiyorum iş yerinde daha bi çok içiliyor artık sadece sabah içtiğim bir fincana 1 veya iki şeker atıroyrum diğer içtiklerimi ya kuru kayısıyla içiyorum ya da limonlu içiyorum çok azalttım birde günde 3-4 fincanı geçmiyo artık.
bu arada sabah kahvaltım ..
1 simit çay...
o halleyi yiyen kahraman benim..çookkk pişmanım.canım benim menün süper.
saatlerin çok iyi güne erkenden başlayıp erken bitiriyosun ne güzel, düzen iyidir
gayet güzel...ama canım aslında peynir yediğimiz gün yumurta yamemeliyiz yumurta yediğimizdede peynir.bazen uyamıyoruz ama..ben geçen yıl diyetistene gittiğimde asla ikisini aynı anda yeme 1 gün birini diğer gün birini ye demişti.
canım saatler süper..karanlık çöktükten sonra birşey yememek lazım mış...
malesef canim azalttim sadece cok seker koyardim cayima ve ben cay delisiydim gunde 5 fincan icerdim simdi bazen hic icmiyorum bazende 1 ufak bardak az sekerli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?