:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

çok oldu öğle ve akşam nerdeyse kemek yemiyorum ben ... bu gün öğle bişey getiremeişiz bakalım ne yiyicez ..ben balık istiyorum ama kızlara bağlı ..ekmek yemem zaten..dün akşam spor da yapmadım tembelliğim tuttu.. bugün totomu kaldırıp yapıcam inşallah..

bende dün eve gittim yapmaktı hedefim ama kuzucuklar bırakmadı.onlarla uğraşmaktan baktım halim kalmamış ama bende bu akşam yapacağım.ben bu öğlen karnıbahar çiğden doğradım yoğurt döktüm üzerine onu yiyeceğim.
1 dilimde tam tahıllı ekmek yerim okadar.

3 mil leslie yaptim gaza gelip mekige basladim 15 de kizim uyandi ahh gitti gaz :)

Ara ogunumude kucuk kase ligt yogurtla hallettim.oglenede tavuk haslayip salatayla yerim

ablcm sınameki iyi değil bıraktın an bağırsak tembelliği yapar. başka bitki çayları dene metabolizma hızlandırıcı çaylar var mesela.illada sinameki diysn 2 gune bir gun ic

ekmek bende yemiyorum bazen 1 dilim tamtahilli.dunde ilk kez 4 ks manti yedim karbonhidrat istemiyor canim

bende temizlik hastaligi var hergun ev supur viledayla silerim haftada bigun hali silkeleyi elimle silerim yerler 2 cocuk bakiyorum kizim gece uyumuyor az uykuyla dolasiyorum diyet spor yapiyorum ama gorumcem hafta bigun yuzeysel supurur evi her an uyur otururken bile hep diyorum kiz hala cekermis keske sana cekseydi.hareketi yok diyetini tam yapmaz gunde kac fincan sekerli kremali nescafe icer sporda yok ama veriyor.ben kizim kucagimda yemek yapiyorum bunye iste napalim

ablcm sınameki iyi değil bıraktın an bağırsak tembelliği yapar. başka bitki çayları dene metabolizma hızlandırıcı çaylar var mesela.illada sinameki diysn 2 gune bir gun ic

canım benim bende pek içme taraftarı değilim bağırsaklarım tembel zaten daha ne yapabilirki 8 günde çıkan bir insanın tembeliği yoktur diyemeyiz herhalde.
yeşilçay içiyorum,5i biryerde,9 lu çay bunları hep içtim ama etki etmiyorlar.arada içiyorum zaten yoksa sinemekinin tadı iğrenç katlanılacak eziyet değil..

Şu leslie'yi merak ettim yaaa, ilk duyuyorum. Ama bakamadım videolara, eve gidince bakayım.
canim bak bence disarda yurumeye imkanin yoksa kosubantinda yoksa daha zevkli hemen geciyor vakit 3 mil yapiyorum ben 300 kalori yakiliyomus.kosubanti var ablamin bana verdi ama evde yerimiz yok diye alamadim blesliyi bulduktan sonra vazgectim zaten.bide perkisan zumba var dans hareketleri o oda cok terletiyor 1 saatte 580 kal. yakiyosun ben 20 dk yapabilitorum bobregime sanci giriyor yorulunca neden anlamadim

bende var o kronik kabizlik 3 ameliyat gecirdim 10 gunu buluyor bazen bana dr duphalac verdi ama sadece gaz yapiyor ve.midemi mahvediyor.herseye aci koyarak yiyorum o iyi geliyor

Sabah kahvaltı 1 yumurta ile omlet
Az peynir
2 dilim kepek ekmek
Yarım bardak ayran
4 zeytin
Ara öğünde 3 form bisküvi
Ama bugün çok acıktıgımı hissediyorum

Ayyyy zumba yapmayı denemiştim birkaç yıl önce. Ben oradaki uyumu yakalayamadım, hareketleri anlayana kadar onlar yapıp bitiriyordu

şimdi ara öğünümü yapıyorum 3 küçük kepekli galeta ve beşi bir arada çay

Sabah kahvaltı 1 yumurta ile omlet
Az peynir
2 dilim kepek ekmek
Yarım bardak ayran
4 zeytin
Ara öğünde 3 form bisküvi
Ama bugün çok acıktıgımı hissediyorum

Ben de çok acıktım, midem bulanıyor

Daha yemeğe 1 saat var hemen hemen. Zaten öğle yemeğim de çorba

Ayyyy zumba yapmayı denemiştim birkaç yıl önce. Ben oradaki uyumu yakalayamadım, hareketleri anlayana kadar onlar yapıp bitiriyordu
baslarda oyle oluyor sonra ogrenip ezberliyosun arada kacirmalarim oluyo benimde ekrana bakip yapmak zor oluyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…