bende temizlik hastaligi var hergun ev supur viledayla silerim haftada bigun hali silkeleyi elimle silerim yerler 2 cocuk bakiyorum kizim gece uyumuyor az uykuyla dolasiyorum diyet spor yapiyorum ama gorumcem hafta bigun yuzeysel supurur evi her an uyur otururken bile hep diyorum kiz hala cekermis keske sana cekseydi.hareketi yok diyetini tam yapmaz gunde kac fincan sekerli kremali nescafe icer sporda yok ama veriyor.ben kizim kucagimda yemek yapiyorum bunye iste napalim[/QUOTaz
aynen valla bende aynen hemen hemen hergün temizlik yaparim 2 tane var çocuğum hele oğlum çok hareketli ve bende onun kadar hareketli peşinden koşustryrm. ve diyorum ki neden gitmiyor bu kilolar.
canım eğer düzen vs falan kasarsan çok çabuk pes edersin ilk saldığında yapamıyorum der bırkaırsın rahat ol.. bi öğün kaçtıysa diğer öğün toparla emin ol ki oluyoo beni gören şaşıırıyoo ve içine totomu sokamadığım pantolonumu bugün giyidin ki altında kilotlu çorap da var.. azim canım düşünme gerisini..
QUOTE]
Harikasın canımya tebrik ediyorum ve darısı başımızaaaa :)))) Dün eşimde bana sen cidden zayıfladın ya dedii :) nasıl sevindim anlatamam
herkese günaydın
güne az kalori ve çok hareket ile başlayalım İnsallh
hava çok güzeldi sabah.Bugunu kaçırmdim taktım kulagima mp3 bi güzel yürüyüş yaptım dünkü sikintiyi uzerimden attım 3mil leslimi. de yaptım arkdslr
Ohhh ha şöylee kuzum harikasın
Herkese hayırlı günlerrrr
sabah kalkınca 1 fincan yeşil çay,
Sabah kahvaltı:
1 poğaça
yarım domates
yarım salatalık
şekersiz çay
ara öğün yapmadım ..
öğle menümde bellii
4 Kaşık tavuk sote
1 küçük kase yoğurt
salata ve 1 dilim çavdar ekmeği
Şunu farkettim suyu 2 lt'den az içince vucudumda ödem oluyorBenim sık sık elimin ayağımın şişmezi yüzüklerin parmaklarıma oturmaı hep su içmememdenmiş ! hay eşşek kafam !! :95:
canım eğer düzen vs falan kasarsan çok çabuk pes edersin ilk saldığında yapamıyorum der bırkaırsın rahat ol.. bi öğün kaçtıysa diğer öğün toparla emin ol ki oluyoo beni gören şaşıırıyoo ve içine totomu sokamadığım pantolonumu bugün giyidin ki altında kilotlu çorap da var.. azim canım düşünme gerisini..
QUOTE]
Harikasın canımya tebrik ediyorum ve darısı başımızaaaa :)))) Dün eşimde bana sen cidden zayıfladın ya dedii :) nasıl sevindim anlatamam
Ohhh ha şöylee kuzum harikasın
Herkese hayırlı günlerrrr
sabah kalkınca 1 fincan yeşil çay,
Sabah kahvaltı:
1 poğaça
yarım domates
yarım salatalık
şekersiz çay
ara öğün yapmadım ..
öğle menümde bellii
4 Kaşık tavuk sote
1 küçük kase yoğurt
salata ve 1 dilim çavdar ekmeği
menün güzel cnm benim ama sanki pogaca bozdu gibi mi yoksa,,.,?
menün güzel cnm benim ama sanki pogaca bozdu gibi mi yoksa,,.,?
Ya dün yaptım ,özellikle kahvaltıya sakladım gün içinde harcarım diye ekmek ve peynirin yerine poğaçayı koydum tabi kalori olarak yüksektir muhtemelen.. ama dayanamadım
Ya dün yaptım ,özellikle kahvaltıya sakladım gün içinde harcarım diye ekmek ve peynirin yerine poğaçayı koydum tabi kalori olarak yüksektir muhtemelen.. ama dayanamadım
Öğle Yemeği ispanak
Yoğurt ve 1 dilim kepek ekmek
Dayanamadım ve 1 adet baklava yedim..offf çok pişmanım.
((
öğlen menüm..
güveçte alabalık
2 dlm ekmek.
öğle yemeğini yine ilk ben yedim galiba
1 tabak karnabahar yemeği
1 su bardağı yoğurt
1 dilim ekmek
Öğle Yemeği ispanak
Yoğurt ve 1 dilim kepek ekmek
Dayanamadım ve 1 adet baklava yedim..offf çok pişmanım.
((
En son çok acıktım demiştim, sonrasında arkadaşıma gittik hasta ziyareti ama önümüze kuru pastalar koyunca
Baktım öğle yemeği vakti de gelmiş, öğle yemeği niyetine 1 kandil simiti, bi tuzlu kurabiye bi de un kurabiyesini yedim. Netten baktım 195 kalori ediyor. Yiyeceğim öğle menüsü daha bile fazla kalori.
Bir şey olmaz demi
öğlen menüm..
güveçte alabalık
2 dlm ekmek.
kızlar süperizzz...gerçekten harika gidiyoruz tek eksiğimiz daha fazla hareket ve spor...bu şekilde bize direnecek kkilolar kalmıcak..
öğle menüm:
az karnıbahar yoğurtlu,
1 dilim tam tahıllı ekmek,
2 ısırımlık kızımın tavuk döner dürümünden..
30 dak yürüyüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?