:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Son düzenleme:

Ya dün yaptım ,özellikle kahvaltıya sakladım gün içinde harcarım diye ekmek ve peynirin yerine poğaçayı koydum tabi kalori olarak yüksektir muhtemelen.. ama dayanamadım

ya o kadar da vicdan azabı çekme zaten ekmek yerine yemişsin bişey olmaz bence
benim de göbeğim küçülmüş gibi geldi bana inşallah gerçekten öyledir
bu hafta sonu memeleketime gitcez 2 aydır gitmemiştim çok da sık gidemiyorum şimdi annemle anneannem birsürü şey yapar ama napayım ya az da olsa hepsinden yerim gerçi pazartesi de bildirim var ama:18::18::18:

öğle yemeğini yine ilk ben yedim galiba
1 tabak karnabahar yemeği
1 su bardağı yoğurt
1 dilim ekmek

En son çok acıktım demiştim, sonrasında arkadaşıma gittik hasta ziyareti ama önümüze kuru pastalar koyunca

Baktım öğle yemeği vakti de gelmiş, öğle yemeği niyetine 1 kandil simiti, bi tuzlu kurabiye bi de un kurabiyesini yedim. Netten baktım 195 kalori ediyor. Yiyeceğim öğle menüsü daha bile fazla kalori.

Bir şey olmaz demi

Öğle Yemeği ispanak
Yoğurt ve 1 dilim kepek ekmek
Dayanamadım ve 1 adet baklava yedim..offf çok pişmanım.
((

öğlen menüm..
güveçte alabalık
2 dlm ekmek.

öğle yemeğini yine ilk ben yedim galiba
1 tabak karnabahar yemeği
1 su bardağı yoğurt
1 dilim ekmek

Öğle Yemeği ispanak
Yoğurt ve 1 dilim kepek ekmek
Dayanamadım ve 1 adet baklava yedim..offf çok pişmanım.
((

afiyet olsun hepinize baklava haricinde göz tırmalayan bişey yok ama oda artık birkereliktir inşallah gerisi gelmesin kaçamakların hiçbirimize

bende bugünki yediklerimi sıralayım

sabah
1 dilim ekmek biraz peynir ve maydanoz

sade kahve, yeşilçay

öğlen ise
1 fırında 1 parça but
salata
müsli ara öğün olarak
akşam ise

sadece ton balığı ve birkaç küçük domates

öğle yemegim
8 tane sardalye çok küçük. ( firinda pısms)
salata küçük bir dilim ekmek

Son düzenleme:
kızlar süperizzz...gerçekten harika gidiyoruz tek eksiğimiz daha fazla hareket ve spor...bu şekilde bize direnecek kkilolar kalmıcak..

canım 210 kal.ediyor ama yinede düşük allahtan az yemişsin irade böyle zamanlar için gerekli işte süpersin.

öğle menüm:
az karnıbahar yoğurtlu,
1 dilim tam tahıllı ekmek,
2 ısırımlık kızımın tavuk döner dürümünden..
30 dak yürüyüş.

Son düzenleme:
kızlar süperizzz...gerçekten harika gidiyoruz tek eksiğimiz daha fazla hareket ve spor...bu şekilde bize direnecek kkilolar kalmıcak..

hergün olmasa bile günde 2 kere leslimi yapıyorum. bi de benm romatizmam var daha çok ağrılarım oldu ama yinede spora devam spor iyi gelir diyorlar ama daha kötü yaptı vah benim dertli başıma bu genç yaşta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…