- 1 Nisan 2013
- 1.379
- 393
- 123
hergün olmasa bile günde 2 kere leslimi yapıyorum. bi de benm romatizmam var daha çok ağrılarım oldu ama yinede spora devam spor iyi gelir diyorlar ama daha kötü yaptı vah benim dertli başıma bu genç yaşta
Canım o zaman çok da yorma kendini spor yaparken allah korusun sağlık her şeyden önemli
gayet güzel olmuş..oranjeeee cizelgeyi kendim yaptım fark ettin mi biraz eksik oldu ama
teşekkür ederim.diyebilirsin tabi ben 29 yaşındayım.vaavv süper cimcime ablcm afiyet olsn. sana ablcm diyorum ama kızmıyon dimi
hergün olmasa bile günde 2 kere leslimi yapıyorum. bi de benm romatizmam var daha çok ağrılarım oldu ama yinede spora devam spor iyi gelir diyorlar ama daha kötü yaptı vah benim dertli başıma bu genç yaşta
gayet güzel olmuş..
teşekkür ederim.diyebilirsin tabi ben 29 yaşındayım.
canım ilk başta başladığında ağrıların olur kasların çalışıyor zamanla kaslar sürekli çalışında gayet iyi hissedeceksin 2-3 gün yapsan düzenli kas ağrıların gider..
oranjeeee cizelgeyi kendim yaptım fark ettin mi biraz eksik oldu ama
cimcime ablcm o zaman kusura bakma ben 2 yaş fark var zanetmisti demek yanlış anlaşma bende aynı yasdyim
ayni sekilde pluyor bende telden yaptim sadece ugrastiriyor bilg gibi kolay olmuyorArkadsslar telefondan kilo xizelgesi nasil yapiliyor ben hala yapamadim da(
Kizlar spordan sonra bi giristim temizlige valla leslie halt etmis canim cikti bi banyo kaldi kizim uyusun onuda yaptimmi bugun kalori baya yakmis oldum.
Bu arada aciktigimi unutmusum
kucuk parca haslanmis tavukgogsu yarim kade nesfit yedim
afiyet olsun hem yoğun spor hemde hemde gayet kafi öğle yemeği
Arkadsslar telefondan kilo xizelgesi nasil yapiliyor ben hala yapamadim da(
beyaz leblebi konusunda ne düşünüyosunuz kalorisi fazla mı ki sizler yiyormusunuz ?
canım benim ara öğün olarak avuç içi kadar yesen yeterli diyette çok iyi hem tok tutuyor .40 gr 145 kal.
BEYAZ LEBLEBİNİN FAYDALARI
- Neredeyse yok denecek kadar az yağ içerir ve içinde bulunan yağlar vücuda yararlıdır.
- Tokluk hissi verir. Bu sebeple diyet yapanlar için kilo kaybına yardımcıdır.
- Asit fazlasını alır, mideyi rahatlatır.
-Anne sütünü artırır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?