:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Arksdaslar cizelgeye girdim yazdim ama girdiginiz cizelge formata uygun degildir yaziyor acaba yanlis mi yapiyorum neyazmam gerekiyor oraya

kızlar bende diyet yapmak istiyorum yardımcı olun 10 kilo fazlam var

Ben de dün katıldım, pazartesi başladım diyete. Kalori sayımı da yapıyorum, kalorisepeti diye bir siteden.

Her öğün neler yediğimizi paylaşıp hem fikir ediniyoruz kendi öğünlerimiz için, hem de motivasyon oluyor. Burda paylaşınca bir sorumluluk hissi oluşuyor insanın içinde.

Spor yapanlar da neler yaptığını paylaşıyor.

tamam ozaman takım öncümüz oranje seninde bu hafta kaydını alacaktır.bizlere kendinden bahsedersen güzel olur hem birbirimizi tanır hemde daha iyi yardımcı oluz sana..

ben kasım ayından beri aslında diyet yapmaya çalışıorum 78 kilodum şuanki kilom ise 70 ama 10 kilo daha fazlam var kilo veremiyorum tıkandı kaldı sabah nesfit yiyorum öğlen salata ve yoğurt akşam ise 1 tabak yemek ara öğün falan yapmıorum günlük yarım saat hem yürüyüş hem koşu 100 tane de mekik çekiorum 2 litre kadara da su içiorum

ewt canım bende bi arkadaşa bi destekçiye çok ihtiyacım var

canım benim gayet güzel bazen vücut takılıp kalıyor önemli olan pes etmemek ve o direnen direnci kırmak 70 direncini kırdıktan sonrada devamı gelecek bak göreceksin.uzun süre hep aynı tip beslenme meslenme şeklini değiştir öğünlerde değişiklik yap vücut şaşırıp direnci kracaktır.

söylediklerinizi dikkate alcam canım tatlı yemeyi çok özledim akşam bi parça tatlı yesem vicdan azabı olmaz herhalde

Akşam yemeğine az kaldı, paylaşayım hemen:

Tavuklu sebzeli haşlama 1 porsiyon (1 baget ve 4 kaşık falan sebze)
Salata
1 dilim ekmek
1 bardak da ev yapımı limonata, kendim yaptığım için az şekerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…