:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

bu sabah yuruyuse çıkamadım ama çocukları parka goturdum o da hiç cikmamaktan iyi zor eve yetiştim wc 1.buçuk litre su ictim valla

aynen bende çocukla yaptığım aktiviteyi spordan sayıyorum çünkğü nerdeyse 2-3 saat hiç durmadan oynuyorumz ve ya hareket halindeyim...bende bu saate kadar 2 lt su içtim.birde az önce beşi bi yerde çayı içtim içine az sinameki de koydum.

98 kilodan 62 kiloya düşen bayanın hikayesini okudunuz mu bayan tatlı böreklern üstüne yoğurt yemiş ve kilo vermiş ne kadar doğru acaba?

ev haliyle böyle kıyafetle daha derli toplu oluyor insan birde benim göğüslerden yana sıkıntım var şimdi 1,5 kilo vermem rağmen o bile çok farketti güğmeleri arasında 5 cm fark olan kumaş pantolonumu hiç zorlanmadan girdim az popo sıktı kumaş olduğu için biraz daha bol olmasını beklyiorum..yani 1-2 kilo dememek lazım gerçekten çok fark ediyo..azim kızlar..birgün bizde inşallah bu bayan gibi başarı fotolarımızı koyarız hatta aylık gelişmeleri görmek için foto da ekleyebiliriz istersneiz tabi..

ya kadın müthiş zayıflamış böyle bir şey olur mu demek ki oluyor mus ben hep kendim için asla diyordum ama artık öyle demycm önce eşim sağolsun onun desteği çok bi de sizlern desteği ile inşallah başarıcm

canım benim ya ne kilolu insanlar var zinnet sali üniversite dönemlerinde 90 kilolardaymış.tüm arkadaşları dalga geçiyormuş.90 kilonun altında zinnet sali gibi biri çıkmışsa herkes verir neyimiz eksik irade bizdede var akılda var yanlışı biliyoruz ve artık yapmıyoruz..netten zinnet salinin kilolu hallerine bakabilirsiniz.

arkadaşlar bende kendimden biraz bahsedeyim:
boyum:160 cm kilom 67 bir ay öncesine kadar 62 lere kadar düşmüştüm.ama dikkatsizliğimden 1 ayda 5 kg aldım.
hedefim 56-57 kg a düşmek.
memurum çalışıyorum.2 kızım var 5 yaşında biri diğeri 2 yaşında.şanlıurfa da yaşıyorum.elazığlıyım.

vay be demek bu kadar kilolyms valla bunları gördükçe daha çok motive okuyorum yasasiın

keşke senin kilonda da olsam bana yeter benim göbek önde gidiyor herkes bana yine mi hamilesn dyrlar ışte o an herşey bitiyor

canım öylede işte o kiloya düşünce emin ol daha da vermek isteyeceksin ..ben kıyafette normal duruyorum topuk falanda girince vaziyet kurtarıyo ama yazgeliyo tatil falan düşünemiyorum o halde kendimi..o da bi yana bi çocukta 10 kilo diğerinde 5 kilo derken ne hale gelriz..ee haliyle daha genciz şık görünmek ve istediğimz kıyafetleri alabilmek bile büyük bi özgüven ...inşallah vereceğiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…