:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

günaydın canım menüde o kadar fazla bişey yok ama kızartma makarna ve gofret dışında

kızlar ben dün akşam spor yapmadım tembelllik ettim yattım uyudum saat 10 da hemen çok pişmanım

çooook kötü birşey yaptım şimdi başkanım zorla bana baklava verdi istemedim çok ısrar etti diyetteyim dedim olmadı mecburen yedim 1 küçük dilim..

dayanamadım işte canım işe geliorum onun için aparatif olsun demiştim

He he ben de dün öğle yemeği niyetine 2 tuzlu, 1 tatlı kurabiye yemiştim.

Bi de bugün arkadaşımda gün var, menüne nesfit koydun mu diyorumBugün çok zor anlar beni bekliyor.

Kahvaltımı yaptım okula geldim, arkadaş çıkarmış bizim yöresel peynirle lavaş ekmeği ikram ediyor. Yememek için kendimle savaştım resmen, dün de başka arkadaş muz veriyor, sınavdan geçtim mübarek.

canım makarna haşlamaydı ve yemek yerine yedim oranıda azdı,kızartma minnacık küçük bir parça attım öyle ağzıma ama gofret gerçekten yememeliydim..
canım krema var içinde ağır gelebilir ben diyet yapmadan önce abur cubur çok yerdim cips çikolata kraker gofret vs.bu diyetler sayesinde onlarda gitti onlar gerçekten kilo yapan besinler

canım yaaa başkalarına bakma sen iradeni sağlam tut 15 tatilde benm annemler geldi yemek yapıo hepsi birbirinde nefis 1 tabak koyuyorum önüme ağır gelmeyecek olanları yemeye çalışıom annnem dayanamıo anne yüreği kızım az daha ye az daha ye diye diye 1-2 kilo kadar aldım normalde 68 kiloydum yani sen başkalarına aldanma canım tut kendini

egzersizler iyi gofret az tamam ama bırak artık bunları yemeyii..daha yolumuz çokk ne kadar uzak drurusak o kadar iyi..
günaydın canım menüde o kadar fazla bişey yok ama kızartma makarna ve gofret dışında
e zaten hepi topu onları yemiş cannım

ilk olarak hoşgeldin inşallah birlikte eriyecez:), bende akşamları geçiştirmeye çalışıyorum dün bende 1 tane ton balığı yedim ve akşam sadece spor yaptım , sabah iki tane yumurta haşlamıştım ofise getirmek için ama unuttun malesef yine ton balığı var yani bugun ama şimdilik iyi.

canım aynı menüleri yemişiz yaa bende dün tembellik ettim spor yapmadım ama bugün zorlayacam kendimi artk pes etmek yok yumurta getirdim bende yanımda öğlen onu yiycem

canım tablo nedir

kızlar tablo yapmaya çalışıyorum da bunu nasıl en başa alıcam bilemiyorum bakayım umarım yapabilirim daha düzenli olucak böyle..

hayırlı gün olsun inşallah hepimize tartılarda bol eksi görelim:) yada tam da istediğim kiloma indim artık dediğimiz gün yakındadır inşalahh
sabah hergünki gibi

1 bardak su
1 dlm ekmek
biraz peynir
sabah erken kahvaltı yapma alışkanlığım olmadığı için zorluyorum biraz ama kahvaltının metabolizmayı hızlandırması için önemini hep duyuyordum bu sefer uyguluyorum
şimdide sade kahve içiyorum

bu arada akşam bir buçuk saat spor yaptım

kızlar tablo yapmaya çalışıyorum da bunu nasıl en başa alıcam bilemiyorum bakayım umarım yapabilirim daha düzenli olucak böyle..

evet bi tablomuz olursa çok daha düzenli gideriz ne olup olmadığı belli olur güzel bi motive ve destek ama ben nasıl yardımcı olabilirim tablo konusunda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…