:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Günaydınlarrrrr

Ben tatil olunca öğünlerin saati şaştı biraz, çalışırken daha kolay uymak sanırım.

Sabah tarhana çorbası içtim 1 kepçe kadar, 2 dilim ekmek yedim.
3 zeytin, bir çatal peynir. sivribiber

Tatil sabahı olunca eşimin baskısı oldu onunla kahvaltı etmem için Ama geç kahvaltı yapınca ben 2 öğün yiyorum, ordan dengeliyorum.

Dün leslie yaparken eşim bastı beni 'Lavin spor hocası bile şişman, nasıl spor bu böyle' diye dalga geçti

kahvaltim
2 dilim tam t. ekmek
1 haslanmis yumurta
1 zeytin
domates +biber
az sekerli ufak cay

ara
lipton formcay

afiyetolsun
benim icin gec kahvslti mumkun degil 2 cocuk olunca evde saolsunlar

leslie yi bende esim evdeyken yapmam guler kesin kizdirir beni ama esin hakli benimde dikatimi cekti cok zayif bi kadin degil kollari falan belkide kaslidir ondan oe geliyodur dedim
Bence leslie ise yariyor cunku ertesi gun kalktigimda butun kaslarim agriyor demekki calistiriyor kaslari agridigina gore

Son düzenleme:

Günde ancak 30-40 dk yapmama rağmen bugün hamlamalarımın geçtiğini fark ettim sabah.

Bu arada leslie'nın basen ölçüsü çokça dalga konusu olmuş aslında, ben de okumuştum

Öğlen oldu bile :)

Ev temizliği bitti bu arada yaparken 1 lt ssuyumuda içtim...

öğle yemeği yiyeceğim şimdi menümü yazayım önce :

4 kaşık ıspanak bu kez pirinçli
küçük bir kase yoğurt
ve salata

pirinç olunca ekmek yok!

ekmeksiz aslaaaaa doyamam ben ekmeksiz yaşayamam diyen biri için çok yol katettim doğrusu

aferim banaa

sabah kahvaltım 5 zeytin
1 haslanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
biraz peynir
sekersiz çay
2 tanecik patates kızartması attım agzıma
:)
arada 2 kayısı ve 1 diyet bisküvi

Kmsecikler yok ama ben menumu yazim
oglen
5 etiform su sunta olanlardan:)
1 cay kasigi nutella ( canim cok istedi cok asabiydim napim oglen etiformla gecistirdim o yuzden )

Aksam
1 tane tavuk but
kozlenmis biber

3 mil leslie yaptim
400 twist shape adim
bollll su

İyi akşamlar kızlar :)

öğleden sonra ara:
3 kuru kayısı
1 fincan kahve

akşam

5 kaşık patates
1 dilim ekmek

yemesem iyiydi ekmeği ama duramadım

2,5 lt suyumuda içtim...

şimdide 3 mil lesliemi yapıcam görüşürüzz

Kızlar nasılsınız bu gün pek müsait olamadım esimde yoktu o yuZden bende öğleden sonra olgusu ve us yerinden arkadaşları aldım gezmeye çıktık.

Öğlen yemeğim
Palamut ızgara.
Az ekmek.

Akşam.....
Çiğköfte durum ince va azdı..

Gün içinde fırsat buldukça mekik çektim bayaaa..oğlani yatirayim egzersiz yspcam biraz daha.Az su içtim.iki lt yi geçmeye çalışırım yatağa kadar..

Bu haftam çok verimsiz oldu..Ama devammmm çok yemiyorum ans egzersiz im az oldu

ewet cnm ekmekle patates olmadi ama cnin sagolsn
afiyet olsn

farkındayım kuzum sağol :)

Menülerin güzel kuzum :)

Benimde hiiçç iyi geçmedi bu hafta sadece bugün leslie 3 mil yaptım onun dışında spor yoktu bide adetliyim heryerim şiş sanki hiçç kilo vermemiş gibiyim

göbeğimi gördükçe sinirlerimin tepeme çıkmasıda cabası

Regliyken benimde oyle oluyo..düşünme bitene kadar ben bitmesine birgün kala hala sistim bitince rahatladım.

Kızlar birde ya squattan yada su jillian dan gerçi squati daha sık yapıyorum ...popom bata toparlanmış gerçekten sıkı ve toplu gorunuyo...

Regliyken benimde oyle oluyo..düşünme bitene kadar ben bitmesine birgün kala hala sistim bitince rahatladım.

İnş canım ya benim baya ağrılı ve ağır geçiyor...

Kızlar birde ya squattan yada su jillian dan gerçi squati daha sık yapıyorum ...popom bata toparlanmış gerçekten sıkı ve toplu gorunuyo...

Ya jilianı denedim bana çok ağır geldi ya... her yerim ağrıdı ...biraz daha hafifleyince yapmaya karar verdim...ama squata ağırlık versem bende fena olmaz....

Her ikiside etkili olmuştur mutlaka çok sevindim adına canım :)

Son düzenleme:
arkadaşlariyi akşamlar bugün ki menu
Ssbah 2 yumurta 2 dilim peynir 2 dilim kepek ekmek 2 bardak cay

Oglen arkadasa gitmistim orda maalesef 20 tane patates kızartması2 dilim ekmek 2 dilim kek yedimama ondan sonra aksama sadece 2 kaşık pilav yedim o kadar insallah telafi eder 40 dakika da spor uaptim

Arkadsslar bu arada siteye cok fazla giremiyorum sizinle daha cok vakit gecirmek istiyorum burda ama olmuyor telefonu alinca anca menumu yazabiliyorum bazanda hemen girip uazilan mesajlara bakiyorum o kadar (( (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…