- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
afiyetolsunGünaydınlarrrrr
Ben tatil olunca öğünlerin saati şaştı biraz, çalışırken daha kolay uymak sanırım.
Sabah tarhana çorbası içtim 1 kepçe kadar, 2 dilim ekmek yedim.
3 zeytin, bir çatal peynir. sivribiber
Tatil sabahı olunca eşimin baskısı oldu onunla kahvaltı etmem içinAma geç kahvaltı yapınca ben 2 öğün yiyorum, ordan dengeliyorum.
Dün leslie yaparken eşim bastı beni'Lavin spor hocası bile şişman, nasıl spor bu böyle' diye dalga geçti
afiyetolsun
benim icin gec kahvslti mumkun degil 2 cocuk olunca evde saolsunlar
leslie yi bende esim evdeyken yapmam guler kesin kizdirir beni ama esin hakli benimde dikatimi cekti cok zayif bi kadin degil kollari falan belkide kaslidir ondan oe geliyodur dedim
Bence leslie ise yariyor cunku ertesi gun kalktigimda butun kaslarim agriyor demekki calistiriyor kaslari agridigina gore
gunaydin afiyet olsn
ewet cnm ekmekle patates olmadi ama cnin sagolsnİyi akşamlar kızlar :)
öğleden sonra ara:
3 kuru kayısı
1 fincan kahve
akşam
5 kaşık patates
1 dilim ekmek
yemesem iyiydi ekmeği ama duramadım
2,5 lt suyumuda içtim...
şimdide 3 mil lesliemi yapıcam görüşürüzz
ewet cnm ekmekle patates olmadi ama cnin sagolsn
afiyet olsn
Kızlar nasılsınız bu gün pek müsait olamadım esimde yoktu o yuZden bende öğleden sonra olgusu ve us yerinden arkadaşları aldım gezmeye çıktık.
Öğlen yemeğim
Palamut ızgara.
Az ekmek.
Akşam.....
Çiğköfte durum ince va azdı..
Gün içinde fırsat buldukça mekik çektim bayaaa..oğlani yatirayim egzersiz yspcam biraz daha.Az su içtim.iki lt yi geçmeye çalışırım yatağa kadar..
Bu haftam çok verimsiz oldu..Ama devammmm çok yemiyorum ans egzersiz im az oldu
farkındayım kuzumsağol :)
Menülerin güzel kuzum :)
Benimde hiiçç iyi geçmedi bu hafta sadece bugün leslie 3 mil yaptım onun dışında spor yoktubide adetliyim heryerim şiş sanki hiçç kilo vermemiş gibiyim
göbeğimi gördükçe sinirlerimin tepeme çıkmasıda cabası
Regliyken benimde oyle oluyo..düşünme bitene kadar ben bitmesine birgün kala hala sistim bitince rahatladım.
Kızlar birde ya squattan yada su jillian dan gerçi squati daha sık yapıyorum ...popom bata toparlanmış gerçekten sıkı ve toplu gorunuyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?