:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Merhaba canım :) sabah 2 yumurta sanki çok geldi bana öğlendede ya ekmekleri ya kekleri ikisinden birini seçseydin daha iyi olurdu akşam az yemişsin gerçi umarım telafi etmiştir sporla birlikte ... Su içmeyi UNUTMAdığını umuyorum !

Arkadsslar bu arada siteye cok fazla giremiyorum sizinle daha cok vakit gecirmek istiyorum burda ama olmuyor telefonu alinca anca menumu yazabiliyorum bazanda hemen girip uazilan mesajlara bakiyorum o kadar (( (((

Ama aklim ve kalbim hep burda

Canım benim inş imkan olur ve daha sık katılabilirsin Üzülme lütfen

Tesekkur ederim canim evet bugun biraz abarttim sanirim ama allahtan aksam kendimi frenledim suyu muda iciyorum canim gunde en az on bardak yinede hatirlattigin icim cok saol:))

Öğle Yemeği
1 kase mısır ekmegi ve yoğurt
Aksam yemegi
Çok az Menemen
birde 2 tane hamsi
Leslie ile 3 mil imi yapıp yeşil çayimi da içtim. Şimdi biraz kitap okuma zamani

Arkadsslar bu leslie yi internetten mi yapiyorsunuz yoksa telefona falan mi indirdiniz

Evet canım yutube'da var ordan indirebilirsin ama telefona inermi bilmiyorum benim ki pc'de...

Öğle Yemeği
Aksam yemegi
Çok az Menemen
birde 2 tane hamsi
Leslie ile 3 mil imi yapıp yeşil çayimi da içtim. Şimdi biraz kitap okuma zamani

Harikasın canım

Bende yeşil çayımı içtim bu akşam iki fincan :) bir kitap sever olarak ne okuyorsun desem ?

Bugün çok yoğundum anca gelebildim.

Sabah 1 adet milföy

Öğlen 1 elma 1 bardak limonlu zencefil çayı

Akşam 1 porsiyon tavuk haşlama 4 kaşık pilav salata ve yoğurt

Günlük 1.5 litre su

Ve 2 mil Leslie...

Bende her türlü kitabı okuyorum ve kitap okumadan yapamam heralde..suan lux serisini okuyorum.bitince içinde aşk saklı kitaba başlayacağım inşallah. .

lux serisinide İçinde aşk saklı kitabını da duydum ama okumadım henüz ... Bende şuan aldığım Nazan bekiroğlu kitaplarını okuyorum.. Yusuf ile Züleyha'dayım ^^

Gunaydinnn
Herkes ler nasıl....
Kahvaltim.....
-----1haş. Yumurta
-----iki dlm peynir.
-----1 dlm ekmek
-----iki fincan çok az şekerli çay.

herkese gunydin iyi pazarlr
kahvaltim...
2 kasik yulaf ezmesi
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 biber cay her zamnki gibi sekersz
hepinize de afiyet olsn

kahvaltim...
2 kasik yulaf ezmesi
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
hepinize de afiyet olsn

Supersin canım.Bende bugün bi jillian yapma fırsatı bulursam çok iyi olucak.Eşim görevde seçimler yaklaştı artık h sonları te kim.oğlan biyiriyo beni.açıp yapayım diyom ama durmuyo..

Gunaydinnn
Herkes ler nasıl....
Kahvaltim.....
-----1haş. Yumurta
-----iki dlm peynir.
-----1 dlm ekmek
-----iki fincan çok az şekerli çay.

kahvaltim...
2 kasik yulaf ezmesi
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
hepinize de afiyet olsn

Günaydınn Afiyet olsunn kızlar :)

kahvaltı:

yarım domates
yarım salatalık
kk peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
1,2 çatalda menemenden aldım
şekersiz çay

günaydın arkadaşlar herkese afiyet olsun
ben de kahvaltı
2 dilim ekmek 1 yumurta beyazı yarım kase çorba çok az peynir 2barbak az sekerli cay

ara 1 fincan yesil cay ceyrek paket kraker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…