:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Bn bugun basladim ayca kaya diyetine 70 kg ile basliyorum hedefim 58.. umarim bu kez hedefime ulasmadan birakmam :'( destekkkkk

Sabah : 1 kibrit ktusu peynir bir dilim kepek ekmek tere maydonoz limon ve domates yedim yanina bir fincan sekersiz limonlu cay ictim. Bugün biraz gec basladim kahvaltiya :'(

İki dilim küçük çavdar ekmeği

Üç zeytin

Yeşillik

Domates

Peynir

günaydın arkadaşlar herkese afiyet olsun
ben de kahvaltı
2 dilim ekmek 1 yumurta beyazı yarım kase çorba çok az peynir 2barbak az sekerli cay

ara 1 fincan yesil cay ceyrek paket kraker

Afiyet olsun kızlar gayet iyi menüleriniz

ara
bi fincan besi bir arada
bi kuru kayisi bi form bskvi

Afiyet olsun canım bende yaptım ara öğünümü

1 küçük çikita muz :))

Bn bugun basladim ayca kaya diyetine 70 kg ile basliyorum hedefim 58.. umarim bu kez hedefime ulasmadan birakmam :'( destekkkkk

Sabah : 1 kibrit ktusu peynir bir dilim kepek ekmek tere maydonoz limon ve domates yedim yanina bir fincan sekersiz limonlu cay ictim. Bugün biraz gec basladim kahvaltiya :'(
Canım biz burda birbirimize destek vermek için varız hoşgeldin aramıza

Kahvaltında çok güzel afiyet olsun..

Kızlar menüler harika ben öğlen yemedim hala ve arada yemedim.Ne yesek bilmiyorum da.evde pek bişey yok dışarıda çıkamıyorum markete falan hava soğuk oğlan lada girmek istemiyorum.biseyler yerim birazdan ama.dünden çiğköfte vardı ondan mi yesrm azcik acaba ..4gündür tartilmadim kaç oldum çok merak ediyorum yarın bakicam artık...

Afiyet olsun oranje bende bsyilirim cig kofteye

Kızlar merhaba iki gündür çok gelemedim özledim sizi bildirimde veremedim malum annemdeydim diyet dışına çıktım ama yine de çok abartmadım neyse diyetim bir hafta uzar artık napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…