Ben normalde hergün tartilirim nerdeyse.bence daha motive edici oluyo verfiysem sevk verememissem hırs veriyor kimi de farklı dusunuyo.
Arkadaslar aranizda hergun tartilan varmi ben hep haftada bir tartilirim
Ben normalde hergün tartilirim nerdeyse.bence daha motive edici oluyo verfiysem sevk verememissem hırs veriyor kimi de farklı dusunuyo.
ben hergun gunde 2 bile tartildigim oluyorBende hergün tartılıyorum ve oranje'ın dediği gibi ya hırslanıyorum yada teşvik oluyor :)) Ama 4,5 gündür tartılmıyorum adtliyim diye..
akşam menüsü:
5 Kaşık yeşil mercimek yemeği
2 dilim ekmek
yeşillik
Bugun nette sorun vardi disardaydim firsatim olmadi yazmaya.gecmisede bskamadim
sabah
4-5 kasik menemen
1dilim tamt. ekmek
1 fincan cay
Arada ve oglen disardaydim hadtaneye gittim bisey yiyemedim
4 gibi
yarim sosisli az ayran oglumdan kalani yedim
aksam 4 tane kucuk but
salata
aksam yemegi
4 kasik kurufasulye
salata azcik yogurt yanina gitmedi ama....!
Kizlar oglen kepek ekmegi ile yagsiz tost yedim malum kpss telasi sebze yemegi yapmadim zaten listemde var. Aksam icin ispanak yaptim yogurtlu. Onu yicem simdi. Bir dilim kepek ekmegi ve yogurtla. Bu arada bide sogan küru yapiyorum yumurtalik kisti icin umarim hepsinden birden kirtulurum :'(
Arkadaslar aksam menum
15 tane hamsi ve boool salata
Kizlar bu arada gobegimi kapatmak icin ayni tarz kalcamda gomlek kazak giyerdim ustune kapatcak birseyde...bugun yeni aldigim pantolon vardi kadiyodu beli o oldu ustume kemer taktim ustune bel hizasinda badi giydim inanamafim kendime farketmeye basladi karnim cok cekildi demekki bi ay sonra daha belli olcakdun oglum diyorduki kucagimda yatiyodu anne niye senin karnin otuyo acliktan diyemedim tabiki uzulur cok duygusal zaten
esimde gece elini gobegime koydu karnin bosalmis sarkiklik var dogumdan kslan resmen icin miden bagirsaklarin bos dedi heralde boss ekmek tatli kolaas gece yemeleri aburcubur yokkk demi olmasinda
yalniz soyle bi durum var gobegim cok sarkik 2 sezeryan 5 ameliyat izi var karnimda kaslarim kesildigi icin cok sarkik bu sporla duzelcek bisey degil sanirim resmen burustu kotumun icine tepiyorum
peki arkdslar sabahtn aksama kadar bi kilo aliyrmsnz ben diyet yaparkn de yapmzkende boyleydi normal mi? simdi gerck kilom sabh kalktgm mi yoksa aksam ki kilomu?
peki arkdslar sabahtn aksama kadar bi kilo aliyrmsnz ben diyet yaparkn de yapmzkende boyleydi normal mi? simdi gerck kilom sabh kalktgm mi yoksa aksam ki kilomu?
ayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?