:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

günaydınlar

ilk olarak haftasonları giremiyorum işyerindeyken daha sık giriyorum haftasonu kaçamak yok ve bol spor vardı

sabah kahvaltısı
1 bardak su
biraz beyaz peynir
küçük dilim ekmek

ilk defa kilo bildirimim olucak oranje arkadaşım eklerse sevinirim

başlangıç 11.02.2014
başlangıç kilo :88
bugünkü kilo: 86,8

yarın 1 hafta olucak diyete başlamam hadi hayırlısı...

çok geçmiş olsun canım.azda olsa sonuçta verilio benmmde öyle çıktı çarşambadan beri 600 gr vermişim sabredelim canım dikkat edelim olacak zamnla hedeflerimiz şuan senn yerinde olmayı çok isterdim şöyle 65 olsam o bile yeter bana ama hedef 60

gecmis olsn ......
canini sikma cimcime yola devam
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BENİM.

çok sağol canım.ahhh 65 benim için çokkkkkkk ama herkesin kilosuna boyuna göre tabi senin için iyi olan 60 ise benim içinde 55-56 olmak..durmak yok aynen devam az oldu çok üzüldüm ama yapacak birşey yok aynen devam.

canım bnm haklısın

geçmiş olsun canım ya çocuk iş ev işleri erken bu kadar diyet yapabilmek bile mucize zaten

Geçmiş olsun.

Bu arada 52.5 oldum
1.2 kg vermişim

tebriklerrrrrr kuzummmmmmm

benm başlangıç kilom:70
şuanki kilom:69,400
kızlar gr vermişim yaaa neden böyle oldu ki

o gramlar birleşecek kilooo olacak devamm devamm

gitsin valla tebrikler canımmm

başlangıç kilom 60.3
bu sabah 59.1
toplam 1,2kg
inşallah hepsi ödem değildir:18::18::18:

harikasınn :)) değildir canım meraak etme

Günaydin lar sabah kahvaltım 2 dilim kepek ekmegi
7 zeytin
Biraz peynir
Domates, salatalık ve şekersiz cay
Başlangıç kilo 79.200
Geçen hafta 77.800
Bu haftaki kilo 77.00
Giden 800 gr.
60 lari görmek istiyorum(((

hiçte az değill inan bana tebrikler :))

25 ocak 76.00
10 subat 74.00
17 subat 73.02

400 gr fazla ciktim bugun kacamak yapmadim odem sanirim bu yada bagarsaklardan:17

haftada 1 kilo nerdeyse çok iyi :)

Oyy kıyamam kuzum çok geçmiş olsun...Rabbim şifa versin kuzuma sıkma canınıııı az da olsa gitmiş ya ben napıyımmm

çok iyii tebrikler devamına inş

elim gitmiyooo vallaa kilo bildirimine amaa yapcaz mecburr birazdan

arkadaşlar günaydın herkezi bende sabah tartildim tam 1000 gram yani 1 kilo vermisim oleeeyy cok mutluyum

Baslangic 70
Gecen haftski kilom 70 bu hafta 69

inşallah verirsin en sağlıklı olan ayda 4 kilo vermekmiş zaten fazla vermek iyi değil onlar hemen geri alınıyor
katiliyorum evet.Aslinda biz en zoru basariyoruz hicbirimiz diyetisyene gitmiyor sporumuzuda yapiyoruz dikkatde ediyoruz bilincli davranarak gidiyoruz bunda buraninda onemi cok.spor yapasim gelmeyince sizlere bakiyorum hadi derya kalk diyorum yada kacamaarimizda ogunlerimizde destek olup fikir ediniyoruz.herseyden yiyoruz az veriyoruz hedefe uladtigimizda cikolatada yicez hamur iside sonucta biz dengeleyerek yapiyoruz..

Senin az kalmış ne güzel canım. .benim önümde daha 7 kilo var.
hedefime cok var aslinda ama 69 a az kaldi ilk hedefimdi.sende ineceksin 69 lara yeterki burayi bizi birakma

Kizim anca uyudu ve ben kahvaltimi yeni hazirliyorum ogunler sascak ya

Önce mazeretlerimi sıralayıp kendimi bi rahatlatıyımm

Adetliyim ,bu hafata o yüzden hiççç spor yapamadım ,2 kez küçük te olsa kaçamak yaptım tatlı yedimm ...

Başlangıç kilosu:78.0
geçen haftaki kilo:74.4
bu haftaki kilo: 75.300

yani +900 gr

şiştir o şişşşş ödemdir o canııımmm

1 kilo abiii bu ne yaaaaa

sabah tartıda bu kiloyu görünce o hırsla çıkıp sitedeki spor aletlerinde 40 dk çalıştım1 lt su içtim

bu hafta spora ağırlık vermem lazım haftaya 74'ü görmrm laazımmm

kahvaltım :

domates,salatalık,yeşil biber
1 dilim ekmek
1 tane ıspanaklı omlet
şekersiz çay

cidden çok üzüldüm ama ya

kilo ,gr veren herkesi tebrik ediyorum

Önümüzdeki haftalara bakcez garii

Arkadaslar az veren cok veren herkesi tebrik ediyorum onemli olan azds olsa vermek burda birbirimize destek olarak daha coook kilolar vericez insallah:)))

benm başlangıç kilom:70
şuanki kilom:69,400
kızlar gr vermişim yaaa neden böyle oldu ki

başlangıç kilom 60.3
bu sabah 59.1
toplam 1,2kg
inşallah hepsi ödem değildir:18::18::18:

Günaydin lar sabah kahvaltım 2 dilim kepek ekmegi
7 zeytin
Biraz peynir
Domates, salatalık ve şekersiz cay
Başlangıç kilo 79.200
Geçen hafta 77.800
Bu haftaki kilo 77.00
Giden 800 gr.
60 lari görmek istiyorum(((

25 ocak 76.00
10 subat 74.00
17 subat 73.02

400 gr fazla ciktim bugun kacamak yapmadim odem sanirim bu yada bagarsaklardan:17

arkadaşlar günaydın herkezi bende sabah tartildim tam 1000 gram yani 1 kilo vermisim oleeeyy cok mutluyum

Baslangic 70
Gecen haftski kilom 70 bu hafta 69

killo veren tüm arkadaşlara tebrikler..veremeyen az verenlerde lütfen moral bozmayalım..
bende bu hafta aynıyım ne vermiş ne almışıok gibi görünüyordum..gerçi son anda nefes nefese tartıldım bi toparlanıp tartoılamadım acelem vardı çocuk hazırla kendimi hazırla deeken son anda aklıma geldi bakayım yarında aynı çıkarsam aynıyımdemektirç.. ama bu hafta kilom sabit..
ama vermiş olmadığıma şaşırmıyorum çok az spor yaptım ve bu hafta ekmek de biraz kaçıdım.. anladım ki bana ekmek hiç yaramıyo artık mümkün aldıkça yemeyeceğim ekmek falan.

Gecmisoldun seni cektigin sıkintiyi anliyorum hasta olmaz islh.
Lahmacunu nerde buldin kiz sabahsabah:) ama canin cektiyse sabah yemen daha iyi eritirsin aksama kadar gece yesen kotuydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…