süpersin canım..şu lesli yi çok merak ediyorum ama bi türlü yapma fırsatım olmadı hiç..kayısının üzerine 1 bardak ılık su içersen wc ye daha sık çıkmanda etkili olur.
şimdi benim öğlen menüm gelsin....
-sezar salata.
-1 lahmacun.
-1 brd limonlu çay ve bir parça helva.
sanırım zamanla yemek yemekten vazgeçicem ne yesem çok geliyoo midem çok küçülmüş ...
öğlen yemeğimde 100 gr tavuk döner.
1 dilim çavdar ekmeği 1 ayran,
cicim afiyet olsun..zamanla devam ettikçe miğde zaten devamlı az yemek istiyor..rahatsız ediyor.ben lesliyi geçen yıl 5 mil yapıyordum 68-70 dak.sürüyordu gerçekten çok güzel.sılaşmak için birebir.
canım benim menün güzel.çatal olayıda çok güzel.bende sadece çorbada kullanırım herzaman çatal kullanırım.
canım benim gayet güzel.
gayretli hatun süpersin..bende kaşık kullanmıyorum nerdeyse çorba falanda pek içmiyorum.ben 5 te çıkıyorum.ama çocuk olunca olmuyo haliyle çalışınca eşde akşam evde oluyo o yüzden mümkün değil.
öğlen 1 saat yürüyüşümüde yaptım süper ya stres atıyorum resmen..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=685150 kızlar buna şok oldum insana nasılda azim veriyoo ....benim 10 gün önceki halimEki Görüntüle 956029 Eki Görüntüle 956030
Eki Görüntüle 956065 Eki Görüntüle 956067 bunlarda benim 3 gün önceki halim..
ya kadın müthiş zayıflamış böyle bir şey olur mu demek ki oluyor mus ben hep kendim için asla diyordum ama artık öyle demycm önce eşim sağolsun onun desteği çok bi de sizlern desteği ile inşallah başarıcm
şuan o kadar toku m ki büyük bi ihtimalle akşam hiç bişey yiyemeyeceğim...
misafirlikte olacağız.ama genede gereksiz yere yemeyeceğim..o günler eskidendii...eski çıtır günlerimzi3e döneceğiz ben eminim..
ben çıkıyorum kızlar herkese iyi akşamlar... akşam girebilirxsem girerim gene
kızlar çok uzgunum son internet hakkımi kullanyrm sizinle birlikte daha güzel ayın 19.nda tekrar yukleme yaparsam görüşürüz o zamana kadar iyi haberlerle dönmek istyRm bye bye
Çok ta aç kalma ama inş canım inş döneceğizz ...
İyi akşamlar canım görüşürüz :)
Ayın 19'u mu ?daha çok var... dikkat et kendine ve yediklerine güzel haberlerle dönmeni diliyorum ...iyi akşamlar canım ...
Bu günki ara öğünüm:
1 elma ve 2 fincan yeşil çay
Bu akşamki menüm:
2 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
4 yemek kaşığı haşlanmış yeşil mercimekle yapılmış tuzsuz yağsız bol baharatlı bol maydonozlu salata
ve suya devam :)
Bu öğleden sonra komşum geldi yeşil çayları beraber içtik .3 ,5 ayda 10 kilo verdi bende ondan aldığım azim ve hevesle başladım diyete ...Oluyor kızlar isteyince oluyor.. :)
Hayırlı akşamlar cümleten....
canım süper gidiyosun..başaracağından eminim..Yine ben
Leslie 3 mil yaptım bir kez daha toplamda 1,5 saat spor yapmış oldum bugün ve kalan 1 litre suyumuda içtim
Bu tempoda hergün ilerlesem çok güzel olur ama bakalım yapabilecekmiyim :44:
çok harikasın böyle devam bak meyvesini alacaksın yakında daha mutlu olup dahada azimleneceksin..günaydın arkadaşlar dayanamadım girdim şu an ücretli giriyorum napy olmynç yapacak bir şey yok bugün komsdan rica etcm intqgneti versinler. 7 kalktim yuruyusmu yaptm 45 dk. 15 dk da lesli yaptım süper bir şey ya şimdi de sütlü yulaflimi yiyorum napym ck sevyrm
canım çok güzel..Yine ben
Leslie 3 mil yaptım bir kez daha toplamda 1,5 saat spor yapmış oldum bugün ve kalan 1 litre suyumuda içtim
Bu tempoda hergün ilerlesem çok güzel olur ama bakalım yapabilecekmiyim :44:
canım benim menün gayet iyi..Çok ta aç kalma ama inş canım inş döneceğizz ...
İyi akşamlar canım görüşürüz :)
Ayın 19'u mu ?daha çok var... dikkat et kendine ve yediklerine güzel haberlerle dönmeni diliyorum ...iyi akşamlar canım ...
Bu günki ara öğünüm:
1 elma ve 2 fincan yeşil çay
Bu akşamki menüm:
2 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
4 yemek kaşığı haşlanmış yeşil mercimekle yapılmış tuzsuz yağsız bol baharatlı bol maydonozlu salata
ve suya devam :)
Bu öğleden sonra komşum geldi yeşil çayları beraber içtik .3 ,5 ayda 10 kilo verdi bende ondan aldığım azim ve hevesle başladım diyete ...Oluyor kızlar isteyince oluyor.. :)
Hayırlı akşamlar cümleten....
Mutlaka dene canım faydasını göreceğinden şüphem yok umarım fırsatın olur... Ilık suyuda aklımda tutucam yarın yaparım mutlaka :)
Helva olmasa eyiydiiBu öğlen midemin küçüldüğünü bende hissettim salatayı zorla bitirdim resmen ..
Harika bir menü daha ne olsun
5 mili için erken bana henüz ama haftaya belki çoğaltarak ona başlayabilirim ... Teşekürler canım ...^^
Siznle daha bi azmim artıyoru teşekkür ederim hepinizeeeeeeAnlıyorum canım kolaylık versin RABBİM...
Bu soğuktamııı ?Harikasın ne diyim
Evet ben okumuştum bunu ve inanamadm gözlerimeee... Bizde yapabiliriz ama buna inanıyorum işte !!!!
Umarım daha ince fotlarınıda paylaşıcaksın bizlerle kuzum ! :129:
Fighting!!!! Bayanlar olacak bu iş daha ne ince fotolar göreceğizz koyacağız inşşş :)))
Asla diye bişey yok ! iMKANSIZ YOK ZOR VAR! Birlikte bu zorunda üstesinden geleceğiz :)
güzel ablacım..eyupsidranında deiği gibi bencede zeytin ya 1-2 tane ye yada yeme ..ben uzun zamandır yemiyorum nerdeyse zeytin..5 zeytin 1 yk z.yağına denk geliyormuş.arkadaşlar günaydın.ilk önce akşam menümü yazayım:
1 parça lahana ufak ufak doğrayıp üzerine yoğurt ve kuru nane ekledim ohhhhhhhh mis gibi hem çok tuttu hemde gayet hafif oldu..
2.5 lt suyumuda bitirdim..
sabah:
1 dilim çavdar ekmeği,
1 haşlanmış yumurta,
5 yeşil zeytin tadımlık peynir,
teşekkür ederim canım
kahvaltim
2dilim peynir
2dilim kepek ekmeği
1haşlanmış yumurta
ben kahvaltida zeytin yemiyorum diyetisyene gitmistim geçen seneler de bana yemeğe koyduğun yağ zeytin yerine geçiyor eğer yağ koymazsam zeytn yiyeblrmsm. bende hep alışkanlık oldu.
gelelim bu günkü kahvaltıma...
1 simit + krem peynir....
1 kupa çay(2 şekerli)
masallah kahvaltinz güzel bir gün gelecek şekerli çay içecekmym acaba:-(
inşallah dikkat edersin allah kolaylik versin. vücuttan ilk şişkinlik. gider mis bu konuda bilgin var mi.
evet geç uyanınca evden bişey alamadım yanıma..ben sabah sadece şekerli çay içiyorum onuda kesmeye çalışıyorum..öğlen menümde bu gün belirsiz..bu aralar sanırım dengemi bozdum istediğim gibi gitmiyo kilom..bugün ve haftasonu çok dikkat edicem..p tesi üzgün bildirim yapmak istemiyorum...:18::18::18::18::18::18::18:
teşekkür ederim canım
kahvaltim
2dilim peynir
2dilim kepek ekmeği
1haşlanmış yumurta
ben kahvaltida zeytin yemiyorum diyetisyene gitmistim geçen seneler de bana yemeğe koyduğun yağ zeytin yerine geçiyor eğer yağ koymazsam zeytn yiyeblrmsm. bende hep alışkanlık oldu.
güzel ablacım..eyupsidranında deiği gibi bencede zeytin ya 1-2 tane ye yada yeme ..ben uzun zamandır yemiyorum nerdeyse zeytin..5 zeytin 1 yk z.yağına denk geliyormuş.
evet bende zeytinin çok kalorili oldunu duymuştum özellikle diyette yememek gerek.kahvaltın güzel..
inşallah dikkat edersin allah kolaylik versin. vücuttan ilk şişkinlik. gider mis bu konuda bilgin var mi.
evet bende çok ödem oluyo birde sabah taktıüım yüzük akşama kadar parmağımı sıkıyo kıpkırmızı oluyo..bol su içiyorum 2,5-3 lt kadar en az..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?