- 7 Şubat 2014
- 1.406
- 597
- 73
Ara Öğün:4 adet eti form bisküvi
afiyet olsun canım senn kilo kaçtı
55 kikoyumlavin adına cevap vereyim ikimizde öğretneniz ;-)afiyet olsun lavin sende mi çalışıosun
55 kikoyumlavin adına cevap vereyim ikimizde öğretneniz ;-)
55 kikoyumlavin adına cevap vereyim ikimizde öğretneniz ;-)
degisik bi yontem ama begendim.sevdigimiz seyleri hic tuketmeden zayiflayamayiz donrasi kacamak oluyor zaten.ben cikolatadan vazgecemiyorum canim cok isterse ogun aksam yemegini erken ve ekmeksiz yiyorum.ve boyle yaptigim icin sanirim cikolata canim istemiyor 1 haftadir yoksa bakip bakip aglayasim geliyodu cunku evde 2 cocugum var ve rv nutella ve cikolata cenneti gormesem canim istemez ama gorunce dayanamiyordum bu yontem ise yaradiArkadaslar ben hep diyet yaparken soyle birsey yapiyorum mesela verdigim kilo 500 gramin ustunde ise kendimi sadece ogun odullendiriyorum mesela en sevdigim tatliyi yiyorum yada en sevdigim yemegi yiyorum hamur isi kizartma fark etmiyor ama ertesi gun tsm gaz devam ne zaman diyet yapsam hep boyle yaparim
spor yaptigimda bende yiyemiyorum ve daha motive oluyorum degermi bi lokma fazla ekmek icin 1 saat yakmaya calismaya diyorumDediğim gibi akşam bişey yemedim spor yaptıktan sonra inanın insan istesede bişey yiyemiyo
Yarım elma ve bir hurma yedim sadece ....
Bakim neymis benim sikilasmaya ihtiyacim var ic bacak ve gobek ozellikleBacak,kalca,gobek eritmek icin squat hareketini denemelisiniz. Kendi vucut direncinize gore bi ayarlana yapip gunde 5 dakikanizi ayirip 1 ayda olumlu sonuc almaniz garanti bi arastirin derim. Zaten tablo seklinde yazili olanlar var gunde kac kez yapmaniz gerektigi. Insallah istediginiz fizige ulasirsiniz :54
kızlar yarından sonra special k diyeti uygulamak istiyorum haftada 2 kilo verdiromuş
hayırlı sabahlar
bugün kahvaltı için masaya oturduğumda nedense çok yemek ihtiyacı hissettim ve sizlerin kıymetini anladım sabah buraya yazacağımı düşününce hemen utandımve kendime geldim çok şükür
1 dlm ekmek
biraz peynir
3 tane zeytin
şimdide iş yerindeğim 1 bardak sade kahve
haydi bismillah...
gunaydin azimli arkadslrim
sabah sporumu yaptim 3 mil
dun aksam da yapmistim yazmdim ben
simdi yesil cayimi iciyrm ac karna daha etkili oldgu soylnyr baklm
sabah doymazsak kahvaltida diger ogunlere ac girecegemiz icin butun gunu etkiliyor abartmadan saglam kahvalti en guzelibir laf vardı ya kahvaltını krallar gibi öğle yemeğini soylular gibi akşam yemeğini de fakirler gibi yemelisin
dunde ben kavakcekirdegi yedim 10 tane falan netten baktim kabak cekirdegi diyette tuketilir diye deniyormus ama yanlismis aycekirdeginden daha kaloriliymis 100 gr aycekirdegi 580/ kabakcekirdegi ise 610 kaloriymis yag yonunden cok zengin:26:bişey sorcam diyet zamanlarında çekirdek yenebilirmi fazla kalorisi var galiba
canım dün konuşmuştuk ama kendimi o kdar sıkmıycam 2 hafta kadar yapayım ve ayriyeten meyve var araöğünlerde bide bi öğünde 1 tabak yemek yiycem başka türlü çok yavaş ilerliodegisik bi yontem ama begendim.sevdigimiz seyleri hic tuketmeden zayiflayamayiz donrasi kacamak oluyor zaten.ben cikolatadan vazgecemiyorum canim cok isterse ogun aksam yemegini erken ve ekmeksiz yiyorum.ve boyle yaptigim icin sanirim cikolata canim istemiyor 1 haftadir yoksa bakip bakip aglayasim geliyodu cunku evde 2 cocugum var ve rv nutella ve cikolata cenneti gormesem canim istemez ama gorunce dayanamiyordum bu yontem ise yaradi
spor yaptigimda bende yiyemiyorum ve daha motive oluyorum degermi bi lokma fazla ekmek icin 1 saat yakmaya calismaya diyorum
Bakim neymis benim sikilasmaya ihtiyacim var ic bacak ve gobek ozellikle
Seda dun ne demistin bunla ilgili saglikdiz verip aldimdikat et canim
tbrk eferim iradelisin
sabah doymazsak kahvaltida diger ogunlere ac girecegemiz icin butun gunu etkiliyor abartmadan saglam kahvalti en guzeli
dunde ben kavakcekirdegi yedim 10 tane falan netten baktim kabak cekirdegi diyette tuketilir diye deniyormus ama yanlismis aycekirdeginden daha kaloriliymis 100 gr aycekirdegi 580/ kabakcekirdegi ise 610 kaloriymis yag yonunden cok zengin:26:
Eki Görüntüle 982715
resimde yumurta yok oglumun kalan haslanmis yumurtasini ve 1 fincan cay ictim
aksam ispanak yemistim yogurtlu ekmeksiz paylasmistim aksam esimlede 1 tane kucuk naget ve 10 tane eder herhalde kabak cekirdegi yedim
afiye olsun canım menü süper görünüo acıktım bende
yok canim ne uykusu iki cocuk var bende uyuturlarmi hele kizim gece ayakta hep oglumda korku badladi bu aralar oda bizle yatiyor 4 kisi yatakta uyuyamiyorumderya bugün çok geç kaldın uyuya mı kaldın yoksa
Sagol canim gec yaptim bugun yine 10 gibi araogin yapmicam ama canim cok cay istiyor grip olcak gibiyim icim yaniyo
nesfite basla bakalim nadil gitcek.ben bugun oglen yine nesfit yerim aksama normal
çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamnda sağlığına kavuşuryok canim ne uykusu iki cocuk var bende uyuturlarmi hele kizim gece ayakta hep oglumda korku badladi bu aralar oda bizle yatiyor 4 kisi yatakta uyuyamiyorum
bide bugun canim sikkin k.pederim bypass oluyo daha cikmadi ameliyattan keyfim yok ise veriyorum kendimi zaman gecsin diye
yok canim ne uykusu iki cocuk var bende uyuturlarmi hele kizim gece ayakta hep oglumda korku badladi bu aralar oda bizle yatiyor 4 kisi yatakta uyuyamiyorum
bide bugun canim sikkin k.pederim bypass oluyo daha cikmadi ameliyattan keyfim yok ise veriyorum kendimi zaman gecsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?