:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Sabah kahv 2dlm ekmek yedim öğlen yemeyip aksamla birlestiricem iki ogün bugün yapcam birde 30 mekik çektim.

Birde kızlar bu hafta kilo verememe rağmen geçen hafta çok sıkı olan pantolon'umu giydim çok rahat şekilde tartiya aldanıp moral bozmayın spora devam kızlar olacakkk

degisik bi yontem ama begendim.sevdigimiz seyleri hic tuketmeden zayiflayamayiz donrasi kacamak oluyor zaten.ben cikolatadan vazgecemiyorum canim cok isterse ogun aksam yemegini erken ve ekmeksiz yiyorum.ve boyle yaptigim icin sanirim cikolata canim istemiyor 1 haftadir yoksa bakip bakip aglayasim geliyodu cunku evde 2 cocugum var ve rv nutella ve cikolata cenneti gormesem canim istemez ama gorunce dayanamiyordum bu yontem ise yaradi

Dediğim gibi akşam bişey yemedim spor yaptıktan sonra inanın insan istesede bişey yiyemiyo
Yarım elma ve bir hurma yedim sadece ....
spor yaptigimda bende yiyemiyorum ve daha motive oluyorum degermi bi lokma fazla ekmek icin 1 saat yakmaya calismaya diyorum

Bakim neymis benim sikilasmaya ihtiyacim var ic bacak ve gobek ozellikle

kızlar yarından sonra special k diyeti uygulamak istiyorum haftada 2 kilo verdiromuş

Seda dun ne demistin bunla ilgili saglikdiz verip aldimdikat et canim
tbrk eferim iradelisin

gunaydin azimli arkadslrim
sabah sporumu yaptim 3 mil
dun aksam da yapmistim yazmdim ben
simdi yesil cayimi iciyrm ac karna daha etkili oldgu soylnyr baklm

bir laf vardı ya kahvaltını krallar gibi öğle yemeğini soylular gibi akşam yemeğini de fakirler gibi yemelisin
sabah doymazsak kahvaltida diger ogunlere ac girecegemiz icin butun gunu etkiliyor abartmadan saglam kahvalti en guzeli

bişey sorcam diyet zamanlarında çekirdek yenebilirmi fazla kalorisi var galiba
dunde ben kavakcekirdegi yedim 10 tane falan netten baktim kabak cekirdegi diyette tuketilir diye deniyormus ama yanlismis aycekirdeginden daha kaloriliymis 100 gr aycekirdegi 580/ kabakcekirdegi ise 610 kaloriymis yag yonunden cok zengin:26:

Domates+salatalik+roka
1 dilim kasar ince dilim ben 2 ye boldumki gozum doysun:)
1 filim tamt. ekmek uzerine aciko surdum
resimde yumurta yok oglumun kalan haslanmis yumurtasini ve 1 fincan cay ictim

aksam ispanak yemistim yogurtlu ekmeksiz paylasmistim aksam esimlede 1 tane kucuk naget ve 10 tane eder herhalde kabak cekirdegi yedim

Son düzenleme:
canım dün konuşmuştuk ama kendimi o kdar sıkmıycam 2 hafta kadar yapayım ve ayriyeten meyve var araöğünlerde bide bi öğünde 1 tabak yemek yiycem başka türlü çok yavaş ilerlio

afiye olsun canım menü süper görünüo acıktım bende

Sagol canim gec yaptim bugun yine 10 gibi araogin yapmicam ama canim cok cay istiyor grip olcak gibiyim icim yaniyo

nesfite basla bakalim nadil gitcek.ben bugun oglen yine nesfit yerim aksama normal

derya bugün çok geç kaldın uyuya mı kaldın yoksa
yok canim ne uykusu iki cocuk var bende uyuturlarmi hele kizim gece ayakta hep oglumda korku badladi bu aralar oda bizle yatiyor 4 kisi yatakta uyuyamiyorum
bide bugun canim sikkin k.pederim bypass oluyo daha cikmadi ameliyattan keyfim yok ise veriyorum kendimi zaman gecsin diye

çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamnda sağlığına kavuşur

geçmiş olsun derya kızlar ben acıktım galiba ama yarım saat sonra yiycem çünkü ara öğünü daha yeni yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…