:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Saolun kizlar umarim sagsaglim taburcu olur:26:

selam milletttttt :)

sabah çocukları okula yollar yolamaz evden çıkıp spora gittim yarım saat çalıştım aletlerde sonrada eve gelip kahvaltımı ettim

kahvaltı :

2 dilim ekmek arasına domatesli tost

sadece bu acelem vardı .Okula gittim kızımın etkinliği için yürüyerek yaklaşık yarım saatte o sürdü :)

sabah sporumu yaptım yanii :)

yeni geldim eve ara öğün

1 küçük muz

komşum aradı öğle yemeği yeme kısır yaptım gel diye oraya gideceğim yani öğle menüsünde de kısır var

benden bu kadar

öğle menüm
1 kase salata
4 küçük köfte
1 bardak ayran
1 dilim ekmek salatam yağsız

1 mile lesli
300 twist shape
30 yarim mekik
30 yan mekik
biraz uydurmasyon hareketler
Ortaya karisik sporumu yaptim
evide dipkose supurup elimle silcem bugunde calismis oldum

SEDA tvde bi dr ackarnina spor yapilinca vucut uyari alip calismaya baslayacagi icin yediklerimiz daha kolay erir dedi gerci her kafadan bir ses cikiyor.Ben kavaltidan sonra rvi toparlayip oyle yapiyorum.ev toplanirken isinma hareketi olmus sayiyorum.

sabhlari ac karna yapiyrm sabh yapln spor bugune kadr birikms yaglri yakiyr
aksam yapiln sporda gun icnde yedklrini erityrms oyle okudm ne kdr dogru bilmyrm

canım yaaa benm ewde koşu bandı war sabahları eşim rahatsız olmasın diye yapmıorum akşamları çalışıorum koşunca rap rap ayak sesleri oluo o yüzden

anladım canım çok saol

Ara yapmadim
Bir dilim tamtahilli ekmegi ikiye bolup tost yaptim domatesli cok ince kasarli

1 fincan cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…