Maşallah grubumuza valla artık yetişemiyorum okumaya çok superdiniz ben jillian yapabilirsem yapcam çocuk yatinca yapamazsam mekik falan bitirim günümü...
Bugün öğlen kısır yemeye gittiğim komşumda yarım dilim yaş pasta 1 dilimde peynirli börek yedim 3 kaşık kadarda kısırr :18:
Biliyorum mazaret değil ama napim valla çook açtım doğru dürüst kahvaltı etmedim sporlarımı yaptım okula yürüyerek gidip geldim ve saat 2'ydi bunları yediğimde karnım gurulduyordu
sonra gelince leslie 2 mil yaptım ve markete gidip geldim vicdan azabımı yatıştırmak için
akşam menüm:
5 kaşık etli nohut yemeği
yağsız salata
1 dilim ekmek
Buarada sarimsak cayi zaten normalde 8-5 9-6 olan dusuk tansiyonumu dusurup dun beni mahvetti gece yatakta sorf yapiyomus gibiydim icmeyi biraktim malesef haberiniz olsun dusup bayilirim heralde devam etseydim:18:
iyi aksmlr kizlar sizi bilmyrm ama ben kendm cok iyi ilerldgmi dsnyrm kacamk yok
ogleden sonra ciktim misafirlikteydim ikramlik fln iste kisir vardi 1 kasik aldim diyette oldgumu bildgi icin bana gore yapmsti.bende ara olarak 3 tane kuru kayisi yedim cayla. bugunde esim erkn gelmis ben gelincye kadr da yemkleri yapmis
Kızlar iyi akşamlar okuldan gelince 1 elma ile ara yaptım sonra 3 mil leslie akşam yemeği
1küçük ıspanaklı gül böreği (yağsız yaptım kaçamak değil yani)
1 bardak ayran
1 kase brokoli salatası
Öhöm öhöm efendim grubumuza kötü örnek olduğum ve motivasyonları etkilediğim için çok özür diliyorum :)))))
valla bak içim gene rahat etmedi kalktım bir 2 mil daha yürüdüm o kadar vicdan azabı çektim bugun eksi olmasada artıda yazılmadı inş kilo haneme bugün için
yarın kaçamak yok yaparsam kendime ceza veriyorum 5 mil +2 mil yürüyecem günlük spordan hariç
bayanlar iyi aksamlar
aksam yemegim 1 kase tarhana corbası
1 dilim kepek ekmek
patetesli bezelye yemeği ama ben patateslerinden yemedim.birde domates
20dak.zumba yaptım.1 mil leslie ile yürüdüm.saquat yapmaya calıştım ama dayanamayıp bıraktım.bitki çayımıda içip kitap okuyacagım biraz ..iyi geceler....
Bu hafta yavaş ilerlediğimi düşünüyorum, istediğim gibi spor da yapamadım. Nedense çok halsizim, bugün de hafif baş ağrım var.
Artık 2 öğün special k, 1 öğün normal yemek şeklinde ilerlemeye karar verdim. Bakalım etkisi nasıl olacak.