- 7 Şubat 2014
- 1.406
- 597
- 73
Eki Görüntüle 984157 kızlar dün akşam ki sporum yarım saatte 3 km yürüyüş+koşu 100 kalori harcadım
canım normalde de öyle olmalı 1 öğün normal 2 öğün special k olmalı..Dün akşam
Special K karışık meyve+yoğurt
Ve kaçamak olarak bitter çikolata
Sabah:yağsız süt+special k
Ara öğün:1 mandalina
Bu hafta yavaş ilerlediğimi düşünüyorum, istediğim gibi spor da yapamadım. Nedense çok halsizim, bugün de hafif baş ağrım var.
Artık 2 öğün special k, 1 öğün normal yemek şeklinde ilerlemeye karar verdim. Bakalım etkisi nasıl olacak.
süpersin canım..dün akşam bende spor yapacaktım ama saçımı boyadım onunla uğraştıktan sonra kızlarım la ilgilendim ve yapamadım.
canım normalde de öyle olmalı 1 öğün normal 2 öğün special k olmalı..
irmik tatlısı çok ağır değilde miktarı önemli ne kadar yedin..Öğle:2 kaşık patlıcan musakka
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
Ara öğün yok(Acıkmadım)
1 kepçe yeşil mercimek çorbası
3 kaşık barbunya(Zeytinyağlı)
Sütlü irmik tatlısı(Özel günlerimin yakın olmasından dayanamadım:26:)
Suyu az içtim, geceye kadar ihtiyacım olan suyu tüketmeye çalışacağım.
kızlar yarından sonra special k diyeti uygulamak istiyorum haftada 2 kilo verdiromuş
süpersin canım..dün akşam bende spor yapacaktım ama saçımı boyadım onunla uğraştıktan sonra kızlarım la ilgilendim ve yapamadım.
canım normalde de öyle olmalı 1 öğün normal 2 öğün special k olmalı..
irmik tatlısı çok ağır değilde miktarı önemli ne kadar yedin..
canım veridirir verdirmesine de..benim tavsiyem o tarz şeyleri denemekten se normal haytı devam ettirecek şekilde düzene sokmak iki haftadadn fazl auygulayamıyorsun diye biliyorum o diyeti..ve normal yemene dönünce emin olki verdiğini geri alacaksın senin tercihin tabii ama biz farkındaysan burdaki tüm arkadaşlar normal beslenerek şook diyetlerden uzak sağlıklı ve düzenli bi standarda bağlayıp uzun vadede tam sonuçlu kilo vermeye çalışmak..ben haftada 3 kilo verdiğimide biliyorum ama hoopp geriii ..ara öğünlerde yada arasıra öğün yerine tüketmen onundışında normal gıdalara vücudunu alıştırman bence daha işe yarayacaktır..
tavsiyelerin için tşk ederim canım bende sadece denemek istiorum sadece 2 hafta kadarcık:18:
günaydınlar
biraz moralim bozuldu dün sabahtan belliydi kaçamak yapacağım sabah yapmamıştım ama akşama yaptım ne yazıkki
akşam yemek yemiştim kurs çıkışı eve geçtim sporada gitmedim ve eve gidip dolma yedim hemde 2 taneoff yemem gerekiyodu ama yaptım işte sabah sinirim bozuldu yaptığıma biliyorum büyük bişey değil ama ben kendimi biliyorum 1 kere yaptığımda gerisi geliyo büyüsü bozuluyo... hep o yüzden bırakıyodum diyetlerimi zaten tamam bu sabah aynı az yedim ama motivem düştü hadi hayırlısı
günaydınlar
biraz moralim bozuldu dün sabahtan belliydi kaçamak yapacağım sabah yapmamıştım ama akşama yaptım ne yazıkki
akşam yemek yemiştim kurs çıkışı eve geçtim sporada gitmedim ve eve gidip dolma yedim hemde 2 taneoff yemem gerekiyodu ama yaptım işte sabah sinirim bozuldu yaptığıma biliyorum büyük bişey değil ama ben kendimi biliyorum 1 kere yaptığımda gerisi geliyo büyüsü bozuluyo... hep o yüzden bırakıyodum diyetlerimi zaten tamam bu sabah aynı az yedim ama motivem düştü hadi hayırlısı
irmik tatlısı çok ağır değilde miktarı önemli ne kadar yedin..
öyle düşünme yedim ama telafi edeceğim diye düşün evet ucunun kaçtığını düşünüyoo insan ama verdiğin emekleri iki dolmanın bozmasına izin verme tam gaz ilerii...
canım moralini bozma olan olmuş artk ama o kadar da kötü değil sen kaldığın yerden devam et gene sakın pes etme canım
busefer yenik düşmücem kendi nefsime... sinirle sürelki su içiyorum bu yağlar eriyecekkkkkkkkk bu sefer kurtuluşu yok gidecekler benden aaaa istemiyorum onları bi gitsin şu yağlar artık bende güzelleşeyimm hepimiz güzelleşelim daha sağlıklı olalım ,, saolun kızlar devam devammm Allahın izniyle busefer başarısız olmuyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?