gunaydin kizlar sabh spormu yaptim
kahvaltim
kızlar günaydındün akşam 3 mil lesie yaptıktan sonra kendime gelemedim akşam hiç bir iş yapamadım sürekli yattım belim ağrıdı sanırım ters bir hareket yaptım bundan sonra işlerimi bitirince yatmadan önce yapcam sporu napayım spor yapar duş alır hemen uyurum
kahvaltım
1 bardak sirkeli ılık su
1 yumurta 1 domates
1 tutam maydanoz
4 zeytin 1 dilim ekmek
1 fincan çay
yok ekmk kizartim bisey olmaz kalorisi 1 dilim ekmege dustu
Lesliede öyle ters hareket yok ama zorlamış olabilirsin. Geçmiş olsun. Ben de akşam vaktinde popomu kaldırıp bir şey yapamıyorum, öğleden sonra en uygunu oluyor.
kızlar bişey sorcam leslie nedir
leslie diye bir bayan var yürüyerek egzersiz yaptırıyo evde yürüyüş de diyebiliriz
yarın sabah saglık ocagına gidicem ozaman tartılcam
arkadaşlar bende katılmak istiyorum bugun karar verdim diyete başladım benide yazın listenize lütfennn
6aylık kızım var yuruşede çıkamıyorum.ben üçünçü katta oturuyorum karar verdim her yemek yedikten sonra üç kere üçüncü kata inip çıkıcam :) :)
irmik tatlısı çok ağır değilde miktarı önemli ne kadar yedin..
canım veridirir verdirmesine de..benim tavsiyem o tarz şeyleri denemekten se normal haytı devam ettirecek şekilde düzene sokmak iki haftadadn fazl auygulayamıyorsun diye biliyorum o diyeti..ve normal yemene dönünce emin olki verdiğini geri alacaksın senin tercihin tabii ama biz farkındaysan burdaki tüm arkadaşlar normal beslenerek şook diyetlerden uzak sağlıklı ve düzenli bi standarda bağlayıp uzun vadede tam sonuçlu kilo vermeye çalışmak..ben haftada 3 kilo verdiğimide biliyorum ama hoopp geriii ..ara öğünlerde yada arasıra öğün yerine tüketmen onundışında normal gıdalara vücudunu alıştırman bence daha işe yarayacaktır..
hoşbulduk arkadaşlar kaçgundur yapıcam yapıcam ama akşamları bir turlu kendimi frenliyemiyorum birbirimize destekle verebiliriz diye düşünüyorum.bu sabahki menüm
saat 10:10 bir bardak ılık su içtim
saat 10:20 kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
2dilim ekmek
10 tane zeytin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?