:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Lesliede öyle ters hareket yok ama zorlamış olabilirsin. Geçmiş olsun. Ben de akşam vaktinde popomu kaldırıp bir şey yapamıyorum, öğleden sonra en uygunu oluyor.

Lesliede öyle ters hareket yok ama zorlamış olabilirsin. Geçmiş olsun. Ben de akşam vaktinde popomu kaldırıp bir şey yapamıyorum, öğleden sonra en uygunu oluyor.

bende ters hareket yok diye leslie yapıyorum ama onda bile sakatlanmayı başarıyorum alışkın değilim hiç o yüzden fazla zorladım galiba aslında okuldan dönünce spor süper oluyor ama sonra çok yoruluyorum ortalığı bile toplayamıyorum yatmadan önce denicem bakalım nasıl olacak

arkadaşlar bende katılmak istiyorum bugun karar verdim diyete başladım benide yazın listenize lütfennn

hoşbulduk arkadaşlar kaçgundur yapıcam yapıcam ama akşamları bir turlu kendimi frenliyemiyorum birbirimize destekle verebiliriz diye düşünüyorum.bu sabahki menüm

saat 10:10 bir bardak ılık su içtim

saat 10:20 kahvaltım

2 haşlanmış yumurta
2dilim ekmek
10 tane zeytin

6aylık kızım var yuruşede çıkamıyorum.ben üçünçü katta oturuyorum karar verdim her yemek yedikten sonra üç kere üçüncü kata inip çıkıcam :) :)

6aylık kızım var yuruşede çıkamıyorum.ben üçünçü katta oturuyorum karar verdim her yemek yedikten sonra üç kere üçüncü kata inip çıkıcam :) :)

canım internet varsa evde leslie veya jillianda yapabilirsin hem çok zaman almıyo hemde çok işe yarıyo jillian okuduğum kadarıyla yarım saatte 500 calori yaktırıyoo..

Aynen canim sana kelimesi kelimesine katiliyorum cunki bende yasadim o hemen verip hemen geri almsyi en iyisi az az verelim ama kalici olsun insallah

Hosgeldin aramiza canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…