:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Arkadsslar ben cocuk emzirdigim icin boyle diyet yaparken bazen sutum azaliyor sutu artiran bi tarifiniz falan varmi bilgisi olanlar bi el atsin :))))

işte öğlen menüm ama 1 adet köfte 1 yeşil biberi ve az patatesi ben yemedim.onu bir abimiz ekmek arası yaptı.
ben ayrıca az acılı ezme azda ayran çorbası yedim.

Arkadsslar ben cocuk emzirdigim icin boyle diyet yaparken bazen sutum azaliyor sutu artiran bi tarifiniz falan varmi bilgisi olanlar bi el atsin :))))

canım benim diyette ekmek yerine 2-3 kaşık bulgur pilavı yiyebilirsin.bol su ve ısırgan çayı müthiş süt yapıyor.meyve olarakta armut tüket çok süt yapıyor..hepsi şahsen denenmiş test edilmiştir.,

öğlen yemeğim ..
peynir zeytin yarım domates ve iki kibrit kutusu büyüklüğünde su böreği
çay.

Son düzenleme:
slm kizlar
Misafirim vardi yazmadim bakamadim
Kahvaltim
yarim dilim tam t. ekmek
yarim yumurta
Bi catal peynir
1 fincan cay

ars
Ortasekerli turk kahvesi

spor yapamadim yeni gitti arkadasim.okula yuruyerek gitcem oglumu alip donuncede yapacsm biseyler yazarim.aksam spora devam ettim mekik stwist shape ve squat midir nedir onu yaptm ve ikikere sporun faydasini gordum tartidan inesim gelmiyor

canım hoşgeldin inşallah hep devam eder mutluluğun bizde görebilcez mi ki tartıdan inmemeyi

Sabah

1 dilim çavdar ekmeği

1 kk peynir

3 zeytin

Şekersiz çay

Bir kaşık bal

Ara öğün

1 paket küçük süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…