:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

benim ögle yemegim :)
üç yemek kaşıgı yogurt
6 yemek kasıgı pirinçli bol limonlu pırasa yemegi
iki dilimde ekmek

Okuldan geldim oglen yemegim
yagsiz sebzeli tavuk kavurma 5 kasik

HERKESE AFİYET OLSUN SİMDİ SPOR ZAMANİ

51.5 kilom hedef 48 isalh

canım bee 3 kilocuk muu ...bence kendine haksızlık etme gider o kilolar hemen istersen ..armızada kalabilirsin sağlıklı beslenmek düzeni bozmamk tabki süper bişey..p tesiye kadar dzüenli girersen bildiri veririsen eklerim lsiteye canım..

51.5 kilom hedef 48 isalh

Canim bende hergun en az 2 bucuk litre su iciyorum sutumde oluyor ama nedense bazi gunler suda icsem olmuyor :)))

canım olmayınca olmuyo bazen yada çok ağır yemen gerekiyo beninde ne kadar zorladıysam bitti zaten oğlanda erken bıraktı... ama incir ve armutta süt yapıyoo kuru incir tatlısı yemiştim bi defasında çok aşırı olmuştu şekersiz bi şekilde yapabilirsin suyla birlikte ayran ve hoşafda tüket..hem bağısrakların çalışır hemde süte etki eder..ilk önce bebeğin canım eğer olumsuz etkiliyorsa ağır diyetler yapma..

canım hoşgeldin inşallah hep devam eder mutluluğun bizde görebilcez mi ki tartıdan inmemeyi

Kacamaklar olmadigi surece gorucez canim ve spor tabiki en onemlisi.
Sabah arkadasim geldi demistimya beni gorunce kilo vermisdin dedi diyet yapiyorum diyince oda tartildi kilo almis ay sonuna kadar yarisa girdik kim kaybederse hediye alacaz buda gaza getirdi beni

Bugün akşam yemeği erken yedim.

1 porsiyon kuru fasulye

5 tavuk kanadı (ızgarada)

Salata

Yoğurt

ayyy süper canım bnmde aklıma gelio kaçamak yapmak istio bi tarafım bi tarafımda hedeflerin var seda dur dio yani aklımızdan çıkmaz inşallah canım bide rakip oldumu daha da iş ciddiye binio seni motive eder

ÖĞLE YEMEĞİ
4 köfte, salata
Birde çiğ köfte sürümde ayran
Bu aralar kaçamakları fazla açığımız. .moralim bozuluyor..mens dönemim geliyor diye heralde.offf akşam yemeği yememegi düşünüyorum. .

Öğle:Yeşil Mercimek Yemeği (5-6 kaşık)
2 dilim t.b. ekmeği
1 bardak limonata
roka

Ara Öğün:1 adet elma

Şimdi de sırada 3 mile lesli:122:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…