:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

ara ...
5 tane ikram bisküvü ve limonlu çay...

eve gider gitmez de sporumu yapcam....öğlende yarım saat çok hızlı tmpoda yürüümüştüm.akşam yemek yapıcam yarın öğlen için...

Bugün akşam yemeği erken yedim.

1 porsiyon kuru fasulye

5 tavuk kanadı (ızgarada)

Salata

Yoğurt
cok erken yemisdin sonra acikirsin bide canim yanlis anlama kanat cok yagli deridinde cok kaliri var.gogus eti tetcih edersen daha fazla yiybilirsin

yarım limonu su bardağına sıktım içine su döktüm şimdi onu içiorum nerden esti anlamadım :44::44::44:

ayyy süper canım bnmde aklıma gelio kaçamak yapmak istio bi tarafım bi tarafımda hedeflerin var seda dur dio yani aklımızdan çıkmaz inşallah canım bide rakip oldumu daha da iş ciddiye binio seni motive eder

Burdada rakibiz ama salmak yok ben cifte rakip buldum ve fena hirs ysptim:118:

ara ...
5 tane ikram bisküvü ve limonlu çay...

eve gider gitmez de sporumu yapcam....öğlende yarım saat çok hızlı tmpoda yürüümüştüm.akşam yemek yapıcam yarın öğlen için...

afiyet olsun canım bende öyle düşünüorum eve gider gitmez hemen koşumu yapcam sonra special k veya çorba içerim :44::44::44:

ogleden sonra yine ciktim cocuklari parka gotrdm kosustrdum peslrinden cok acikmstim ara ogun olarak
bi tost yaptim kucuk norml peyaz peynirle

kızlar kuru kayıs ve kuru erik kilo yapar mı ben dün akşam saat 9 gibi acıkır gibi oldum 1 avuc kadar yedim yanlış mı yaptım:44::44::44::44:

kızlar kuru kayıs ve kuru erik kilo yapar mı ben dün akşam saat 9 gibi acıkır gibi oldum 1 avuc kadar yedim yanlış mı yaptım:44::44::44::44:

çok yemediysen yapmaz bir kuru kayısı 18 cal ..erik de bi okadar dır.. bi yerde okumuştum gece atıştırması olarak kuru incir kayısı falan çok iyimiş die.hem az kalorili hemde tatlı ihticını alıyo i,nsanın.

çok saol canım dolabı actım ne yiyim die sonra masada kayısı ve erik vardı onları yedim bi daha yemiycem canım 18 cl bile fazla

bende bu saate kadar 1,5 litre su içtim
kızımla markete yuruyerek gittik geldik
youtubeden arkadaşımızın attıgı linke girip birazda spor yaptım sabaha hertarafım hamlamış şekilde uyanırım artık

yarım limonu su bardağına sıktım içine su döktüm şimdi onu içio
rum nerden esti anlamadım :44::44::44:
limonlu su faydaliymis 1lt icin diyolar.benim midem agriyor ictigimde

canım benm yaaa benmde hırsım fazla
hirs iyidir azimdir

Kurukaysi 3 tanesi bir meyve degerindeymis ben yiyodum bitti bulamadi. guzel kaysi.incirin kurudutun kaloridi yuksek ona dikkat et

limonlu su faydaliymis 1lt icin diyolar.benim midem agriyor ictigimde

hirs iyidir azimdir

Kurukaysi 3 tanesi bir meyve degerindeymis ben yiyodum bitti bulamadi. guzel kaysi.incirin kurudutun kaloridi yuksek ona dikkat et

ewt canım dikkat ederim bundan sonra

Bugun sedadan baska cvp veren yk bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…