yagsz ya bisey olmz bazi diyetlrde var
bu arada. bi litre. limonlu suyu mu da ictm
bende oyle bisy olmyr ama su iltihab attirci sokuyr ondan olabilir bu cok iyi iste
3 mile leslie mi yaptım, biraz sonra da special k +yoğurt yiyeceğim.
Yarın iş ark.larla yemeğe gidiyoruz
Cuma da bir arkadaşın bebek görmesine. Çok tedirgin oldum, dengeyi koruyabilsem bari.
Ara öğünüm bir bardak yoğurt içine 2 kaşık yulaf ekledim ama yiyemedim tadı iğrençti bende 3 küçük galeta yedim
Ara öğünüm bir bardak yoğurt içine 2 kaşık yulaf ekledim ama yiyemedim tadı iğrençti bende 3 küçük galeta yedim
Ara /Bende sabah ve oglen tuketmedigim ekmek hakkimla guzel bir tost yaptim 1 dilim ekmekten
1 mile leslie
30 yarim mekik
30 yan mekik
bacak ,kalca hareketleri
200 twist
ortaya karisik spor yaptim aksama aynilarindan bi posta daha yapcam
simdi lipton 5'i biri iciyorum
Aksam yemegimde 18.30 daispanaktir
bugunude 2.5 dilim ekmek yagsiz ve kacamaksiz olarak bitiriyorum hedefim pzrt ye 71 lerde olmak
ne iyi evsahibiymisAkşam yemeği
1,5 kepçe nohut yemeği
1kase salata
1 dilim ç.ekmeği
Birazdan evsahiplerimize gitcez yeni tanışıyoruz inşallah çok bişey hazırlamamışlardır çünkü reddedersem ayıp olur akşam yemeği yemesen dedim ama cesaret edemedim:18::18:
sen emziriyomusun dikat et aman bebegin daha onemli az ver ama sutun kesilmesin.benimiki cocugum var ikisindede emzirmek nasip olmadi hala icime yaradir ruyalarima giriyor surekli emzirdigimi goruyorumHerkese iyi aks arkadaslar menumu yaziyorum sabahi yazmistim ara 1 incir yarim bardak leblebi
Ogle yarim kabagi az yagda pisirip 1 yumurta kirip yedim
Ara 4 tane hurma biliyorum 4 hurma cok ama sutum yoktu arkadaslar mazur gorun sut yapiyor aksamada kucuk bir tabak melemen 3 kasik makarna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?