:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

yagsz ya bisey olmz bazi diyetlrde var

Ben sabah ve oglen ekmek hakkimi yemediysem tost yapiyorum birazdan ara ogunumde yapacam tamtahilli domates ve ligt peynirli.sabah yarim dilim yedim ekmek oglende karbonhidrat tuketmedim araya koydumki aksama ekmeksiz ispanakla bitircem ogunumu

kızlar afedersiniz ama su çok içince ödem atılıyor deneliyorya kuçuk parcalar geliyor akıntı parcası gibi acaba bu ödemmi atılıyor yoksa akıntıdan mı kaynaklanıyor

3 mile leslie mi yaptım, biraz sonra da special k +yoğurt yiyeceğim.

Yarın iş ark.larla yemeğe gidiyoruz
Cuma da bir arkadaşın bebek görmesine. Çok tedirgin oldum, dengeyi koruyabilsem bari.

3 mile leslie mi yaptım, biraz sonra da special k +yoğurt yiyeceğim.

Yarın iş ark.larla yemeğe gidiyoruz
Cuma da bir arkadaşın bebek görmesine. Çok tedirgin oldum, dengeyi koruyabilsem bari.

Canım bende bu hafta çok doluyum ya bir yardeyiz ya birileri bizde ama diğer öğünleri ona göre yemek lazım

Ara öğünüm bir bardak yoğurt içine 2 kaşık yulaf ekledim ama yiyemedim tadı iğrençti bende 3 küçük galeta yedim

Ara /Bende sabah ve oglen tuketmedigim ekmek hakkimla guzel bir tost yaptim 1 dilim ekmekten

1 mile leslie
30 yarim mekik
30 yan mekik
bacak ,kalca hareketleri
200 twist
ortaya karisik spor yaptim aksama aynilarindan bi posta daha yapcam

simdi lipton 5'i biri iciyorum

Aksam yemegimde 18.30 daispanaktir
bugunude 2.5 dilim ekmek yagsiz ve kacamaksiz olarak bitiriyorum hedefim pzrt ye 71 lerde olmak

Son düzenleme:
ara ögün olarak 1 elma yiyorum.akşam yemegini saat 19.30 yemeyi düşünüyorum.eşim 9dan önce gelmiyor onada yemek hazırlıyorum 7den erken yersem ona hazırlarken acıkırım bende yerim onla diye korkuyorum bugunu bi kaçamak yapmadan atlatsaydım

toplantımız vardı masadaki krakerlerden baya yedim bakalım

şimdide akşam yemeğine geçiyorum

tebrikler canıım inş hedefldiğin kiloya inersin

Bende çoook şükür kaçamaksız bir gün geçirdim ve inş gecede olacak :)

2 mil leslie yaptım
100 twister
100 de bacakları karna çekme

akşam :

5 kaşık kıymalı kabak yemeği
bir küçük kase yoğurt
1 dilim ekmek
bolcada maydonoz

2.5 lt suyumuda içtim

kalan yarım litreyide yatana kadar bitiririm 8,9 gibi yeşil çayımıda içerim sanırım

Maşallah herkesin menülerine.

Ben de yemekten sonra yaban mersini çayı içtim.

Öğlen yarım saat yürümüştüm.Şimdi de 2 mil Leslie yaptım.

Herkese iyi aks arkadaslar menumu yaziyorum sabahi yazmistim ara 1 incir yarim bardak leblebi
Ogle yarim kabagi az yagda pisirip 1 yumurta kirip yedim
Ara 4 tane hurma biliyorum 4 hurma cok ama sutum yoktu arkadaslar mazur gorun sut yapiyor aksamada kucuk bir tabak melemen 3 kasik makarna

Akşam yemeği
1,5 kepçe nohut yemeği
1kase salata
1 dilim ç.ekmeği
Birazdan evsahiplerimize gitcez yeni tanışıyoruz inşallah çok bişey hazırlamamışlardır çünkü reddedersem ayıp olur akşam yemeği yemesen dedim ama cesaret edemedim:18::18:

ne iyi evsahibiymis hic yememek olmaz tabi dikatt et ama

sen emziriyomusun dikat et aman bebegin daha onemli az ver ama sutun kesilmesin.benimiki cocugum var ikisindede emzirmek nasip olmadi hala icime yaradir ruyalarima giriyor surekli emzirdigimi goruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…