:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Sagol canim
100 karina bacak cekmeyi nasil yaptin ben 25 zor yapiyorum karnim aciyor srzeryan dikislerim yaniyo sanki korkup birakiyorum

akşam yemeğim

3 tane istavrit

turşu

yeşillik
çok az ekmek

3 istavrit cok az doydunmu onla
bende istavritn kilciklarini ayiklayip ustune sogan domates limon koyup firinliyorum super oluyor hem hafif hem cok lezzetli
yarin yapim bende

Kızlar bi hevesle eve kadar yürüdüm spor yapcam diye bi baktım anahtarını is yerinde unutmuşum. Mecbur komsuda oturdum.o yüzden akşam yemeği yemedim yarım elma 1kivi yedim.
50 mekik
Baya makas hareketi yaptım.ve uzandigim yerden köprü hareketi popo vd karin sıkma yapıyorum.

3 istavrit cok az doydunmu onla
bende istavritn kilciklarini ayiklayip ustune sogan domates limon koyup firinliyorum super oluyor hem hafif hem cok lezzetli
yarin yapim bende

balık çok sevmem o açıdan zorla yedim faydalı diye

Sagol canim
100 karina bacak cekmeyi nasil yaptin ben 25 zor yapiyorum karnim aciyor srzeryan dikislerim yaniyo sanki korkup birakiyorum

Canım ilk başlarda bende 10,20 ancak yapıyorudum zorlanınca bırakyordum ama artık alıştım çok hızlı ve çok yapabiliyorum aslında daha çok yapabilirim ama ah bu üşengeçlik
devam edersen zamanla senin içinde daha kolay olacaktır eminim
arkadaşlar yeşil kahve hakkında bir bilginiz var mı?

duydum ama bir bilgim yok canım kesin ve kalıcı zayıflama falan deniyordu ama başka bir bilgim yok ne yazıkkii...

Olsun canım yinede boşdurmamışsın

Sabah: 1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
2 parça peynir
2 dilim t.b. ekmeği
çay(Şekersiz)
birkaç dal maydanoz

Ama ara öğünümü evde unutmuşum, kaldım ara öğünsüz

Son düzenleme:
günaydın canlar
dün akşam spor yapamadım yine yemek olarakta eşimin tostundan 2 ısırık aldım bitki çayı içtim okadar..öğlen çok doymuştum canım birşey yemek istemedi.

bu sabah:
4 kuru kaysı ve 1 bardak su,
şimdide simit yiyorum çay içeceğim..

canım dün akşam bende yürüyüşümü yapamadım yaaa noldu bizlere

günaydın kızlar ..kahvaltım

---1 simit
---krem peynir
---çay az şekerli

sabah 50 mekik yan ye düz karışık..
akşamda 100 e yakın mekik çekmişimdir ve baya bacak popo egzersizii yaptım yazmıştım dü zaten ve akşam anahtarımı iş yerinde unutun ca komşuya gittim ve spor bende yapamadım ayrıyetten..
bugün gören ne kadar zayıfladın diyo çok moral oldu hatta popon küçükünk olmuş diyolar. bende öyle hissediyorum ve süper bi duyguuuu

Maşallah çok güzel gidiyorsun, ama bu hafta bende tık yok maalesef

Sende çocuk da var demi? Üstüne bu kadar çok spor yapıyorsun ya, helal olsun.

Maşallah çok güzel gidiyorsun, ama bu hafta bende tık yok maalesef

Sende çocuk da var demi? Üstüne bu kadar çok spor yapıyorsun ya, helal olsun.

canım 20 aylık oğlum var.akşam ben erken gidiyorum babası alıyo kreşten onun yolunun üzeir olunca ben 5 te çıkıp 5 dk da evde oluyorum ve onlar gelene kadar 40-50 dk zamanım oluyo sponra erken uyuyo birde oğluşum 8 de yatınca geriye zaman kalıyo o vakittede ne yapabilirsem yapıyorum ..yattığım yerden bile bişeyler yapmaya çalışıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…