:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

oranje ben de listeye girmek istiyorum yazdım daha önce görmedin galiba
kilo pazartesi 55 hedef 50

Canım şimdi marka versem yasak mı bilmiyorum ama,nette arat bi istersen.Mis gibi kokuyor ve çok da faydalı.

Akşam üzeri

1 elma

Yarım portakal

Yarım kivi.

İyi geceler....

Ve 1.5 litre su....
bakayim merak ettim

Herkes kahvaltisini yapmis afiyet olsunnn

bende simdi yaptim
2 dilim tamt. ekmek ile ligt peynirli tost
Yarimbardak cay
4 bardak su ictim hsraretim var sanki gece kebap yiyip yattim

herkese bol sporlu+kacamaksiz birgun diliyorum

kızlar dün akşam misafirlikte kocaman dolu bir tabak vardı önümde ama kendimi tuttum sadece bir küçükkıymalı börek yedim ayıp olmasın diye tabaktakilerden en küçüğü ve en masumu oydu sonra yarım armut yedim eve gelince leslie yapacaktım ama geç olmuştu ve bu akşama misafirim olduğu için biraz temizlik yaptım bu akşam misafirler gittikten sonra yaparım inşallah sporumu kahvaltım her zamanki gibi
1 bardak ılık sirkeli su
1 dilim peynir
4 zeytin
1 domates
birkaç dal maydanoz
1 dilim ç.ekmeği
yarım fincan az şekerli çay

ben 3 aylık evlıyım 57 ıle evlendım ama su anda 64 kıloyum ve gıttıkce de alıyorum ne yapmam lazım ve neden bı anda kılo aldım hıc anlamıyorum. yedıklerıme de dıkkat edıyorum ama nasıl oluyo da sureklı kılo alıyorum aklım almıyor. cok kotuyum :18: evlılıkle mı bı alakası var acaba bılemedım kı bekarken hıc boyle bısey olmamıstı

Son düzenleme:

Evlilikle şöyle bir alakası olabilir, mesela ben yeni yemek tarifleri, tatlılar, hamurişleri denemeye çok meraklıyımdır. E evde iki kişi olunca fazla geliyor, yiyip duruyorsun. Eşim abur-cubur sever. Ben de severim. Ben almasam o alır. Böyle etkileri olabiliyor.

Çalışıyor musun? Eğer çalışmıyorsan evde hareketsiz de kalıyor olabilirsin.

Ahh evlenipte zayif kalan varmi
bikere mutluluk hormonu cok calisirmis buda kilo aldirimis
yeme miktarin az olabilir ama ictigimiz seyler de kilo aldiriyor
yeme aliskanligida degisiyor evlenince
ve dogum kontrol hapi kullaniyosan cevremde cok sikayet duyuyorum bu.konuda kilo aldiriyomus

bende 48 kiloyu gecmezdim kilo tedavisi gordum 39 a dusmustum ameliyatlar kortizon derken 1-1.5 senede 70 lere ciktim
e tabi bunda esimin payi cokk buyuk.burnumu sikardi yiyim diye hergun pasta alirdi yemezsem kizardi.o neyi nekadar yerse banada yedirirdi ve suan aramizda 4 kilo var:))))))))

ORANJE canin tablomuzu yayinlamadin dimi kim ne yapmis gorseydik

bende 6 aylık evliyim ve 5-6 kilo aldım önceden yalnız yaşıyordum yine yemek yapıyordum ama çok çeşit yapmıyordum çöpe gitmesin diye ama evlendikten sonra 3 çeşit yaptım hergün çok misafirim geldiği için pasta börek de hiç eksik olmadı evimden eşimde yemek yemeyi seven biri olduğu için karşılıklı yedik de yedik ikimzde kilo aldık ama o çabuk kilo verebildiği ve uzun boylu olduğu için kimse ona birşey demiyor bu da çok sinir bozucu bir de evliliğin hormonları etkilediği söyleniyor seninki ondandır belki:44::44::44:

dedikleriniz çok doğru canım bende ewlenmeden önce 55 kiloydum evlendim 78 lere kadar çıktım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…