herkese afiyet olsn valla tam atlettik kadinsn bravo
herkese afiyet olsn valla tam atlettik kadinsn bravo
Kahvaltı1 dilim ekmek4-5 zeytinpeynirreçel
bakayim merak ettimCanım şimdi marka versem yasak mı bilmiyorum ama,nette arat bi istersen.Mis gibi kokuyor ve çok da faydalı.
Akşam üzeri
1 elma
Yarım portakal
Yarım kivi.
İyi geceler....
Ve 1.5 litre su....
afiyet olsun canım seni listeye ekledim hedeffin kaçtı senin 49 muydu ..sanırım aynıydık senle hedefte..
Oranjr eklemişsin görmedim kusura bakma
ben 3 aylık evlıyım 57 ıle evlendım ama su anda 64 kıloyum ve gıttıkce de alıyorum ne yapmam lazım ve neden bı anda kılo aldım hıc anlamıyorum. yedıklerıme de dıkkat edıyorum ama nasıl oluyo da sureklı kılo alıyorum aklım almıyor. cok kotuyum :18: evlılıkle mı bı alakası var acaba bılemedım kı bekarken hıc boyle bısey olmamıstı
ben 3 aylık evlıyım 57 ıle evlendım ama su anda 64 kıloyum ve gıttıkce de alıyorum ne yapmam lazım ve neden bı anda kılo aldım hıc anlamıyorum. yedıklerıme de dıkkat edıyorum ama nasıl oluyo da sureklı kılo alıyorum aklım almıyor. cok kotuyum :18: evlılıkle mı bı alakası var acaba bılemedım kı bekarken hıc boyle bısey olmamıstı
Ahh evlenipte zayif kalan varmi
bikere mutluluk hormonu cok calisirmis buda kilo aldirimis
yeme miktarin az olabilir ama ictigimiz seyler de kilo aldiriyor
yeme aliskanligida degisiyor evlenince
ve dogum kontrol hapi kullaniyosan cevremde cok sikayet duyuyorum bu.konuda kilo aldiriyomus
bende 48 kiloyu gecmezdim kilo tedavisi gordum 39 a dusmustum ameliyatlar kortizon derken 1-1.5 senede 70 lere ciktim
e tabi bunda esimin payi cokk buyuk.burnumu sikardi yiyim diye hergun pasta alirdi yemezsem kizardi.o neyi nekadar yerse banada yedirirdi ve suan aramizda 4 kilo var:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?