:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

canımsın süpersin..

evlilik büyük bi etken..bende 43 kilo ile evlendim birkaçay sonr 48-49 oldum o aralarda gittim durdum yer yer 52 lere falanda çıktım doğumdan sora daha da bi arttı ama önüne geömez spor egzersiz yapmazsan bi bakmışsın çok vahim bi hale gelmişsin bana hep dalga geçerler hyep diyettesn diye gerçekten diyet yapmasam bile sürekli bişeylerin hesabını tutardım yersem yemesem nolur diye.. aramıza katılmak sitersen buyur canım.. burdan bi başlangı yapabilirsin boyun kaç hedefin kaç
ORANJE canin tablomuzu yayinlamadin dimi kim ne yapmis gorseydik

canım listeyi ilk sayfada güncelliyorum ordan bakabilrisiniz..yeni gelenler ve haftalık ordan güncelliyoum durumu.

iste bu

çeşminaz ve cam arkadaşlarımız bu hafta bildiri de vermediler hiç girmediler sanırım birde gözümden kaçtımı bilmiyorum ama eğer kızlar p tesi ye kadar girmezseni zlisteden çıkarıcam....

A bilmiyodum sagol

günaydın arkadaşlar

kahvaltım 1 dlm ekmek
6-7 tane yeşil zeytin
biraz peynir

bu arada sanırım aranızda tek bekar benim, veeee en kilolu neyse bakalım hayat istediğimiz gibi olmuyor çabalıyoruz olsun bunada şükür azimimiz var ...

herkese hayırlı günler....

Esimin bekarken hediye aldigi yuzugum vardi ozaman serce parmagina gore almis surekli parmagimdan duserdi takamiyordum cok seviyordum.malesef evlendikten sonra benim serce parmagima bile girmiyor 2 kere alyans adim ufaldi diye o yuzugum hala duruyor.eskiden herkes parmaklarin nekafar kucuk derdi yapraksarmadi gibi simdiyse bildigin biber dolmasi oldu
1 ay once esim ameliyat oldu hastanede alyansini bana verdi ve dar geldi takamadim gobek basen eritme hareketi varda parmaklar nasil erirki

Son düzenleme:

canım benimde eski yüzüklerim serçe parmağıma anca oluyo.. zayıfladıkça ellerinde incelir merak etme.. sonuçta kiloyla o hale gelmediler mi..

sende fazlaliklardan kurtulup kugu gibi bir gelin olursun islh canim

canım benimde eski yüzüklerim serçe parmağıma anca oluyo.. zayıfladıkça ellerinde incelir merak etme.. sonuçta kiloyla o hale gelmediler mi..

Takiyi cok seviyorum rengarenk yeni trend bilekliklere bayiliyorum her gordugumde aliyorum ama parmaklarim komik duruyo takamiyorum erkek eli gibi y:26:a

ara yaptım beşi bir arada çayla elmamda vardı ama canım istemedi belki öğle yemeğinin ardından yerim

Ara kahvemi icsem bilmiyorum

30 yarim mekik
30 yan mekik
yan hareket bacak cekme
squat bacak popo hareketleri
200 twist
ortaya karisik biseyler yaptim naptimi bende bilmiyorum haha leslieyi indirmem lazim telefona haftadonu kardesime hallettircem cunku netimiz sinirli kotayi astik baya hergin 1 saat video izliyoruz o yuzden leslie ara verdim ama hareketlerini ezbere hatirladiklarimi yapiyorum

sende fazlaliklardan kurtulup kugu gibi bir gelin olursun islh canim

çok teşekkür ederim... yüzümü güldürdün... inşallah senin ve sizlerinde yüzü hep gülsün, ilerde zamanı gelirse şayet ilk önce kilodaki hedefime sonrada evlilik haberinide yazmak nasip olur inşallah...

Sabah 1.5 dilim çavdar

1 yumurta sarısı katı pişmiş

2 dilim haşlanmış patates

3 zeytin

Domates

1 kaşık bal ....

kızlar herkes nerelerde öğle yemeğinizi yiyin de menüleri yazın bir an önce hadi
benim menüm
1 tabak yoğurtlu karnabahar salatası
1 dilim ç. ekmeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…