günaydın kızlar ..kahvaltım
---1 simit
---krem peynir
---çay az şekerli
sabah 50 mekik yan ye düz karışık..
akşamda 100 e yakın mekik çekmişimdir ve baya bacak popo egzersizii yaptım yazmıştım dü zaten ve akşam anahtarımı iş yerinde unutun ca komşuya gittim ve spor bende yapamadım ayrıyetten..
bugün gören ne kadar zayıfladın diyo çok moral oldu hatta popon küçükünk olmuş diyolar. bende öyle hissediyorum ve süper bi duyguuuu
evlilik büyük bi etken..bende 43 kilo ile evlendim birkaçay sonr 48-49 oldum o aralarda gittim durdum yer yer 52 lere falanda çıktım doğumdan sora daha da bi arttı ama önüne geömez spor egzersiz yapmazsan bi bakmışsın çok vahim bi hale gelmişsin bana hep dalga geçerler hyep diyettesn diye gerçekten diyet yapmasam bile sürekli bişeylerin hesabını tutardım yersem yemesem nolur diye.. aramıza katılmak sitersen buyur canım.. burdan bi başlangı yapabilirsin boyun kaç hedefin kaçben 3 aylık evlıyım 57 ıle evlendım ama su anda 64 kıloyum ve gıttıkce de alıyorum ne yapmam lazım ve neden bı anda kılo aldım hıc anlamıyorum. yedıklerıme de dıkkat edıyorum ama nasıl oluyo da sureklı kılo alıyorum aklım almıyor. cok kotuyum :18: evlılıkle mı bı alakası var acaba bılemedım kı bekarken hıc boyle bısey olmamıstı
ORANJE canin tablomuzu yayinlamadin dimi kim ne yapmis gorseydik
iste bukızlar dün akşam misafirlikte kocaman dolu bir tabak vardı önümde ama kendimi tuttum sadece bir küçükkıymalı börek yedim ayıp olmasın diye tabaktakilerden en küçüğü ve en masumu oydusonra yarım armut yedim eve gelince leslie yapacaktım ama geç olmuştu ve bu akşama misafirim olduğu için biraz temizlik yaptım bu akşam misafirler gittikten sonra yaparım inşallah sporumu kahvaltım her zamanki gibi
1 bardak ılık sirkeli su
1 dilim peynir
4 zeytin
1 domates
birkaç dal maydanoz
1 dilim ç.ekmeği
yarım fincan az şekerli çay
evlilik büyük bi etken..bende 43 kilo ile evlendim birkaçay sonr 48-49 oldum o aralarda gittim durdum yer yer 52 lere falanda çıktım doğumdan sora daha da bi arttı ama önüne geömez spor egzersiz yapmazsan bi bakmışsın çok vahim bi hale gelmişsin bana hep dalga geçerler hyep diyettesn diye gerçekten diyet yapmasam bile sürekli bişeylerin hesabını tutardım yersem yemesem nolur diye.. aramıza katılmak sitersen buyur canım.. burdan bi başlangı yapabilirsin boyun kaç hedefin kaç
canım listeyi ilk sayfada güncelliyorum ordan bakabilrisiniz..yeni gelenler ve haftalık ordan güncelliyoum durumu.
canımsın süpersin..
Esimin bekarken hediye aldigi yuzugum vardi ozaman serce parmagina gore almis surekli parmagimdan duserdi takamiyordum cok seviyordum.malesef evlendikten sonra benim serce parmagima bile girmiyor2 kere alyans adim ufaldi diye o yuzugum hala duruyor.eskiden herkes parmaklarin nekafar kucuk derdi yapraksarmadi gibi simdiyse bildigin biber dolmasi oldu
1 ay once esim ameliyat oldu hastanede alyansini bana verdi ve dar geldi takamadimgobek basen eritme hareketi varda parmaklar nasil erirki
sende fazlaliklardan kurtulup kugu gibi bir gelin olursun islh canimgünaydın arkadaşlar
kahvaltım 1 dlm ekmek
6-7 tane yeşil zeytin
biraz peynir
bu arada sanırım aranızda tek bekar benim, veeee en kilolu neyse bakalım hayat istediğimiz gibi olmuyor çabalıyoruz olsun bunada şükür azimimiz var ...
herkese hayırlı günler....
canım benimde eski yüzüklerim serçe parmağıma anca oluyo.. zayıfladıkça ellerinde incelir merak etme.. sonuçta kiloyla o hale gelmediler mi..
sende fazlaliklardan kurtulup kugu gibi bir gelin olursun islh canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?